Σαρώνει τα ΜΜΕ ο μεγαλοεφοπλιστής και αγοράζει ότι «πετάει και κολυμπάει»!

Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη με 8,1 εκατομμύρια ευρώ ο ιστορικός τίτλος της «Ελευθεροτυπίας». Το ενδιαφέρον του Μελισσανίδη που «φρέναρε» στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και του Μάρη που σταμάτησε σε 2,5 εκατ. ευρώ.

edolio5 team

Στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη περνούν τα σήματα της Ελευθεροτυπίας της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και του enet.gr έπειτα από πλειστηριασμό, με το αντίτιμο να φτάνει τα 8,1 εκατ. ευρώ. Το ποσό θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο.

Στη διαδικασία του πλειστηριασμού για τα σήματα της Ελευθεροτυπίας συμμετείχε και εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη που όμως σταμάτησε να πλειοδοτεί όταν το ποσό ξεπέρασε τα 3,5 εκατ. ευρώ. Στη διαδικασία πήρε μέρος και μια κυπριακή εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη, η οποία αποχώρησε από τη διαδικασία πολύ νωρίτερα όταν το τίμημα είχε ξεπεράσει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Μετά την έκδοση της απόφασης του πλειστηριασμού, η Alter Ego θα πρέπει εντός τριών μηνών να καταβάλει τα χρήματα.

Η Ελευθεροτυπία ήταν η πρώτη εφημερίδα που εκδόθηκε μετά τη μεταπολίτευση και ξεκίνησε να εκδίδεται τον Ιούλιο του 1975, σταματώντας την κυκλοφορία της Νοέμβριο του 2014.

edolio5.blogspot.com

loading...