Μπορεί να σκέπτεστε οτι δεν γράφω πλέον τόσο συχνά οσο παλαιότερα,τι να προλάβω να γράψω,η πραγματικότητα με ξεπερνάει συνέχεια,οτι και να σκεφτώ,οτι και να θελήσω να γράψω γίνεται παλιό και ξεπερασμένο μέσα σε λίγη ώρα,και συμβαίνει κάτι ακόμα χειρότερο που ξεπερνιέται και αυτό ακόμα πιο γρήγορα.

 

Και τι δεν έχει συμβεί,τι αυξήσεις του κατώτατου μισθού τεράστιες…θα παρατηρήσατε φυσικά οτι η συμμορία οταν αναφέρεται στην αύξηση αυτή λεει 830 ευρώ….δεν λέει 705 που θα είναι ο καθαρός μισθός μετά τους φόρους και τις κρατήσεις,ακούγεται πιο ωραία το 830,φυσικα ουτε με 830 και πόσο περισσότερο με 705 ευρώ δεν ζεί αξιοπρεπώς κάποιος….

Αλλά ποιός σας είπε οτι η κυβέρνηση θέλει να ζείτε αξιοπρεπώς;

Και χρεώνεται πλέον αν θες επέμβαση και δεν μπορείς να περιμένεις 10 χρόνια,και χρεώνεται αν θες εξεταση αίματος η μαγνητική η ακτινογραφίες,και αυξάνονται τα φάρμακα,και κανείς δεν σας λέει οτι για όλα αυτά έχετε πληρώσει ηδη  δεκαετίες σε εισφορές στον μισθό σας,σας βάζουν να ξαναπληρώσετε και πάλι.

Και κοιτάτε και δεν μιλάτε,τι στο διάολο πρέπει να σας κάνουν για να μιλήσετε,ζόμπι γίνατε;

Σελίδες χρειάζονται για να γραφτούν οσα γίνονται,τόμοι,εγκυκλοπαίδειες,η συμμορία του Κούλη μπορεί να μην κατάφερε 5 χρόνια να φτιάξει την τηλεδιοίκηση στα Τέμπη αλλα εχει καταφέρει να ενώσει την ανεξάρτητη δικαιοσύνη,τα ανεξάρτητα μίντια και οτι άλλο ονομάζεται ανεξάρτητο στην μπανανία μας κάτω απο τις φτερούγες της,και το έχει καταφέρει πολύ καλά.

Ανοιχτή πληγή το θέμα των Τεμπών,για μένα και για όσους έχουν συνείδηση,γιατί υπάρχουν και πολλοί που δεν εχουν η την έχουν ξεπουλήσει για λίγα η πολλά οικονομικά ωφέλη,αλλοιώς δεν εξηγείται.

Δεν εξηγείται η επίθεση κατά των συγγενών των νεκρών του εγκλήματος,δεν εξηγείται το χειροκρότημα στον δολοφόνο μέσα στο κοινοβούλιο,δεν εξηγείται το”να πατε στην εκκλησία”που συμβούλεψε η πρόεδρος του Α.Π. την Κυρία Καρυστιανού,πολλά δεν εξηγούνται,αλλα να μην υπάρχει τσίπα,ντροπή,αξιοπρέπεια,φιλότιμο σε τοσους πολλούς μαζί….

ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ;

Και αρχιζει πάλι το δούλεμα για την δυνατή Ελλάδα,το σταθερό μέλλον,τους καλύτερους μισθούς και δουλειές,ναι,ο Κούλης θα σας τα υποσχεθεί,ξανά,και ξανά,την ιδια ωρα η EUROSTAT και ο ΟΟΣΑ λένε άλλα,που δεν θα σας τα πούν όμως,είναι μαθημένοι να κρύβουν όλα τα εγκλήματα τους και να παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα την οποία θέλουν να σε κάνουν να την πιστέψεις.

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. μετά είναι η Βουλγαρία την οποία θα ξεπεράσουμε …..

Αυτές είναι οι επενδύσεις για τις οποίες μιλάει κάθε μέρα ο Μωυσής,α ναι,και ο άλλος καραγκιόζης,ο Χατζηδάκης,εχουν κάνει και τικ-τοκ για να μην ξεφεύγουν ούτε οι νέοι απο την αισχρή προπαγάνδα τους,εν τω μεταξυ μεχρι η “Γιουλα” η βιομηχανία υαλικών έκλεισε,και μερικές ακόμα μόνο την περασμένη εβδομάδα….αλλα οι επενδύσεις πάνε κι έρχονται,επάνω μας επενδύουν,κάτι μικρά καφέ ανοίγουν κι αυτά δεν κρατάνε πολύ.

Απο τα Τέμπη,την αύξηση του κατώτατου,τις μειώσεις τροφίμων που δεν γίνονται αλλα διαφημίζονται και την καθημερινή ανέχεια της πλειοψηφίας,απο τον μεγάλο ηγέτη που μόνο αν του γράψουν κάτι μπορεί να εκφέρει λόγο,αλλοιώς γελάει και το Πανελλήνιο με οσα λεει,και πάμε για ακόμα χειρότερα οπως παραχωρήσεις σε εθνικά θέματα και παράδωση κυριαρχίας.

Ετοιμάζονται.

 

Αλλά έλυσαν το μεγάλο πρόβλημα του Γάμου και σύντομα της τεκνοθεσίας τον Λοάτκι,αντίθετα στην άποψη της πλειοψηφίας,γιατι εκτελούν εντολές,και αυτό για τους εντολείς τους έπρεπε να λυθεί,γιατί στην ΝΤΠ η ομοφυλοφυλία θα προωθείται,μαζί με οτι άλλο ακολουθεί,τρία χρόνια προσπαθούν με καλάθια,καλαθάκια,μάρκετ πας,επιδόματα της πεντάρας να λύσουν το πρόβλημα της αισχροκέρδειας,δεν τα έχουν καταφέρει,ο γάμος των Γκέι μας προβλημάτιζε,αυτό το έλυσαν.

Μπουρδέλο και λίγο είναι,τα μπουρδέλα λειτουργούν με τάξη,ξέρει ο καθένας τον ρόλο του.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

 

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Και καθώς βυθιζόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο στον βόθρο της εγκεφαλικής παράνοιας του Ηγέτη μας,κι εσείς έχετε πειστεί οτι όσα κάνει τα κάνει για το καλό μας….

Οσα έρχονται είναι ακόμα χειρότερα.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2024/03/blog-post_64.html

loading...