Στελέχη της Βρετανικής κυβέρνησης βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στο Nord Stream

Ενώ η σουηδική κυβέρνηση έκλεισε πρόσφατα την έρευνά της για την μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην ευρωπαϊκή ιστορία, δηλώνοντας ότι « δεν έχουν εντοπιστεί ύποπτοι ».

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Όμως ένας ανεξάρτητος αναλυτής δεδομένων και ερευνητής γνωστός ως « Mortymer » πραγματοποίησε κάτι που θα μπορούσε να περιγραφεί ως σε βάθος έρευνα για την ταυτότητα των δραστών των επιθέσεων κατά του Nord Stream στις 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Παρουσιάζει έναν μεγάλο όγκο δεδομένων που έρχεται σε αντίθεση όχι μόνο με την επίσημη θεωρία ότι η Ρωσία ή  η Ουκρανία  πραγματοποίησαν τις επιθέσεις, αλλά ίσως και την  πολυδιαφημισμένη εναλλακτική θεωρία του Seymour Hersh  ότι ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες που ηγήθηκαν της εκτέλεσης των επιθέσεων με τη Νορβηγία . Σύμφωνα με τον ερευνητή, μια προσεκτική εξέταση των συσσωρευμένων στοιχείων αποκαλύπτει τη βαθιά εμπλοκή ορισμένων στοιχείων στο εσωτερικό της βρετανικής κυβέρνησης.

Βασιζόμενος στη συλλογή δεδομένων στο διαδίκτυο και όχι σε φυσικά αποδεικτικά στοιχεία, ο Mortymer χρησιμοποιεί ανιχνευτές ιστού για να ξύσει, να εξάγει και να αναλύσει σχεδόν όλες τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο που είναι ή θα μπορούσαν να σχετίζονται με τις επιθέσεις του Nord.

Η πρώτη ένδειξη: Ένα μυστηριώδες υποβρύχιο

Η αρχική υπόθεση του Mortymer ήταν ότι πίσω από τις επιθέσεις ήταν η Ουκρανία. Αυτή η υπόθεση, ωστόσο, άλλαξε όταν έλαβε γνώση της  επίσκεψης  του Alec Shelbrooke, τότε Υπουργού Προμηθειών Άμυνας στην κυβέρνηση Truss, στη ναυτική βάση HMNB Clyde στο Gare Loch, Faslane, Σκωτία.

Συνοδευόμενος από δημοσιογράφο, ο Σέλμπρουκ σχολίασε τον πόλεμο στην Ουκρανία, δηλώνοντας: « Είναι δικός μας πόλεμος όσο και της Ουκρανίας» και εξήγησε τις απόψεις του για τον ρόλο της Βρετανίας και του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση.

Στη συνέχεια, ο Shelbrooke επιθεώρησε ένα υποβρύχιο συγκεκριμένα, το HMS Ambush (S120) του Βασιλικού Ναυτικού, το οποίο είχε επιστρέψει στο λιμάνι μια εβδομάδα νωρίτερα – δηλαδή μια εβδομάδα μετά τις επιθέσεις του Nord Stream στις 26 Σεπτεμβρίου – και συνάντησε τον καπετάνιο και το πλήρωμα του πλοίου.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η κορυφή του υποβρυχίου ήταν εμφανώς καλυμμένη με έναν μουσαμά που ο Mortymer λέει ότι καλύπτει έναν κόλπο στο  Chalfont , ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει μίνι υποβρύχια και το οποίο χρησιμοποιείται από δύτες για έξοδο και επανείσοδο κατά τη διάρκεια αποστολών βαθιάς κατάδυσης. . Το γεγονός ότι ο κόλπος είναι καλυμμένος με μουσαμά δείχνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα.

Ο Μόρτιμερ αποκαλύπτει επίσης ότι ο Σέλμπρουκ ήταν μέρος της αλυσίδας διοίκησης του Βασιλικού Ναυτικού και ήταν επικεφαλής της Ομάδας DTXG του Βασιλικού Ναυτικού, μιας ειδικής μονάδας της Ειδικής Υπηρεσίας Σκαφών του Βρετανικού Στρατού (SBS).

Η ομάδα καταδύσεων DTXG Elite

Το DTXG, ένα αρκτικόλεξο του Diving & Threat Exploitation Group, είναι μια ελίτ ομάδα « εκκαθαριστικών δυτών » του Βασιλικού Ναυτικού, δηλαδή βατραχανθρώπων και ειδικών υποβρύχιας εκκαθάρισης ναρκών. Η ομάδα δημιουργήθηκε μόλις   στις αρχές του 2022, λίγους μήνες πριν από τις επιθέσεις του Nord Stream, μετά από μια αναδιάρθρωση και αλλαγή επωνυμίας στο Βασιλικό Ναυτικό που αντικατέστησε την μακροχρόνια καταδυτική μοίρα του στόλου από το DTXG.

Αυτή η μοναδική μεταμόρφωση επέτρεψε στους δύτες εκκαθάρισης του Βασιλικού Ναυτικού να είναι οι πιο ευέλικτοι, θανατηφόροι και τεχνικά προηγμένοι που υπήρξαν ποτέ, σχολιάζει ο διοικητής Sean Heaton της αναδιοργάνωσης.

Εκτός από σχετικά λιγότερο θεαματικές εργασίες όπως « υποβρύχια συντήρηση έκτακτης ανάγκης πολεμικών πλοίων », « χειρισμός ιστορικών εκρηκτικών και αυτοσχέδιων εκρηκτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο » και « παγκόσμια εκκαθάριση θαλάσσιων ναρκών », η ομάδα έχει επίσης επιφορτιστεί με τη « διεξαγωγή μυστικών ειδικών επιχειρήσεων ».

Αναγνωρίζουμε και υιοθετούμε σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες όπως τα αυτόνομα υποβρύχια οχήματα και τα τηλεχειριζόμενα οχήματα (γνωστά ως AUV και ROV) για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων και τη βελτίωση της εκπαίδευσης, σχολιάζει ο Carl Thomas, Chief Petty Officer της ομάδας ειδικών επιχειρήσεων Alpha Squadron του DTXG, ο οποίος είναι ευχαριστημένος ότι η ομάδα ” συνεχίζει να εξελίσσεται και να προχωρά .”

Η έρευνα του DTXG μπλόκαρε από τον Υπουργό Άμυνας

Λίγο μετά την επίσκεψη του Σέλμπρουκ στο λιμάνι, συνέβησαν πολλά. Ο ίδιος απολύθηκε και η Λιζ Τρους αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, καθιστώντας την την πρωθυπουργό με τη μεγαλύτερη θητεία στη βρετανική ιστορία. Είναι ενδιαφέρον ότι απολύθηκε και ο λιμενικός. Ταυτόχρονα, η Ρωσία  κατηγόρησε επίσημα  « Βρετανούς ειδικούς του ναυτικού » ότι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις, με αποτέλεσμα το βρετανικό κοινοβούλιο να ξεκινήσει έρευνα για το DTXG, αλλά η έρευνα μπλοκαρίστηκε γρήγορα από τον Ben Wallace, τότε Υπουργό Άμυνας.

Ενδιαφερόμενος από αυτές τις εντυπωσιακές συμπτώσεις, αλλά προσέχοντας να μην βγάλει βιαστικά συμπεράσματα, ο Mortymer ξεκινά μια αργή, σχολαστική και τεράστια επιχείρηση συλλογής δεδομένων. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία του στη συλλογή δεδομένων, άρχισε να συλλέγει άρθρα ειδήσεων, ανακοινώσεις, συζητήσεις, εικόνες, βίντεο, αναφορές για ” Nord Stream “, ” Russian gas ” και άλλες παρόμοιες λέξεις-κλειδιά, καθώς και διάφορες κυβερνητικές πολιτικές και νομικά αρχεία σχετικά με Αγωγοί φυσικού αερίου Nord Stream.

Μετά την πραγματοποίηση αυτής της βάσης, η οποία διήρκεσε περίπου τρεις μήνες και η οποία, όπως επισημαίνει ο ερευνητής, ήταν απολύτως νόμιμη και χρησιμοποίησε μόνο δημοσίως διαθέσιμες πηγές, ανέλυσε πώς τα δεδομένα ταιριάζουν με τις δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων από αυτά που θεωρούσε ότι ήταν τα 12 κύριες χώρες που υποπτεύονται ότι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις, όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Νορβηγία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η θεωρία του Hersh « συμπληρωματική αλλά όχι αντιφατική »

Σχετικά με τη διάσημη  θεωρία του Seymour Hersh  ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες (μαζί με τη Νορβηγία) ήταν  οι δράστες  των επιθέσεων, ο Mortymer φαίνεται να πιστεύει ότι εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες γνώριζαν για τα σχέδια έκρηξης του αγωγού, τελικά αντιτέθηκαν και αντ’ αυτού προσπάθησαν να βοηθήσουν τις γερμανικές δυνάμεις να προστατεύσουν οι αγωγοί από την επίθεση. Σε  αυτήν την ανάρτηση , ο Mortymer προβάλλει πολλά επιχειρήματα για να εξηγήσει γιατί η θεωρία του Hersh δεν αντέχει στον έλεγχο. Για παράδειγμα, βρίσκει την ιδέα ότι τα εκρηκτικά τοποθετήθηκαν κατά τη διάρκεια της άσκησης BALTOPS 22 του ΝΑΤΟ « πολύ περίεργη », επειδή βασίζεται σε μια « επιφανειακή προσέγγιση » και όχι στην « υπόγεια προσέγγιση » που πολλές επίσημες έρευνες προτείνουν ως την πιο πιθανή. Σε  άλλη ανάρτηση , ο Mortymer γράφει ότι «η ιστορία και τα δεδομένα του Hersh μπορεί να είναι συμπληρωματικά, αλλά όχι αντιφατικά » με τα δικά του ευρήματα και συμπεράσματα.

Εάν τα συμπεράσματά μου είναι σωστά, οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκατέλειψαν τη Βαλτική Θάλασσα και υψηλόβαθμα στελέχη από την ΕΕ, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ενημερώθηκαν σχετικά στις 22 Σεπτεμβρίου.

Μια αξιοσημείωτη τομή μεταξύ των θεωριών του Χερς και του Μόρτιμερ είναι ένα « μάθημα θαλάσσιας έρευνας μετά την έκρηξη » που έλαβε χώρα στα τέλη Ιανουαρίου 2022 στο Ναυτικό Αεροπορικό Σταθμό Κι Γουέστ, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρακτικής άσκησης, ο DTXG του Alec Shelbrooke εργάστηκε με το τμήμα Counter-Improvised Explosive Device (C-IED) του FBI και τρεις ομάδες του US Navy Explosive Ordnance Disposal (EOD) για να « επεκτείνουν και να αναπτύξουν τις τεχνικές θαλάσσιας εκμετάλλευσης τους μετά την έκρηξη μέσω επτά ημερών στην τάξη. οδηγίες, καταδύσεις και στρατηγική ανάλυση περιπτώσεων .» Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα υποβρύχιο μάθημα εγκληματολογίας μετά την έκρηξη.

Οι πρακτικές πτυχές του μαθήματος περιελάμβαναν τους συμμετέχοντες που συμμετείχαν σε προσομοιωμένα υποβρύχια γεγονότα μετά την έκρηξη, συλλέγοντας στοιχεία για ανάλυση σε μια κινητή ιατροδικαστική εγκατάσταση. Οι θεωρητικές πτυχές του μαθήματος περιελάμβαναν την παρακολούθηση διαφόρων εργαστηρίων, όπως αυτό που πραγματοποίησε ο Διοικητής του Βασιλικού Ναυτικού DTXG, Διοικητής Sean Heaton.

Εξηγεί ότι μια ιατροδικαστική έρευνα περιλαμβάνει όχι μόνο τεχνικές πτυχές, αλλά και τεχνικές που συνήθως συνδέονται με οποιαδήποτε σκηνή εγκλήματος, όπως συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, συνεντεύξεις μαρτύρων και λήψη λογικών συμπερασμάτων για άτομα και αντικείμενα που ευθύνονται για τις επιθέσεις.

Τρασς: « Κόψαμε την τοξική ενέργεια και τους αγωγούς »

Αν και κανένα από αυτά δεν αποτελεί « απόδειξη » συγκρίσιμη με ένα « καυτερό όπλο », ο Mortymer φαίνεται πεπεισμένος ότι η υπόθεση ότι το Ηνωμένο Βασίλειο, ή ακριβέστερα στοιχεία της κυβέρνησης Truss, βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις κατά του Nord Stream είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο διαθέσιμο δεδομένα. Σε αυτό το πλαίσιο, αξίζει να σημειωθούν οι  δηλώσεις  που έκανε η Liz Truss στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, μόλις πέντε ημέρες πριν από τις επιθέσεις:

Κόβουμε την τοξική ισχύ και τους αγωγούς από αυταρχικά καθεστώτα και ενισχύουμε την ενεργειακή μας ανθεκτικότητα. Θα φροντίσουμε να μην εξαναγκαζόμαστε ή να μην μας βλάπτουν οι απερίσκεπτες ενέργειες αδίστακτων παραγόντων στο εξωτερικό.

Αφού παρακολούθησε μια  συνάντηση  με την κυβέρνηση Μπάιντεν την επόμενη μέρα, ο Τρας κρύφτηκε απροσδόκητα  , για να εμφανιστεί ξανά τρεις ημέρες μετά τις επιθέσεις στο Nord Stream.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με τον Mortymer, το Ηνωμένο Βασίλειο έγινε καθαρός εξαγωγέας ενέργειας για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια.

 

Η αλήθεια για την υπόθεση Nordstream είναι ένα δαμόκλειο ξίφος πάνω από το αγγλοσαξονικό βασίλειο. Ξέρω τι έγινε. Μπορείτε επίσης να μάθετε.

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

 

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress.

πηγή  The Nordic Times

loading...