ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΡΟΦΗ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ (ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΣΕ ΖΩΑ…
Γράφει ο  Brandon Smith
Στις αρχές του 2020, εν μέσω του lockdown για τον κορωνοϊό, τα μπλε κράτη που διοικούνται από αριστερούς κυβερνήτες επιδίωξαν εντολές με ακραία προκατάληψη. Σε κόκκινες πολιτείες όπως η Μοντάνα, μετά τους πρώτους ή δύο μήνες οι περισσότεροι από εμάς απλώς αγνοήσαμε τους περιορισμούς και συνεχίσαμε τη ζωή ως συνήθως.
Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Covid δεν ήταν η απειλή που οι ομοσπονδιακές αρχές έκαναν. Ωστόσο, σε πολιτείες όπως το Μίσιγκαν η μέγγενη σφίγγονταν όλο και πιο σφιχτά υπό τις οδηγίες σκιερών ηγετών όπως η Γκρέτσεν Γουίτμερ.
Ο Whitmer χρησιμοποίησε το Covid ως ευκαιρία για να θεσπίσει ορισμένους περίεργους περιορισμούς στο κοινό, συμπεριλαμβανομένης της εντολής που απαγορεύει στα μεγαλύτερα καταστήματα να πωλούν σπόρους και προμήθειες κήπου σε πελάτες. «Αν δεν αγοράζετε τρόφιμα ή φάρμακα ή άλλα βασικά είδη, δεν πρέπει να πηγαίνετε στο κατάστημα», είπε η Whitmer όταν ανακοίνωσε την παραγγελία της.
Ο αριστερός κυβερνήτης ήταν εντάξει με τις αγορές λαχείων και ποτών, αλλά όχι εργαλείων κηπουρικής και σπόρων.
Ποτέ δεν έδωσε έναν λογικό λόγο για τον οποίο στόχευσε τις προμήθειες κήπου, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι στην κοινότητα ετοιμότητας κατάλαβαν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται: Αυτό ήταν ένα beta-test για ευρύτερους περιορισμούς στην ανεξαρτησία των τροφίμων.
loading...