Θρόμβοι, μυοκαρδίτιδες, ΘΑΝΑΤΟΙ από εμβόλια! Αναγκάστηκε να παρέμβει η Λινού! vid

Η σκόνη βγήκε έξω από το χαλί!

Ενώ λοιπόν, τα περιστατικά μετά από εμβόλια COVID αυξάνονται, όλο και περισσότεροι ξαφνικοί θάνατοι συμβαίνουν ειδικά σε νέα άτομα, η κρατική επιστήμη ανά τον κόσμο έπρεπε να κάνει κάτι καθώς η σκόνη βγήκε πλέον έξω από το χαλί!

Ως εκ τούτου, δημοσιεύτηκε η μεγαλύτερη ως τώρα (συστημική) μελέτη για τις παρενέργειες των εμβολίων, όπως μεταδίδεται.

Η μελέτη δείχνει πως τα εμβόλια κατά του κορονοϊού δείχνουν να σχετίζονται με σπάνιες παθήσεις της καρδιάς, του εγκεφάλου και του αίματος!

Ωστόσο, οι τηλέ-ειδικοί τονίζουν ότι ο κίνδυνος επιπλοκών της Covid-19 είναι μακράν μεγαλύτερος από τον κίνδυνο παρενεργειών, προκειμένου να μην σταματήσει ο κόσμος να εμβολιάζεται!

Χαρακτηρίζουν τα περιστατικά θρόμβων και μυοκαρδίτιδων σπάνια, όπως θα δείτε να λέει η Αθηνά Λινού, η οποία μάλιστα πέραν της επιστημονικής της ιδιότητας είναι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Ισχυρίστηκε πως οι θάνατοι από τα εμβόλια είναι απειροελάχιστοι σε σχέση με τους θανάτους από COVID. Θάνατοι από τα εμβόλια πάντως υπάρχουν, παραδέχεται ακόμα και η κρατική επιστήμη, με επιστήμονες να μιλούν για εκατομμύρια θανάτους (ΕΔΩ) και πως τα εμβόλια είναι χειρότερα από την ασθένεια (ΕΔΩ).

Ποιόν να πιστέψουμε;;;

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

loading...