Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ… ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ…

Ούτε χρόνος δεν πέρασε από το πολιτικά περίεργο 41% της ΝΔ και κάθε μέρα σχεδόν έχουμε και ένα συμβάν αποκαλυπτικό μια ραγδαίας επιδείνωσης, σε όλους τους τομείς –
Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των καναλιών, των εφημερίδων και των δημοσκόπων να την κρατήσουν ζωντανή, έχει πέσει σε κινούμενη άμμο…
Κυβέρνηση: Από παντού στον πολιτικό ορίζοντα είναι ορατά τα σημάδια της κυβερνητικής αποσάθρωσης. Ούτε χρόνος δεν πέρασε από το πολιτικά περίεργο 41% της ΝΔ και κάθε μέρα σχεδόν έχουμε και ένα συμβάν αποκαλυπτικό μια ραγδαίας επιδείνωσης, σε όλους τους τομείς.
Ένας τυχαίος θάνατος από ατύχημα αποκαλύπτει πως κεντρικά νοσοκομεία δεν έχουν χειρουργό στην εφημερία! Ο τομέας της δημόσιας υγείας δηλαδή, αφενός βρίσκεται σε χαοτικό καθεστώς εξαιτίας των μειωμένων κρατικών κονδυλίων, ενώ αφετέρου οι σχεδόν πένητες πλέον πολίτες δεν έχουν ουσιαστικά ασφάλιση, αφού καλούνται να πληρώσουν σχεδόν τα πάντα από την τσέπη τους.
Στη Γαλλία, επί παραδείγματι, όλοι όσοι εργάζονται είναι πλήρως ασφαλισμένοι και δεν πληρώνουν δεκάρα στους γιατρούς, ούτε στα νοσοκομεία. Και έχουν και μισθούς διπλάσιους τουλάχιστον από τους Έλληνες, με τιμές καταναλωτικών αγαθών περίπου ίδιες!
loading...