Η Επίσημη κήρυξη πολέμου κατά του ρωσικού λαού και η διαγραφή ανάρτησης από τον Μεντβέντεφ για πυρηνικα

Δυστυχώς, σε αυτό το σημείο, δεν έχει καν σημασία αν ήταν ο ίδιος ο Μπάιντεν ή οι κουκλοπαίκτες του που υπέγραψαν αυτήν την επίθεση, ή αν είναι μια κλεφτή του Deep State στα παρασκήνια. εντός της αμερικανικής κυβέρνησης που σκοπεύει να προκαλέσει τον πόλεμο και ταρακουνήστε τα πράγματα, ή αν είναι απλώς το άθλιο απόβρασμα που είναι ο Μπουντάνοφ που το διέπραξε με δική του πρωτοβουλία.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Τελικά, όλα δείχνουν ότι η Ουάσιγκτον είναι υπεύθυνη για την υποκίνηση ή την πλήρη ενορχήστρωση της πράξης. Αυτή είναι η πραγματική κρατική τρομοκρατία, ένα ξεκάθαρο casus belli αν γινόταν δημόσια παραδεκτό.

Η πιο σημαντική παράμετρος, που εξακολουθεί να διαφεύγει από τους περισσότερους δυτικούς αξιωματούχους στους υπολογισμούς τους, είναι ο ρωσικός λαός. Ανεξάρτητα από το τι θέλουν να πουν ή να κάνουν ο Πούτιν ή οι Ρώσοι αξιωματούχοι – το γεγονός είναι ότι οι Ρώσοι δεν είναι ανόητα ζώα και έχουν τη δική τους κοινή γνώμη, και αυτή η επίθεση αποτελεί ένα άλλο ισχυρό επιχείρημα για να παρουσιάσει τη Δύση ως ανοιχτά και σκληρά εχθρική προς τους Ρώσους άνθρωποι: ανεξάρτητα από τα συμφωνημένα επίσημα δάκρυα κροκόδειλου, όλες οι εύλογες εκδοχές αυτής της επιχείρησης (ας αγνοήσουμε τις ανόητες βλακείες ότι « οι Ρώσοι απλώς βομβαρδίζουν ή αυτοκτονούν») οι ίδιοι για λόγους δημοσίων σχέσεων ! , και ακόμη νωρίτερα όταν Καυκάσιοι τρομοκράτες που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο πυροδότησαν βόμβες στη Ρωσία τη δεκαετία του 1990 του 1990) αναφέρονται στη Δύση, και αυτό είναι σε κάθε περίπτωση που καταλαβαίνουν οι Ρώσοι.

Υπό αυτή την έννοια, αυτή η ενέργεια ερμηνεύεται ως μια μη λεκτική και πολύ σπλαχνική «επίσημη» κήρυξη πολέμου από τη Δύση εναντίον του ρωσικού λαού. Μια εσκεμμένα ορατή και επιδεικτική δημόσια θηριωδία που δεν έχει άλλο στόχο από το να βλάψει τους Ρώσους.

Ωστόσο, θα φέρει μια πολύ ρωσική απάντηση – όχι παράλογες, άμεσες εκρήξεις τυχαίας βίας, όπως φαίνεται να περιμένουν πάντα οι δυτικοί σχεδιαστές, αλλά μια έξαλλη εντατικοποίηση της αποφασιστικότητας να δούμε αυτή τη σύγκρουση να συνεχίσει να τελειώνει και να δει τα σώματα αυτών υπεύθυνος για την οργάνωση όλης αυτής της αντιπαράθεσης που ταλαντεύεται στον άνεμο. Αυτό δεν θα αποδυναμώσει τους Ρώσους, αλλά θα τους ενισχύσει στην άρνησή τους να ακολουθήσουν κυκλικές διαδρομές ή «προσεγγιστικές» λύσεις μέχρις ότου εκδικηθεί οι δυνάμεις που διεξάγουν αυτήν την εκστρατεία κρατικής τρομοκρατίας – και οι Ρώσοι θεωρούν ότι οι αρχές του Κιέβου δεν είναι τίποτα περισσότερο από μισθοφόροι που εκτελούν τη θέληση της Ουάσιγκτον σε αυτό το θέμα, παρ’ όλες τις προσπάθειες άρνησης του τύπου « δεν είμαστε εμείς, είμαστε αυτοί » από την πλευρά αυτών των τελευταίων.

Επαναλαμβάνω, η βούληση του Πούτιν ή της ρωσικής κυβέρνησης δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τη βούληση του ίδιου του ρωσικού λαού – και είναι θυμωμένοι, όχι με μια παροδική συναισθηματική αντίδραση, αλλά με την ψυχρή μανία ενός ατόμου που αναζητά αληθινή και οριστική εκδίκηση. Οι Ρώσοι αξιωματούχοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να το τηρήσουν, η ίδια η δημοτικότητά τους εξαρτάται από το αν το τηρούν.

πηγή: A Son of The New American Revolution

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, αναφέρει τη χρήση της βόμβας B83 για να χτυπήσει το Κίεβο ως απάντηση σε έναν χρήστη του Διαδικτύου, αποκαλύπτοντας βαθιά δυσαρέσκεια για τις επαναλαμβανόμενες δυτικές επιθέσεις.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δημοσίευσε πρόσφατα ένα tweet ως αντίδραση στην τραγωδία στο  Δημαρχείο του Κρόκου , όπου περισσότεροι από εκατό άνθρωποι δολοφονήθηκαν από τρομοκράτες.

« Θα εκδικηθούμε όλους. Και οι εμπλεκόμενοι, ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής και το καθεστώς τους, αποτελούν πλέον τον κύριο και νόμιμο στόχο μας. Περιμένετε, καθάρματα .»

 

Στη συνέχεια, σε μια συνομιλία με έναν χρήστη του Διαδικτύου που θα ήθελε να δει τον Μεντβέντεφ επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Άμυνας « Ξέρετε, μερικές φορές θα ήθελα ο Πούτιν να σας δώσει τη διοίκηση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ». Ο Μεντβέντεφ απάντησε θέτοντας τον εαυτό του σε ρόλο ηγέτη στον έλεγχο και απείλησε να χρησιμοποιήσει την πυρηνική βόμβα B83 για να χτυπήσει το Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

« Χορτάσαμε…. Το B83 μας θα χτυπήσει στο Κίεβο το σούρουπο. Οι Ουκρανοί πολίτες καλούνται να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα ».

Το tweet αργότερα διαγράφηκε.

Ενώ ο Μακρόν διασκεδάζει θέλοντας να στείλει γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία για να πολεμήσουν τους Ρώσους… Η δήλωση του Μεντβέντεφ μαρτυρεί την αυξανόμενη αγανάκτηση υψηλόβαθμων πολιτικών προσώπων μπροστά στις αδιάκοπες επιθέσεις από τη Δύση, που κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούν ξένους πράκτορες για να δολοφονήσει Ρώσους πολίτες. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μια απλή σπίθα ή παρεξήγηση θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες και να εξαφανίσει τα πάντα στο πρόσωπο της Γης. Αυτό το σχόλιο του Μεντβέντεφ είναι προειδοποίηση!

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη αυτές τις απειλές και να εργαστεί για να αμβλύνει τις γεωπολιτικές εντάσεις, προκειμένου να αποτρέψει καταστροφές και να διασφαλίσει την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.

Πολιτική αγανάκτηση

Τα σχόλια του Ντμίτρι Μεντβέντεφ αντικατοπτρίζουν τη βαθιά αγανάκτηση με τις τρέχουσες γεωπολιτικές εντάσεις και τις επαναλαμβανόμενες δυτικές επιθέσεις στη Ρωσία. Αν και αυτές οι δηλώσεις προέρχονται από έναν άνθρωπο που δεν έχει αποτελεσματική διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων, εντούτοις απεικονίζουν ένα αίσθημα αγανάκτησης που μοιράζονται πολλοί Ρώσοι πολιτικοί ηγέτες.

Το B83, μια βόμβα με καταστροφική δύναμη

Η βόμβα B83 είναι ένα πυρηνικό όπλο σχάσης-σύντηξης-σχάσης, γνωστό και ως βόμβα υδρογόνου. Αυτή τη στιγμή είναι η πιο ισχυρή πυρηνική βόμβα σε υπηρεσία στο αμερικανικό οπλοστάσιο, με μέγιστη απόδοση που υπολογίζεται στους 1,2 μεγατόνους. Εάν η βόμβα B83 χρησιμοποιήθηκε για να χτυπήσει μια πόλη όπως το Κίεβο, οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές για τον πληθυσμό και το περιβάλλον.

Τα αποτελέσματα μιας έκρηξης βόμβας B83

Η έκρηξη μιας βόμβας B83 θα προκαλούσε μια γιγάντια βολίδα, ακολουθούμενη από ένα καταστροφικό ωστικό κύμα και θανατηφόρα ιονίζουσα ακτινοβολία. Οι ακραίες θερμοκρασίες που προκλήθηκαν από την έκρηξη θα προκαλούσαν εκτεταμένες πυρκαγιές, ενώ το ωστικό κύμα θα κατέστρεφε κτίρια και υποδομές σε μια ευρεία περιοχή. Η ιονίζουσα ακτινοβολία θα προκαλούσε άμεσο θάνατο και μακροχρόνια ασθένεια στους επιζώντες.

Ραδιενεργές επιπτώσεις και περιβαλλοντικές επιπτώσεις

Εκτός από τις άμεσες συνέπειες της έκρηξης, η χρήση βόμβας B83 θα είχε επίσης ως αποτέλεσμα ραδιενεργές καταιγίδες. Τα ραδιενεργά σωματίδια που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα θα επικάθονταν σε μεγάλες περιοχές, μολύνοντας τον αέρα, το νερό και το έδαφος. Αυτό θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την υγεία των πληγέντων πληθυσμών, καθώς και για το περιβάλλον και τα οικοσυστήματα.

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

 

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress.

πηγή: Le Média en 4-4-2

loading...