Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ 18η ΜΑΡΤΙΟΥ – Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ….

ΒΙΝΤΕΟ

Οι δικαστές που εκδικάζουν την υπόθεση θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Πιθανότατα θα σοκαριστούν όταν δουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια βιομηχανία τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε πλήρη λειτουργία που έχει παραμορφώσει μαζικά το συλλογικό μυαλό των ανθρώπων

Παρατηρώντας αντιπαραθέσεις σε πολιτικής και δικαστικές υποθέσεις, δεν γίναμε ποτέ μάρτυρες σε κάτι τόσο κρίσιμο για το μέλλον της ίδιας της ιδέας της ελευθερίας σε σύγκριση με αυτό που θα συμβεί στις 18 Μαρτίου 2024.

Εκείνη την ημέρα, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, θα ακούσει επιχειρήματα στην υπόθεση Murthy εναντίον Missouri σχετικά με το εάν η κυβέρνηση μπορεί να αναγκάσει ή να ωθήσει ιδιωτικές εταιρείες να λογοκρίνουν τους χρήστες τους για λογαριασμό των προτεραιοτήτων του καθεστώτος.

Τα στοιχεία ότι το έχουν κάνει είναι συντριπτικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 5ο Σώμα στο Μιζούρι, εξέδωσε έκτακτη διαταγή για να σταματήσουν αυτή την πρακτική με το σκεπτικό ότι δεν συνάδει με την Πρώτη Τροποποίηση του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Το βιομηχανικό συγκρότημα λογοκρισίας εργάζεται αυτή τη στιγμή και κάθε ώρα, για να διαγράψει την ελευθερία του λόγου στην Αμερική. Αυτή η διαταγή ανεστάλη εν αναμονή της επανεξέτασης από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Η ίδια η υπόθεση δεν έχει φτάσει καν στο δικαστήριο. Αυτή η απόφαση αφορά μόνο την ίδια την διαταγή, η οποία εκδόθηκε με βάση τα ανησυχητικά αποτελέσματα των όσων αποκαλύφθηκαν.

Ουσιαστικά, το κατώτερο δικαστήριο ουρλιάζει «Αυτό πρέπει να σταματήσει». Το Ανώτατο Δικαστήριο προσπαθεί να αξιολογήσει εάν οι παραβιάσεις της ελευθερίας είναι αρκετά ακραίες ώστε να δικαιολογούν μια προδικαστική παρέμβαση.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...