«Θα φάτε έντομα και θα σας αρέσουν»! «Σεισμό» προκαλεί το Bloomberg!

Δεν είναι πια HOAX! Μια «ανάσα» από την Ελλάδα το νέου μενού

«Θα φάτε ζωύφια και θα σας αρέσουν»!

Αυτά γράφει το Bloomberg σε άρθρο που φιλοξενεί, καθώς το νέου μενού που προορίζεται για τους ανθρώπους γίνεται πλέον ευρέως γνωστό! Η φράση θα μπορούσε να μεταφραστεί πιο ελεύθερα στα Ελληνικά: «Θα φάτε έντομα και θα πείτε και ένα τραγούδι»!

Η απάντηση λοιπόν των διεθνιστών στην αυξανόμενη τεχνητή ανασφάλεια και στον «πόλεμο» κατά των αγροτών είναι τα άλευρα από τα έντομα! Τώρα όλα αυτά δεν χαρακτηρίζονται ως HOAX, γιατί ήρθε η ώρα να καταλύσουν τις αγορές!

Οι διεθνιστές προχωρούν ολοταχώς με την ατζέντα τους για τη «τροφή» από έντομα!

Όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι, μέρη όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προσπαθούν να κάνουν τους Ευρωπαίους να τρώνε άλευρα από έντομα και τρόφιμα εργαστηρίου, καταστρέφοντας τις φάρμες για να ανοίξουν εργοστάσια πολυεθνικών!

«Δεν θέλουμε να τρώμε έντομα», φωνάζουν στα μπλόκα που έχουν στήσει!

 

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΕΝΤΟΜΩΝ

 

Σημειώνεται πως εταιρεία, η οποία παράγει αλεύρι από γρύλους πήρε άδεια για την πώληση τροφίμων που παρασκευάζονται από έντομα, ούσα η πρώτη στην Ιταλία!

Η εν λόγω εταιρεία θεωρεί ότι άνοιξε με τον τρόπο αυτό μια νέα σελίδα στην ιστορία των τροφίμων, καθώς πλέον τα εγκεκριμένα άλευρα για τα οποία μιλούσε ο Λιακόπουλος ήρθαν για τα καλά μια ανάσα από την Ελλάδα!

Όπως τονίζουν στην Ιταλία, το γεμάτο θρεπτικά συστατικά αλεύρι εντόμων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά από τρόφιμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκατομμύρια γρύλοι εκτρέφονται στην κεντρική Ιταλία, όπου υφίστανται θερμική επεξεργασία πριν καταψυχθούν και αλεστούν για να αποτελέσουν εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης!

Το αλεύρι θα διανέμεται σε εταιρείες προμήθειας τροφίμων και σε όσες δραστηριοποιούνται στο catering, μεταδίδει ο Guardian.

Αναφορικά με την γεύση, λένε πως «μοιάζει με κολοκυθόσπορους, φουντούκια, αλλά και λίγο με γαρίδες».

Η ΕΕ έχει εγκρίνει την πώληση εντόμων για ανθρώπινη κατανάλωση στις αρχές του 2023, έτσι ώστε, κατά τα φαινόμενα, να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή αρτοποιία, η οποία πλήττεται από την τεχνητή οικονομική κρίση με πρόσχημα την Ουκρανία και ό,τι άλλο!

Ήδη το WEF διαφημίζει, από το 2018, «ψωμί εντόμων», λέγοντας πως στο μέλλον θα τρώμε όλο και περισσότερες τροφές εντόμων, γιατί χρειάζονται λιγότερο τάισμα από ό,τι τα οικόσιτα ζώα (ΕΔΩ)!

loading...