Καταστρέφουν ΟΛΑ τα δεδομένα για τον COVID και τα εμβόλια στην Κίνα! Παγκόσμια «βόμβα»

Γιατί άραγε;;; Ακολουθεί η Ευρώπη;;;
Η κινεζική κυβέρνηση ζήτησε μια εθνική εκκαθάριση όλων των δεδομένων COVID-19 στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της, σύμφωνα με αναφορές.

Συγκεκριμένα, πηγή από την Τσανγκσά του Χουνάν, που παρουσιάζεται ως «Mr. Chen» είπε στους Epoch Times ότι ένας σύνδεσμος που κατέχει υψηλό βαθμό σε τοπικό νοσοκομείο του αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες.

«Μου είπε ευθέως: η κυβέρνηση δίνει οδηγίες στα τμήματα υγείας σε όλη την χώρα να εξαλείψουν όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για ολόκληρη τη διαδικασία πρόληψης της επιδημίας και τα αρχεία εμβολιασμού. Πρέπει να εξαλείψουν όλα τα δεδομένα χωρίς να αφήσουν ίχνη και τα αρχεία του υπολογιστή πρέπει να διαγραφούν εντελώς», είπε ο κ. Τσεν.

Ο Τσεν είπε ότι η οδηγία επεκτείνεται σε ολόκληρο το έθνος, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου και οτιδήποτε η κυβέρνηση θεωρεί ενοχλητικό σε σχέση με τα μέτρα πρόληψης της επιδημίας.

«Δεν μπορούν να διατηρηθούν δεδομένα, ούτε σε χαρτί ούτε σε υπολογιστές. Τα αρχεία χορήγησης του εμβολίου πρέπει να διαγραφούν, καθώς και τα αρχεία δοκιμών νουκλεϊκού οξέος και τυχόν ντροπιαστικά περιστατικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας πρόληψης της επιδημίας», είπε.

«Στόχος του ΚΚΚ είναι να καθαρίσει αυτό το κεφάλαιο», τόνισε ο Τσεν και δεν αποκλείεται αυτό να γίνεται και με το βλέμμα σε μια επόμενη παγκόσμια πανδημία που λένε πως θα έρθει από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η οποίος συνεργάζεται στενά με τους Κινέζους!

Γράφουν οι Epoch Times:
Μετά την έναρξη της επιδημίας COVID-19 στις αρχές του 2020, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (CCP) ακολούθησε μια προσέγγιση «μηδενικού COVID-19», εφαρμόζοντας ακραία μέτρα ελέγχου της πανδημίας (σ.σ. τα οποία ακολούθησε εν μέρει και η Ελλάδα σε σημείο να λένε Έλληνες δημοσιογράοι «Βάστα Κίνα»). Ωστόσο, αυτά τα μέτρα πολλάς φορές απέτυχαν, τροφοδοτώντας την κλιμακούμενη δημόσια δυσαρέσκεια και οργή.

Μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2022, το « Κίνημα της Λευκής Βίβλου » σάρωσε ολόκληρο το έθνος, με διαδηλώσεις στους δρόμους να ξεσπούν σε διάφορες τοποθεσίες. Πριν από το 20ο Εθνικό Συνέδριο του ΚΚΚ, εμφανίστηκαν πανό στη γέφυρα Σιτόνγκ του Πεκίνου, που απαιτούσαν τον τερματισμό της πολιτικής μηδενικού COVID και ζητούσαν την πτώση του Κινέζου ηγέτη Σι Τζινπίνγκ.

Ο Τσεν λέει ότι το πρόβλημα συνεχίζεται επειδή τα κρούσματα COVID και η πνευμονία εκρήγνυνται σε όλη την κομμουνιστική Κίνα, κατηγορώντας πλέον τα εμβόλια.

«Αυτή την στιγμή, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με πολλούς ηλικιωμένους και παιδιά και η νοσοκομειακή επιχείρηση παραμένει ακμάζουσα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη», σημειώνει

Σύμφωνα με τον Τσεν, πολλοί Κινέζοι πολίτες πιστεύουν ότι αυτές οι αναδυόμενες περιπτώσεις συνδέονται με το εμβόλιο για τον COVID.

«Μετά τον εμβολιασμό, πολλοί από εμάς αισθανόμασταν σωματικά αδιαθεσία για περίπου μια εβδομάδα, βιώνοντας σημαντική ενόχληση», είπε. «Μερικά άτομα που αναζήτησαν ιατρική βοήθεια ανακάλυψαν στην συνέχεια οζίδια στους πνεύμονές τους. Είναι ένα κοινό σύμπτωμα για άτομα που ήταν προηγουμένως υγιή πριν από τον εμβολιασμό. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν να συζητήσουν ανοιχτά αυτά τα θέματα επειδή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να τα αποδίδουν στο εμβόλιο».

Ο Τσεν ισχυρίστηκε επίσης ότι το ΚΚΚ ανησυχεί ότι ένα νέο κύμα θανάτων λόγω του εμβολίου θα μπορούσε να έρθει στο μέλλον και προετοιμάζει δικαιολογίες για μια τέτοια στιγμή:

«Η πανδημία COVID-19 και το εμβόλιο της έχουν ήδη οδηγήσει σε σημαντικό αριθμό θανάτων μεταξύ των ηλικιωμένων. Εάν υπάρξει άλλος θάνατος μεγάλης κλίμακας σε δέκα χρόνια, η κυβέρνηση θα τον αποδώσει σε άλλες αιτίες, αντί για το εμβόλιο για τον COVID-19».

«Προσωπικά πιστεύω ότι τα εμβόλια που έχουμε λάβει είναι πλαστά και έχουν δυσμενείς επιπτώσεις», πρόσθεσε.

loading...