Ο Τραμπ πήγε Τέξας και είδε την Εθνική Φρουρά! Μυρίζει «μπαρούτι» στις ΗΠΑ, vid

Επίσκεψη εξαιρετικής σημασίας
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επισκέφτηκε τον κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ (R) στα σύνορα στο Eagle Pass του Τέξας, για να επαινέσει τις προσπάθειες της πολιτείας για την αντιμετώπιση της κρίσης στα ανοιχτά σύνορα που δημιούργησε η κυβέρνηση Μπάιντεν.

Μάλιστα σε μία κίνηση που λέει πολλά, χαιρέτησε την Εθνοφρουρά του Τέξας, η οποία στέκεται απέναντι στον ομοσπονδιακό στρατό των ΗΠΑ, ο οποίος θέλει να εμποδίσει την φύλαξη των συνόρων από την εισβολή αλλοδαπών, με κίνδυνο να ξεκινήσει εμφύλιος!

 

Ασκώντας έντονη κριτική για τις μαζικές ροές στρατιωτικής ηλικίας παράνομων αλλοδαπών που εισέρχονται στις ΗΠΑ από όλο τον κόσμο, ο Τραμπ σημείωσε επίσης ότι η αύξηση του εγκληματικότητας που διαπράττεται από παράνομους μετανάστες οφείλεται στην κυβέρνηση Μπάιντεν.

«Αυτή είναι μια εισβολή του Τζο Μπάιντεν. Τα τελευταία τρία χρόνια τον αποκαλώ «Στρεβλό Τζο», γιατί είναι ένας διεφθαρμένος και απαίσιος πρόεδρος, ο χειρότερος πρόεδρος που είχε ποτέ η χώρα μας και ίσως ο πιο ανίκανος πρόεδρος που είχαμε ποτέ», είπε ο Τραμπ.

«Eπιτρέπει σε χιλιάδες και χιλιάδες ανθρώπους να έρθουν από την Κίνα, το Ιράν, την Υεμένη, το Κονγκό, τη Συρία και από πολλά άλλα έθνη, που δεν είναι πολύ φιλικά προς εμάς. Έχει μεταφέρει ολόκληρες ομάδες ανδρών σε ηλικία μάχης, και είναι όλοι σε μια συγκεκριμένη ηλικία, και τους κοιτάς και λες, «Φαίνονται – Μου μοιάζουν με πολεμιστές. Κάτι τρέχει.», συμπλήρωσε.

«Τώρα οι ΗΠΑ κατακλύζονται από το «Έγκλημα των μεταναστών του Μπάιντεν». Είναι μια νέα μορφή άγριας παραβίασης στη χώρα μας. Είναι «έγκλημα μεταναστών» – το ονομάζουμε «έγκλημα μεταναστών Μπάιντεν», αλλά αυτό είναι λίγο μεγάλο, οπότε όταν ακούτε τον όρο «έγκλημα μεταναστών», να ξέρετε από πού προέρχεται», είπε ο Τραμπ.

Ο πρώην και νυν υποψήφιος Αμερικανός πρόεδρος ήλεγξε και τον κοφτερό φράχτη των Τεξανών, τον οποίο επικροτεί:

 

loading...