Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Από την A Lily Bit

Ψυχολογικός πόλεμος: Γίνεται όλο και πιο σαφές ότι βρισκόμαστε στο επίκεντρο μιας σκόπιμης εκστρατείας που έχει σχεδιαστεί για να ενσταλάξει το φόβο, όχι τυχαία, αλλά μέσω προσεκτικής χειραγώγησης, με στόχο όχι μόνο να μας ανησυχήσει αλλά και να μας καταστήσει ανίσχυρους με διάφορα τεχνητά μέσα.

Στον πυρήνα αυτής της σκόπιμης διαταραχής βρίσκεται το εργαλείο που έχει επιλέξει η ελίτ: ο ψυχολογικός πόλεμος. Η τακτική αυτή υπερβαίνει τη φυσική σύγκρουση, στοχεύοντας στη διείσδυση στον ψυχισμό και στη συστηματική υποβάθμιση του ανθρώπινου πνεύματος.

Η μάχη δεν γίνεται για τη γη ή τους πόρους, αλλά για την ουσία αυτού που μας κάνει ανθρώπους: την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε, να αισθανόμαστε και να ενεργούμε ελεύθερα.

Να υπονομεύσουμε την ατομική αυτονομία, την κριτική σκέψη και την ηθική.

Ο στόχος της ελίτ είναι ενοχλητικά απλός: να εξαφανίσει το άτομο, αφήνοντας ένα άδειο κέλυφος και αφαιρώντας την ψυχή.

Χρησιμοποιούν μια σειρά από τεχνικές για να επηρεάσουν τις σκέψεις και τις επιλογές μας, κάνοντάς μας εν αγνοία μας να συμμορφωνόμαστε με τη σκοτεινή τους ατζέντα.

Ο συμβατικός πόλεμος χρησιμεύει απλώς ως αντιπερισπασμός, ως δευτερεύουσα ανησυχία σε σύγκριση με την εκτεταμένη ψυχολογική επίθεση που έχει σχεδιαστεί για να μας κάνει υποτακτικούς, όχι με τη βία, αλλά με την παράδοση της εσωτερικής μας δύναμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...