ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ Ι. ΜΟΝΗ ΣΕ ΡΟΖ ΡΑΝΤΣΟ; ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ; ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η Ι. ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ράσο σημαίνει μένω στον άσο…αλλά είχαν πάνω τους 1.000.000 ευρώ.. Άλλο ράσο άλλο ροζ ράντσο…μίλησαν οι κάμερες και το υλικό ήταν αυστηρά ακατάλληλο;!

Η Ι Σύνοδος της Κύπρου αποφασίζει για το σκάνδαλο στη Μονή.. αλλά άφαντοι oι μοναχοί που παρ΄ ότι εκλήθησαν καθώς οι ίδιοι το ζήτησαν δεν παρέστησαν…Την παραπομπή τους ενώπιον 6μελούς Συνοδικού Δικαστηρίου αποφάσισε η Ι Σύνοδος Κύπρου.

Ράσο σημαίνει μένω στον άσο…..όμως εδώ βρέθηκαν σχεδόν 1.000.000 ευρώ σε μονή της Κύπρου και ν΄αναλογιστεί κανείς ότι οι μοναχοί δίνουν όρκο/υπόσχεση ακτημοσύνης..κατά παραδοχή του ηγούμενου 800.000 ευρώ βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιο στο κελί του είχε αποθησαυρίσει 800.000 ευρώ που λέει ότι είναι δικά του.

Λέγεται ότι σεξουαλικές περιπτύξεις μεταξύ του ηγούμενου Νεκτάριου Γεωργίου και ενός αρχιμανδρίτη Πορφύριου Τόουλο έπιασαν οι κάμερες της μονής.. την ώρα που ο ελληνισμός ταλανίζεται από τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλόφιλων κάποιοι μοναχοί οπλίζουν…κατά της ίδιας της Εκκλησίας…

Οι μοναχοί δίνουν όρκο παρθενίας…εδώ φημολογείται πως η μονή είχε μεταβληθεί σε ξενοδοχείο πολλών διάττοντων αστέρων,…οργίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...