Η ΨΗΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ… ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!!

 

 

ΑΝΕΤΟΙΜΗ ΜΑΛΛΟΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!! ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ!!

 

Για μία ακόμη φορά δυστυχώς, έκπληκτο το Πανελλήνιο παρακολουθεί τα όσα απίστευτα και πρωτόγνωρα συμβαίνουν στη χώρα μας με αφορμή την ψήφιση του Νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, τις δραστηριότητες των ΛΟΑΤΚΙ+, αλλά και τις παράπλευρες συνέπειες που απορρέουν από την ψήφιση του παραπάνω Νόμου.

 

Αφορμή τα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πλατεία Αριστοτέλους σχετικά με την λεκτική επίθεση που δέχθηκαν δύο άτομα ΤΡΑΝΣ από νεαρούς, το Σάββατο στις 22:30, ηλικίας 21 ετών (Φώτο), τα οποία βρίσκονταν στην πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και τα όσα έλαβαν χώρα κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκη Στέφανου

 

Όπως ήταν φυσικό όλα τα ”Προοδευτικά” κόμματα, έσπευσαν με ανακοινώσεις τους να καταδικάσουν τα γεγονότα και ειδικότερα ανακοινώσεις εξέδωσαν η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, η Νέα Αριστερά και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αλλά και ο Επίσκοπος Θεσσαλονίκης Θεόφιλος.

 

Όλα καλά και όλα ωραία, όμως δεν είδαμε να επιδεικνύουν την ίδια ή ανάλογη συμπεριφορά και ευαισθησία, όλοι οι παραπάνω, στον αντίποδα και σε ανάλογες περιπτώσεις όπου βάλλεται και συκοφαντείται η Θρησκεία, η Οικογένεια η Πατρίδα και γενικότερα ο παραδοσιακός τρόπος ζωής που μας έμαθαν οι πρόγονοί μας και διδαχτήκαμε στα Σχολεία και μέσα στην Οικογένεια, όπως η απαράδεκτη τελευταία κατάχρηση του κατ’ εξοχήν Ιερότατου Συμβόλου του Χριστιανισμού, του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, πάνω στον Οποίο απεικονίζεται μια ημίγυμνη έγκυος γυναίκα, το σκίσιμο φωτογραφιών της Παναγίας , αλλά και πολλά άλλα.

 

Αποδεικνύεται μάλλον ότι η χώρα μας δεν ήταν έτοιμη να κάνει αυτό το μεγάλο άλμα και να δεχτεί τέτοιες καταστάσεις οι οποίες είναι αντίθετες στα ήθη και στα έθιμά μας, αλλά ελέω, Κασελλάκη κλπ προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων … πέρασε στην Ελληνική Κοινωνία, όπου ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρχουν και άλλα παρατράγουδα!!

loading...