Ο κίνδυνος καρκίνου εκτοξεύεται κατά 52% μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων ηλικίας 15-59 ετών, διαπιστώνει παθολόγος

Μια Κροάτισσα παθολόγος με το όνομα Ivana Pavic μίλησε πρόσφατα με τον ερευνητή Steve Kirsch για ένα ανησυχητικό φαινόμενο που παρατηρεί σε ανθρώπους που “εμβολιάστηκαν” για τον κοροναϊό(COVID-19).

Σύμφωνα με την Pavic, το 65% όλων των περιπτώσεων καρκινώματος μεταξύ ατόμων ηλικίας 15 έως 59 ετών έλαβαν μία ή περισσότερες ενέσεις για τον κινεζικό ιό, αυτό με ένα ποσοστό εμβολιασμού 55% συνολικά στην ίδια ηλικιακή ομάδα.

Υπολογίζοντας, αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός για τον COVID αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου κατά 52%, κάτι που δεν είχε αποκαλυφθεί όταν τα εμβόλια προωθήθηκαν μέσω της επιχείρησης Warp Speed.

Ο Kirsch πήρε συνέντευξη από τον Pavic σχετικά με το θέμα και μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη παρακάτω:

μίλησε πρόσφατα
Μήπως η απόρριψη του εμβολίου COVID προκαλεί στους ανεμβολίαστους να αναπτύξουν και καρκίνο τουρμπίνας;

Στον Kirsch αρέσει να διευκρινίζει πραγματικά πώς κάνει τους υπολογισμούς του. Και σε αυτή την περίπτωση, παρουσίασε μια απλή οπτική που περιλαμβάνει 100 άτομα, 55 εκ των οποίων είναι εμβολιασμένοι και 45 εκ των οποίων δεν είναι.

Αν ο κίνδυνος καρκίνου και στις δύο ομάδες είναι, ας πούμε, 10 τοις εκατό, θα είχατε 5,5 και 4,5 με το 55 τοις εκατό εμβολιασμένους.

“Για να φτάσουμε σε μια αναλογία 65%, αυτό θα σήμαινε ότι περισσότεροι εμβολιασμένοι άνθρωποι έπαθαν καρκίνο: 8.342 άτομα”, εξηγεί περαιτέρω ο Kirsch. “Έτσι, στη συνέχεια, παίρνετε 8,342 / 5,5 = 1,517. Οπότε μια αύξηση 52% σε σχέση με τον βασικό κίνδυνο”.

Με βάση αυτό, είναι προφανές γιατί ο Pavic δεν έχει κάνει κανένα εμβόλιο και δεν το συνιστά σε κανέναν, ανεξάρτητα από τον υποτιθέμενο κίνδυνο.

“Δεν είναι η μόνη”, λέει ο Kirsch.

“Ούτε στην Κροατία σχεδόν κανείς δεν επιλέγει πλέον τα εμβόλια, παρόλο που το 99% των γιατρών τα συστήνει ως ασφαλή και αποτελεσματικά. Ίσως μπορέσω να πείσω έναν από αυτούς να έρθει μαζί μου στην κάμερα για να μου εξηγήσει τη σύστασή τους”.

Ο Kirsch είναι γνωστός για το ξετύλιγμα και την εξήγηση αυτού του είδους των καταδικαστικών αποκαλύψεων σχετικά με τα εμβόλια COVID – αποκαλύψεις που τα ελεγχόμενα από τις εταιρείες μέσα ενημέρωσης δεν θα πουν ποτέ στο κοινό.

Ο Kirsch έχει επίσης ένα μεγάλο κοινό πραγματικών γιατρών που του αναφέρουν ομοίως τα ευρήματά τους. Μία από αυτούς, μια πάροχος υγειονομικής περίθαλψης, εξήγησε ότι οι περιπτώσεις καρκίνου “τούρμπο” στον κύκλο της ξεκίνησαν να είναι αυστηρά εμβολιασμένη υπόθεση, αλλά τώρα επηρεάζουν κάποιους από τους ανεμβολίαστους φίλους της.

“Ενώ αρχικά οι καρκίνοι turbo φαίνεται να συμβαίνουν μόνο στους εμβολιασμένους, έχω τρεις φίλους/γνωστούς στον ευρύτερο κύκλο μου των ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ που πέθαναν από αρκετά ξαφνικό καρκίνο”, αποκάλυψε το άτομο αυτό.

“Δεν θα μπορούσαν όλοι τους να χαρακτηριστούν ως turbo, ενδεχομένως, ο ένας ήταν σίγουρα ένα θέμα με αμφισβητήσιμη φροντίδα ενός γενικού ιατρού. Υπάρχουν όλο και περισσότερα στοιχεία ανάλυσης ζωντανών κυττάρων αίματος που αποδεικνύουν ότι τώρα το ανεμβολίαστο αίμα παρουσιάζει παρόμοια εγκλείσματα ή αμφισβητούμενο προφίλ αίματος, όπως αρχικά είχε παρατηρηθεί μόνο στους εμβολιασμένους”.

Με άλλα λόγια, η απόρριψη του εμβολίου COVID φαίνεται να περνάει από τους εμβολιασμένους στους ανεμβολίαστους, προσβάλλοντας τους τελευταίους με ορισμένες από τις ίδιες ασθένειες με τους πρώτους, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν πάρει ποτέ ούτε μια βελόνα.

Μια άλλη το επιβεβαίωσε αυτό, δηλώνοντας ότι βλέπει ομοίως αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου μεταξύ των ανεμβολίαστων φίλων της – αν και οι φίλοι αυτοί υποτίθεται ότι εξετάστηκαν “θετικά” κάποια στιγμή είτε για τις παραλλαγές Delta είτε για τις παραλλαγές Omicron του λεγόμενου “ιού”.

“Συνεχίζω να λέω ότι η δημιουργία της χειραγωγημένης πρωτεΐνης Spike είναι το ζήτημα που ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπιστεί, διότι αυτό, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι που προκαλεί σχεδόν όλες τις ζημιές, είτε μέσω καρκίνου, καρδιακών προβλημάτων, ασθενειών του αυτοάνοσου κ.λπ.”, πρόσθεσε το άτομο αυτό.

“Οι άνθρωποι που έκαναν τις ενέσεις έχουν σίγουρα υψηλότερη συγκέντρωση Spike, αφού προφανώς δεν υπάρχει μηχανισμός για να σταματήσει ο οργανισμός να την παράγει, αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν έκαναν τις ενέσεις αντιμετωπίζουν επίσης σημαντικά προβλήματα υγείας”.

infowars.com

loading...