Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΗΣ…

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!
Πριν από 2 βδομάδες περίπου, στη Βρετανία, άλλαξαν τον τύπο με τον οποίο υπολογίζονταν η Υπερβάλλουσα Θνησιμότητα του τρέχοντος έτους, σε σχέση με την παρατηρημένη τα προηγούμενα έτη!
Τον έκαναν αρκετά πιο περίπλοκο από τον παραδοσιακό τρόπο, που χρησιμοποιούσαν επί δεκαετίες.
Επειδή ανακάλυψαν (λέει) ότι ο παραδοσιακός τρόπος δεν έδινε και τόσο ακριβή αποτελέσματα, γιατί δεν ελάμβανε υπ’ όψιν του πιθανή αύξηση του πληθυσμού από τα προηγούμενα έτη.
Οπότε (λέει) έβγαζε πολύ αυξημένη την Ολική Θνησιμότητα (ιδιαίτερα βεβαίως κατά τα 3 τελευταία έτη) ενώ κανονικά (λέει) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!
Μάλιστα, σε μερικές χρονικές περιόδους, εκεί που ο κλασικός τύπος έδινε σοβαρή Υπερβάλλουσα Θνησιμότητα, όχι μόνο (λέει) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά στην πραγματικότητα έχουμε και … μείωση (λέει)!!!
Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις!
Αν αποδειχθεί ότι αντιστρέφει με επιστημονικοφανή τρόπο την μίζερη πραγματικότητα, ίσως και εδώ οι ντόπιοι φωστήρες αρχίσουν να τον εφαρμόζουν, για να πείσουν ότι ο Ηλιος βγαίνει από τη Δύση…
__________________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Μήπως πριν αρχίσουν να εφαρμόζουν αυτές τις αλχημείες, θα έπρεπε πρώτα να ερωτηθούν επ’ αυτού του θέματος και οι ήδη αποδημήσαντες;
Να μας πουν βρε αδερφέ, πως θα ήθελαν να τους μετρούμε!
Αν τους βγάλουμε λιγότερους από όσοι είναι, ίσως ακόμη και… ανύπαρκτους, θα νιώσουν καλύτερα που πίστεψαν απατεώνες;
Απορία εκφράζω. Με επιφύλαξη κιόλας. Μην παρεξηγηθώ…

Konstantinos Arvanitis

loading...