ΑΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΚΟ…
Γράφει ο Νικόλαος Ταμουρίδης* 
Πρωθυπουργέ της χώρας άκουσε την ταπεινή γνώμη ενός πολίτη: Ακολουθείς μια αινιγματικά περίεργη πορεία στην αντιμετώπιση όλων των βασικών θεμάτων που απασχολούν την πατρίδα και τον λαό της.
Συνεχής υποχώρηση στις ορέξεις, τις προκλητικές κινήσεις και την διεκδικητική ρητορική των Τούρκων, απόλυτη υποδούλωση της χώρας μας στα διεθνή φόρα (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ), πλήρης και ντροπιαστική αποδοχή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, απόλυτα αντεθνική στάση στον σταδιακό εποικισμό της χώρας μας από εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες οπαδούς του Ισλάμ.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γίνεσαι φανατικός υποστηρικτής και νομοθετείς (!!!) υπέρ της εργαλειοποίησης της διεθνούς λεγόμενης ατζέντας ΛΟΑΤΚΙ(+), καταστρέφοντας την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια, φέροντας σε σύγχυση και βάζοντας τεράστια ηθικά διλήμματα σε όλη την ελληνική κοινωνία και διχάζοντας αδίστακτα και καταστροφικά τον Ελληνικό λαό, εφαρμόζοντας μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα παραπληροφόρησης με τα σκανδαλωδώς καλοπληρωμένα από την κυβέρνησή σου ΜΜΕ.
Ακουσε! Αυτοί που ακολουθούν εσένα και τις επιταγές της κυβέρνησής σου, το κάνουν καθαρά από κομματικό ή προσωπικό συμφέρον ή γιατί τους εξαφάνισες κάθε κριτική σκέψη με την επιβολή του φόβου και την εφαρμογή μιας απίστευτης προπαγάνδας, μη αφήνοντάς τους άλλη επιλογή.
Το Σύνταγμα και οι διάφοροι σχετικοί νόμοι, έτσι όπως τους δομήσατε εσείς, οι πολιτικές φατρίες τις τελευταίες δεκαετίες, σου παρέχουν τη δυνατότητα της μονοκρατορίας.
Ενας πρωθυπουργός στη Ελλάδα, δυστυχώς, μπορεί να κάνει ότι θέλει, αφού κατέχει την εκτελεστική εξουσία και ελέγχει απόλυτα την νομοθετική και την δικαστική! Αυτό όμως δεν πρέπει να σε οδηγεί σε αλαζονεία, γιατί μοιραίως αυτή θα στραφεί καταστροφικά εναντίον σου, συμπαρασύροντας και την χώρα μας.Σκέψου!
loading...