Ρεσιτάλ του Μεντβέντεφ: Εξαφάνισε σε χάρτη όλη την Ουκρανία – «Φυσικά και ανήκει σε εμάς» (βίντεο)

Σε δημόσια διάλεξη ο πρώην πρόεδρος και επικεφαλής του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας άφησε μόνο ένα κομμάτι γης στα χρώματα της Ουκρανίας

Με ένα σόου, σε δημόσια διάλεξη, ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου ασφαλείας της χώρας και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εξαφάνισε κυριολεκτικά ολόκληρη την Ουκρανία από τον χάρτη λέγοντας πως ανήκει στην Ρωσία.

«Ένας από τους προηγούμενους ηγέτες της Ουκρανίας είπε κάποτε ότι η Ουκρανία δεν είναι Ρωσία. Αυτή η λογική θα πρέπει να εξαφανιστεί για πάντα. Η Ουκρανία είναι σίγουρα Ρωσία» ανέφερε χαρακτηριστικά μπροστά από τον χάρτη που άφηνε με τα με κίτρινο και μπλε χρώμα ένα μόνο μικρό μέρος της Ουκρανίας, καθιστώντας την περίκλειστο κρατίδιο.

Ο Μεντβέντεφ δήλωσε σε δημόσια διάλεξη ότι οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις και στρατιωτικοί σύμβουλοι ήδη διεξάγουν πόλεμο στη Ρωσία. Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι η Μόσχα θα δείξει αυτοσυγκράτηση σχετικά με την φερόμενη ως υποκλοπή συνομιλίας αξιωματικών των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων για ενδεχόμενο πλήγμα κατά της Ρωσίας, αλλά πως δεν θα το ξεχάσει.

Το πρακτορείο RIA ανέφερε ακόμα ότι ο Μεντβέντεφ δήλωσε πως οι ειρηνευτικές συνομιλίες με τη σημερινή ουκρανική ηγεσία είναι αδύνατες και ότι η όποια νέα ουκρανική κυβέρνηση θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίσει τη «νέα πραγματικότητα» επί του πεδίου για να πραγματοποιηθούν συνομιλίες. Το νέο σόου του Ντμίτρι Μεντβέντεφ έρχεται σε μία στιγμή που οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας είναι χειρότερες από ό,τι ήταν κατά την κρίση των πυραύλων της Κούβας το 1962, όπως μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Δείτε βίντεο:

 

 

loading...