Ρωσία μια λειτουργική δημοκρατία. Οι ρωσικές προεδρικές εκλογές μετατρέπονται σε δημοψήφισμα.

Με συμμετοχή 75%, το 87% των ψηφοφόρων ψήφισε τον Πούτιν.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Όχι, οι εκλογές δεν ήταν νοθευμένες. Οι Αμερικανοί είναι τόσο συνηθισμένοι να νοθεύσουν τις εκλογές τους που νομίζουν ότι οι εκλογές κάθε άλλης χώρας είναι επίσης νοθευμένες. Τα πόρνη αμερικανικά μέσα ενημέρωσης άρχισαν αμέσως το απαραίτητο άσμα: «σκιώδεις εκλογές». Φυσικά, οι αμερικανικές εκλογές δεν είναι ποτέ αισιόδοξες, ακόμα κι όταν, στα παρασκήνια, τα σύνολα ψήφων αντιστρέφονται ξαφνικά.

Η συμμετοχή στις εκλογές είναι υψηλή στη Ρωσία, επειδή ο Πούτιν είναι ηγέτης που επικεντρώνεται στην ενοποίηση της χώρας. Από ρωσική εθνική σκοπιά, ελάχιστα, αν μη τι άλλο, μπορεί κανείς να διαφωνήσει με τον Πούτιν. Η πρόσφατη ομιλία του προς τον ρωσικό λαό καταδεικνύει την ανησυχία του και τα ενεργά μέτρα που λαμβάνει για να στηρίξει οικογένειες και στρατιώτες. Είναι σπάνιο μια χώρα να έχει έναν ηγέτη που δεν προσπαθεί να ζήσει περισσότερο τη θητεία του ή να τη χρησιμοποιήσει για προσωπικό όφελος.

Δεν υπάρχει ελπίδα για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας. Ο προϋπολογισμός και η ισχύς του συγκροτήματος στρατιωτικού/ασφαλείας των ΗΠΑ, ενός ισχυρού λόμπι που περιλαμβάνει τη βιομηχανία όπλων, το Κογκρέσο που εκλέγεται από τις συνεισφορές της εκστρατείας και τη CIA και το FBI, εξαρτάται από την παρουσία ενός εχθρού. Η Ρωσία είναι ο εχθρός της επιλογής. Οι Αμερικανοί έχουν εκπαιδευτεί από δεκαετίες του Ψυχρού Πολέμου να πιστεύουν ότι υπάρχει μια «ρωσική απειλή».

Ένας άλλος λόγος είναι ότι η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή ελέγχεται από το ισραηλινό λόμπι, το οποίο ξεπερνιέται σε ισχύ μόνο από και συχνά ενώνεται με το σύμπλεγμα στρατιωτικών/ασφαλείας των ΗΠΑ. Τα συμφέροντα του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή διαφέρουν εντελώς από αυτά της Ρωσίας. Το συμφέρον του Ισραήλ είναι η καταστροφή του Ιράν, που θα άνοιγε το δρόμο για τους «τζιχαντιστές» της CIA στη Ρωσική Ομοσπονδία και στις πρώην επαρχίες της Κεντρικής Ασίας της Σοβιετικής Ένωσης. Αντί για μία Ουκρανία, θα υπήρχαν αρκετές.

Ο Πούτιν έχει την έννοια του καλού και του κακού. Μαθαίνει ότι στη Δύση έρχεται αντιμέτωπος με το κακό. Αυτό το βλέπει και η Ρωσική Εκκλησία και το υποστηρίζει.

Ορισμένοι Ρώσοι εξακολουθούν να επηρεάζονται από την αμερικανική προπαγάνδα από τη Φωνή της Αμερικής και το Radio Free Europe κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου του 20ου αιώνα. Όμως, όπως δείχνει η έλλειψη πολιτικής υποστήριξης για τον Αλεξέι Ναβάλνι και η έλλειψη υποστήριξης προς τους αμφισβητίες του Πούτιν, ο ρωσικός λαός κατανοεί ότι αντιμετωπίζει μια απειλή από την αυτοκρατορία της Ουάσιγκτον, η οποία πρέπει να απαντηθεί με εθνική ενότητα.

Εν τω μεταξύ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Δημοκρατικοί και οι εταιρείες ανοίγουν τα σύνορα για να αντικαταστήσουν τους πιο ακριβούς Αμερικανούς εργάτες και τους Ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους. Η ενότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο έχει καταστραφεί από τις πολιτικές ταυτότητας. Στον δυτικό κόσμο, καμία κυβέρνηση δεν αντιπροσωπεύει την εθνική βάση της χώρας. Οι κυβερνήσεις εκπροσωπούν μόνο τα συμφέροντα της άρχουσας ελίτ. Ο Πρόεδρος Τραμπ προσπάθησε να το αλλάξει αυτό και είδαμε τι του συνέβη.

πηγή: Paul Craig Roberts

από την Christelle Néant

Μετά από προεδρικές εκλογές με ποσοστό συμμετοχής 77,44% (η μεγαλύτερη συμμετοχή στη ρωσική ιστορία), ο Βλαντιμίρ Πούτιν επανεξελέγη επικεφαλής της Ρωσίας με περισσότερο από το 87% των ψήφων. Ένα ρεκόρ που μοιάζει με δημοψήφισμα των πολιτικών του Βλαντιμίρ Πούτιν από τον ρωσικό λαό.

Στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR), οι ρωσικές προεδρικές εκλογές ξεκίνησαν στις 10 Μαρτίου 2024, με πρόωρη ψηφοφορία στο εσωτερικό. Λόγω των βομβαρδισμών από τον ουκρανικό στρατό και του κινδύνου τρομοκρατικών επιθέσεων από το Κίεβο, η εκλογική επιτροπή της ΛΔΔ αποφάσισε να κατανείμει την ψηφοφορία σε περισσότερες ημέρες από ό,τι σε άλλες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και να χρησιμοποιήσει ήδη το κινητό εκλογικό κέντρο. χρησιμοποιήθηκε στις δύο τελευταίες εκλογές. Στόχος είναι να αποφευχθεί η πολύ μεγάλη συγκέντρωση αμάχων στα εκλογικά τμήματα, σε περίπτωση που ο ουκρανικός στρατός αποφασίσει να τα βομβαρδίσει.

Αυτό το σύστημα κινητού εκλογικού κέντρου είναι πολύ πρακτικό για άτομα που εργάζονται ακόμη και τα Σαββατοκύριακα (όπως ήταν η περίπτωσή μου, για παράδειγμα, βλ. παρακάτω), για ηλικιωμένους και άτομα με μειωμένη κινητικότητα, που μπορούν έτσι να ψηφίσουν χωρίς να φύγουν από το σπίτι τους.

Φυσικά, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μελών αυτών των κινητών εκλογικών επιτροπών (που είναι κυρίως γυναίκες), μέλη της αστυνομίας τα συνοδεύουν, για να τα προστατεύσουν εάν χρειαστεί (και να μην απειλήσουν τους ψηφοφόρους που δεν ψηφίζουν). θα έπρεπε να είναι, ένα  από τα πολλά ψέματα των δυτικών μέσων ενημέρωσης για τις ρωσικές εκλογές ).

 

Μετά από πέντε ημέρες πρόωρης ψηφοφορίας, που ανέβασε  το ποσοστό συμμετοχής στο DPR στο 57,84% , υποδηλώνοντας εξαιρετικά υψηλό τελικό ποσοστό συμμετοχής, το DPR άνοιξε τα εκλογικά του τμήματα στις 15 Μαρτίου 2024 στις 8 π.μ. Μπόρεσα να παρευρεθώ στα εγκαίνια ενός εκλογικού τμήματος στο Ντόνετσκ, καθώς και στην ψηφοφορία του προέδρου του Λαϊκού Συμβουλίου της ΛΔΔ και επικεφαλής του προεκλογικού στρατηγείου του Βλαντιμίρ Πούτιν, Artiom Joga. Η δυνατότητα επαλήθευσης της αυστηρής εφαρμογής των διαδικασιών που αποσκοπούν στη διασφάλιση της εγκυρότητας της ψηφοφορίας.

 

 

 

Και όπως πάντα όταν γίνονται εκλογές στο DPR επικρατεί πανηγυρική ατμόσφαιρα στα εκλογικά τμήματα. Συναυλίες, διαγωνισμοί ζωγραφικής, δοκιμές για την ιστορία του Donbass ή της Ρωσίας, ακόμα και ψηφοφόροι που αρχίζουν αυθόρμητα να τραγουδούν ακούγοντας το αγαπημένο τους τραγούδι (εδώ το τραγούδι «Я русский» – «I am Russian» – του τραγουδιστή Chaman) στο το εκλογικό τμήμα.

Μετά από τρεις ημέρες ψηφοφορίας, η ΛΔΚ έκλεισε τα εκλογικά της τμήματα στις 3 μ.μ. (αντί για τις 8 μ.μ. για άλλες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας), προκειμένου να επιτρέψει στα μέλη των εκλογικών επιτροπών που βρίσκονται κοντά στην πρώτη γραμμή να ψηφίσουν. να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με ασφάλεια (δημόσια η μεταφορά σταματά να λειτουργεί αρκετά γρήγορα το βράδυ). Και θα μπορούσε να ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Μετά την καταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων, το ποσοστό συμμετοχής στο DPR ήταν 88,25%, πολύ πάνω από τον εθνικό μέσο όρο που ήταν 74,22%, και η βαθμολογία του Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν πάνω από 95%, σε σύγκριση με περισσότερο από 87% συνολικά σε ολόκληρη τη Ρωσική Ομοσπονδία !

Πολλοί από αυτούς με τους οποίους πήρα συνέντευξη ήταν ξεκάθαροι ότι πήγαιναν ή είχαν ψηφίσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν (δεν μπόρεσα να δημοσιεύσω αυτά τα κομμάτια της συνέντευξης πριν από το τελικό αποτέλεσμα για να συμμορφωθώ με τους εκλογικούς κανόνες, αλλά θα τα δημοσιεύσω σύντομα). Ήξερα λοιπόν ότι η βαθμολογία του θα ήταν ιστορικά υψηλή, ειδικά στις νέες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Για τους κατοίκους της ΛΔΚ από τους οποίους μπόρεσα να πάρω συνέντευξη καθώς έφευγαν από τα εκλογικά τμήματα, η εκπλήρωση του πολιτικού καθήκοντος κάποιου πηγαίνοντας να ψηφίσει ήταν ένας τρόπος να ευχαριστήσω τη Ρωσία που αποδέχτηκε τη Δημοκρατία εντός της και που τους έδωσε τη ρωσική υπηκοότητα. Ήταν επίσης ένας τρόπος να δείξουν ότι ήταν άξιοι αυτής της υπηκοότητας για την οποία αγωνίζονται 10 χρόνια.

 

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

 

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress

 

πηγή: International Reporters

loading...