” Η φιλανθρωπία είναι ένα ψέμα, αλληλεγγύη θέλουμε”

16.6 δισεκατομμύρια λέει το google έχουν οι 6 πιο πλούσιοι Έλληνες.
Με αυτά φτιάχνεις όλους τους δρόμους της Ελλάδας, φτιάχνεις 2 νέα σχολεία σε κάθε πόλη, 1 νοσοκομείο σε κάθε νομό, 1 δημοτικό γυμναστήριο φουλ εξοπλισμένο σε κάθε πόλη, 1 κολυμβητήριο σε κάθε πόλη, 1 βιβλιοθήκη σε κάθε πόλη, αναβαθμίζεις με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας όλα τα μέσα μεταφοράς, δωρεάν wifi παντού, φτιάχνεις 30 πολυκατοικίες για τους άστεγους, φτιάχνεις νέα πάρκα και πλατείες σε κάθε πόλη, φυτεύεις 10.000 δέντρα, και φυσικά αναβαθμίζεις όλο το δημόσιο να μη λείπει τίποτα και κάνεις πάλι δημόσια το ρεύμα, νερό, τρένα, αεροπλάνα κλπ κλπ.
Και από αυτά που περισσεύουν μπορούν να κρατήσουν 50 εκατομμύρια ο κάθε ένας από τους 6 πλούσιους να ζήσουν και πάλι σαν άρχοντες χωρίς να τους λείψει τίποτα.
Και επειδή θα περισσεύουν κι άλλα, τα κάνουμε επενδύσεις, βοηθάμε με επιχορηγήσεις το λαό να κινηθεί η οικονομία σε όλους τους τομείς.
Κοίτα να δεις τι μπορούν να κάνουν ααμα ήθελαν λέει να βοηθήσουν.
Ξέρω οι άνθρωποι τα έχουν βγάλει τίμια με τον ιδρώτα τους και είναι πολύ φιλάνθρωποι, γιατί να τα δώσουν ? Για να ζήσουν υπέροχα και σωστά 10.000.000 άλλοι άνθρωποι ? Εεε όχι… Αλλά λέμε τι θα μπορούσαν βρε παιδί μου.
Μη ξεχνάτε, δεν είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά, υπάρχουν, για σας δεν υπάρχουν γιατί τα έχουν μαζέψει ελάχιστοι άνθρωποι.

loading...