Μανώλης Κοττάκης: Καμπούλ γίναμε

Ο Διευθυντής της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ Μανόλης Κοττάκης σχολιάζει την «καυτή» πολιτική επικαιρότητα μέσω του newshub.gr. Ο έμπειρος και πάντα καλά πληροφορημένος στα πολιτικά δρώμενα δημοσιογράφος, αναφέρεται στη Κυβέρνηση με αιχμηρό τρόπο, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η Αθήνα έχει γίνει Καμπούλ με την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα.

Στέκεται στις σχέσεις Εκκλησίας-Κυβέρνησης, στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη με την επίθεση σε δυο άτομα τράνς, σχολιάζει τα περί «Sugar daddies» του κ. Κουτσούμπα επισημαίνοντας ότι το ΚΚΕ το διάστημα αυτό … συλλέγει ψήφους από συντηρητικά ακροατήρια.

«Στη δημοκρατία κυβερνούν οι πολλοί όχι οι λίγοι και κυβερνούν στο φώς, όχι στο σκοτάδι»!

Παράλληλα σχολιάζοντας ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στέκεται ιδιαίτερα στο τελευταίο λέγοντας ότι, ο κ. Ανδρουλάκης αν και έχει δυνατό πολιτικό ένστικτο, δεν έχει καταφέρει να πείσει μέχρι σήμερα, βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων… «Το ΠΑΣΟΚ έχει καθήσει πανω στις δάφνες των βουλευτικών εκλογών». Ο κ. Κασσελάκης, δεν είναι ακριβώς αρχηγός κομματος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάτι άλλο, αρχηγός celebrity, αρχηγός – εικόνα, επικοινωνεί με περιέργα κοινά των social, και μπορεί να ανακάμψει στις ευρωεκλογές, ακόμα και στη δεύτερη θέση»… Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να πείσει με τη στάση του, ότι είναι η υπευθυνη πολιτική δύναμη, απέναντι στη κυβέρνηση. «Όμως, όλα είναι εξαιρετικά ρευστά και μπορούν ανα πάσα στιγμή να αλλάξουν»…

Ο κ. Κοττάκης τέλος συμφωνεί ότι η δημόσια ζωή του τόπου έχει … εκμαυλιστεί.

loading...