Η Βασιλική και η Σοφία (Γεωστρατηγική-Ιστορία και Εθνική Επιβίωση Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής).

Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη-πανάρχαια ιδεολογία του Διονυσιακού πολιτισμού. Ο Διονυσιακός πολιτισμός εκφράζει την κοινωνία της αταξίας-αδικίας, της ανομίας, της βίας, της ανωμαλίας, του κέρδους και της απόλυτης κυριαρχίας στην οικονομία.

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress.

 

XΡΗΣΤΟΣ Α. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΉ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ζ ΕΔΩ 

Δημιουργεί τους ανθρώπους οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη (σεξουαλική μαγεία Α. Κρόουλι και το δόγμα κάνε ότι θέλεις).

Παρατηρώντας την ιστορία θα διαπιστώσουμε βασικά αξιώματα, τα οποία καθόρισαν την επιβίωσή και την εξέλιξή της Ελλάδος και της ανθρωπότητας. Τα στοιχεία αυτά είναι η λογική σκέψη, ο πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και από την άλλη η Φοινικική-Βακχική λατρεία. Η λογική σκέψη, οι επιστήμες και το πάθος για την ζωή, συνθέτουν το βασικό υπόβαθρο της ανθρώπινης σκέψης. Τα παραπάνω δυο βασικά στοιχεία, ήταν και είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους. Εδώ και αιώνες συγκρούονται ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και ο Φοινικικός, με προεξέχων τον Φρυγικό θεό Savazio.

Ειδικότερα το Ελληνικό έθνος στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Ελληνικού φιλοσοφικού πνεύματος, όσο και του Διονυσιακού (Φοίνικες-παγανισμός). Τον Ελληνικό πολιτισμό αποτελούν η ορθή παιδεία-Φιλοσοφία, η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η εγκράτεια και η λογική.

Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, το συναίσθημα, οι σεξουαλικές ανωμαλίες, οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα του ανθρώπου και η εύθυμη πλευρά της ζωής. Η Ελληνική-Αριστόκλεια αγωγή ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών και των άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. Τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα πρόστυχα θεάματα, τις πρόστυχες μουσικές-διασκεδάσεις και τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν, με ευκολία τις μάζες.

 

 

 

Οι δύο παγκόσμιοι πολιτισμοί εκπροσωπούν δύο διαφορετικά φιλοσοφικά αξιώματα για την ζωή. Ανά τους αιώνες οι αντίθετοι εκ διαμέτρου πολιτισμοί προσπαθούν να επικρατήσουν στην πολιτική, στον στρατό, την οικονομία, στις επιστήμες, στις τέχνες, στους θεσμούς, την ηθική, την κοινωνία, τον αθλητισμό και τα έθνη. Δεν ήταν σύμπτωση ότι το Σημιτικό μαντείο των Δελφών διοικούσαν οι δύο κορυφαίες θεότητες του Ισραηλινού έθνους Savazios και Απόλλων .

Ένα από τα σχέδια των νοσηρών νεοταξιτών είναι ο νοητικός, ο ηθικός, ο ψυχικός και ο βιολογικός εκφυλισμός-ξεπεσμός των εθνών, ώστε οι άνθρωποι να είναι παθητικά ανδράποδα. Να μην έχουν κρίση-βούληση και δύναμη αντιστάσεως. Οι έμποροι της “Βενετίας” και των Εθνών επιθυμούν μία άρρωστη και απολύτως διεφθαρμένη Ελληνική κοινωνία, που θα την αποτελούν αδύναμα και υποταγμένοι θηλυπρεπείς. Άτομα δίχως συνείδηση, αξίες-αρετές, ικανότητες, στόχους για εξέλιξη-δημιουργικότητα και ψυχικά αποθέματα. Οι παράγοντες της Διονυσιακής Κουλτούρας έφτιαξαν μια αγέλη ώστε να είναι εύκολα χειραγωγήσιμη και απολύτως υπάκουη. Δημιούργησαν πειθήνιους σκλάβους.

Στο πλαίσιο αυτό οι παγκοσμιοποιητές θηλυκοποιούν-ευνουχίζουν και διαστρέφουν την κοινωνία. Διαμορφώνουν μία νέα σεξουαλική “αγωγή” στην Ελληνική επικράτεια, που εκπροσωπεί οτιδήποτε το παρά φύσιν.

Εδώ και αιώνες επιχειρούν να παρουσιάσουν την κάθε ανωμαλία, ως  δήθεν φυσιολογική. Δημιουργούν ένα “Ελληνικό” έθνος μεταλλαγμένο. Ένα πολυφυλετικό-πολυπολιτισμικό κράμα δίχως ίχνος παιδείας και αρχών. Ο Εφιάλτης του Διονυσιακού πολιτισμού, της παγκοσμιοποιήσεως, της παρακμής, της κλιματικής αλλαγής, της ισοπεδώσεως, έχει επιφέρει ανομία-αταξία, πνευματική σύγχυση, διχασμό και τον απόλυτο έλεγχο των αδύναμων με στόχο την πλήρη υποταγή, των εθνών. Σύμφωνα με την αδιαβάθμητης αξίας πηγή μου εκατομμύρια θηλυκοποιημένοι άνδρες σέρνονται καθημερινά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτυώσεως χυδαιολογώντας, στέλνοντας πρόστυχες φωτογραφίες και εκλιπαρώντας ακόμη και τις ηλικιωμένες όπως και τις τερατόμορφες για σχέση και παρέα.

Eπίσης ανησυχητικές διαστάσεις στην Ελλάδα έχει πάρει το φαινόμενο όσων βλέπουν την σύντροφο τους να κάνει σεξ με άλλους. Σύμφωνα με την πολύ αξιόπιστη πηγή μου το ποσοστό σε υποτακτικούς όλων των ειδών και ειδικά σε αυτούς που βλέπουν την σύζυγο-σύντροφο να κάνει σεξ με άλλους, είτε να συμμετέχουν και εκείνοι ως παθητικοί-κίναιδοι στα όργια η σε τρίο, ξεπερνά το 36% του πληθυσμού !!!

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή της αρχαίας Ρώμης, των Κομνηνών και της Αλώσεως της αυτοκρατορίας το 1204 μ.Χ. Επίσης αποτελεί μια θλιβερή μορφή ζωής όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει και ο G. Ostrogorsky για το Ελληνικό βασίλειο της Νίκαιας. Όπως τότε το ίδιο και την σύγχρονη εποχή το κράτος-έθνος βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική, ηθική παρακμή-απαξίωση και απομόνωση.

Η Ελλάδας εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζετα να καταβάλει έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη,σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική-στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Η ηθική-πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και κατ επέκτασιν στον αφανισμό. Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους. Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία.

Η παιδεία ως θεσμός έχει απωλέσει οριστικά την εθνικιστική της ιδιότητα. Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση. Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξαφανιστεί.

Οι φίλοι της Διονυσιακής Κουλτούρας κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων. Η νέα τάξη ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ. Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα. Ομαδικά και οργανωμένα από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την Ορθοδοξία και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό. Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των πολιτώ, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική που επιβάλλουν οι κρατούντες έχει ως βασικό δόγμα την σεξουαλική λατρεία-μαγεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο και κανένας ηθικός δισταγμός.

Η εχθρική προς το ανθρώπινο γένος νέα τάξη πραγμάτων έχει αφαιρέσει σχεδόν ολοκληρωτικά κάθε ίχνος ανθρωπισμού, λογικής, παιδείας, και πολιτισμού. Επέτυχαν να ζούνε οι περισσότεροι χωρίς ηθικές αρχές, γνώσεις και να είναι εχθρικοί-ανταγωνιστικοί μεταξύ τους. Ζούμε σε μια εποχή καθαρά σαρκική, όπου κυριαρχούν τα πιο κτηνώδη και αισχρά ένστικτα.

Είναι η απόλυτη τραγική ειρωνεία, αποτελεί τεράστια προσβολή προς τον Χριστό, μετά την αποδοχή των Διονυσιακών αξιωμάτων, ότι αυτήν την εποχή οι παράγοντες και οι πιστοί του Διονυσιακου πολιτισμού έχουν αγάπη μεταξύ τους, βοηθά ο ένας τον άλλον σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό, επαγγελματικό, κοινωνικό, όχι γιατί ξαφνικά άλλαξαν και ήρθαν στον δρόμο του Αριστόκλειου πολιτισμού αλλά για να επιτύχουν την δημιουργία του πολυπόθητου για αυτούς από τα αρχαία χρόνια παγκόσμιου κράτους. Οι  φίλοι του Διόνυσου επέτυχαν να μην υπάρχουν πλέον πολλοί χριστιανοί. Αυτήν την εποχή ο ένας να κάνει άδικα κακό στον άλλο, είτε να αδιαφορεί για τον συνάνθρωπο. Επέτυχαν να καταργήσουν από τους Χριστιανούς το εμείς και να τους επιβάλλουν το σατανικό εγώ, που είναι απόλυτα καταστροφικό για το έθνος. Οι νεοέλληνες αποτελούν τους πιο διαχρονικούς χαρακτήρες του έθνους με βάση τα Διονυσιακά αξιώματα.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν συγκεκριμένα κοινωνικά χαρακτηριστικά τα οποία παραμένουν σταθερά και αναλλοίωτα στο πέρασμα των αιώνων. Είναι άνθρωποι γεμάτοι από ανήθικα-ταπεινά πάθη. Είναι άδικοι-είρωνες, απειλητικοί, τρομαγμένοι-καταπιεσμένοι με φοβίες, χωρίς να υπάρχει καμία ιδιαίτερη αιτία πλην της Τουρκογερμανικής κατακτήσεως (Διαβάστε σχετικά του καθηγητές Γ. Κοντογιώργη. Θ. Κατσανέβα και Γ. Κασιμάτη).(1) Οι περισσότεροι έχουν ασπαστεί την Διονυσιακή κουλτούρα και είναι άνθρωποι χωρίς πραγματική παιδεία καθώς δεν διέπονται από τα πατροπαράδοτα Ελληνικά αξιώματα.

Η δειλία-υποτακτικότητα έχουν εισχωρήσει, βαθιά μέσα στο dna τους. Οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν γίνει αγνώμονες, κουτοπόνηροι, συμφεροντολόγοι, άτολμοι, φαρισαίοι και τιμητές της ηθικής. Είναι δειλοί-μοιραίοι και άβουλοι αντάμα. Αναζητούν μέσα στην κοινωνία αποδιοπομπαίους τράγους οι οποίοι θα γνωρίσουν ταπεινώσεις-προσβολές αδικίες και εξευτελισμούς.

Όλοι αυτοί ήταν και είναι άνθρωποι μειωμένης πνευματικής αντιλήψεως και διαχρονικά καλύπτουν το μεγάλο μειονέκτημα τους με ειρωνείες και κακές πράξεις, όπως όλοι οι στερούμενοι ικανοτήτων. Σταυρώνουν τους αδύναμους, τους κατατρεγμένους, τους αδικημένους, γιατί οι συνειδήσεις τους είναι ένοχες και οι χαρακτήρες του αδύναμοι. Οι άβουλοι και απαίδευτοι ακολουθούν τις προσταγές των τυράννων τους. Είναι έρμαια των κουτοπόνηρων πολιτικών που ενεργούν αποκλειστικά με βάση τα προσωπικά τους συμφέροντα, και όχι για την προάσπιση των αξιών και των θεσμών του Ελληνισμού.

Αυτές οι θλιβερές μορφές ζωής κρύβουν τις μάσκες του Sabaziou και φορούν προσωπεία “Χριστιανικά-Ελληνικά¨. Υποδύονται ότι είναι “ηθικοί- σεμνοί, λογικοί, δίκαιοι” και πολεμούν ως ξένο σώμα, και κάτι “κακό” τους ανθρώπους, που άδικα τους χτύπησε η ζωή είτε αγωνίζονται για τον Ελληνισμό και την παιδεία. Στην κοινωνία επικρατεί η υποκρισία, ο ψευτοχριστιανισμός-ραγιαδισμός, η ματαιοδοξία και η κατάντια. Ελληνικές αρετές, όπως η εξέλιξη-δημιουργία, η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο και η απονομή δικαιοσύνης, αποτελούν άγνωστες έννοιες, για την πλειοψηφία των Ελλαδιτών. Οι νεοέλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τραγικές μορφές ζωής, αποτελούν ένα συνοθύλευμα από ματαιόδοξους-συμφεροντολόγους, αδύναμους-απαίδευτους και φιλάργυρους κάτοικους.

Τα Τυραννικά-Ναζιστικά καθεστώτα καταδυναστεύουν τους αμέτοχους στην διοίκηση του κατακτημένου κράτους. Επίσης όταν κάποιος σωστός-έντιμος ζητήσει να συμμετέχει στα κοινά, και στην λήψη των αποφάσεων, απειλείται και διώκεται. Διαχρονικά οι εύποροι-υποτακτικοί κάτοικοι δεν απειλούνται από την Τουρκική-Γερμανική εξουσία. Εν τούτοις συναινούν-συνεργάζονται τις περισσότερες φορές εις βάρος των ομόθρησκων συμπολιτών τους. Εδώ βλέπουμε τον διαχρονικό και προδοτικό ρόλο των ραγιάδων και την υποτέλεια στον εκάστοτε κατακτητή, προκειμένου να εξασφαλισθούν τα προσωπικά τους κεκτημένα. Οι νεοέλληνες είναι μια πολύ βαριά άρρωστη κοινωνία, της οποίας η ψυχολογία στηρίζεται στο δόγμα τη; υποταγής και στα αξιώματα των εξουσιαστών.

Οι καθεστωτικοί ενεργούν με βάση τα οικονομικά και τα ταξικά-κοινωνικά τους συμφέροντα. Από την στιγμή που οι γνήσιοι Έλληνες αποτελούν κίνδυνο για τα δικά τους κεκτημένα τους και τις κοινωνικές-αξιακές δομές που τα στηρίζουν, δεν διστάζουν να τους διώξουν και να τους εξοντώσουν. Η Χριστιανική πίστη για την οποία αγωνίζονται οι αυθεντικοί Ορθόδοξοι διώκεται και χαρακτηρίζεται ως “ναζιστική-φασιστική”. Παράλληλα οι υποστηρικτές τους έθνους ονομάζονται “χουντικοί”, που είναι “κατάλοιπα” των συνταγματαρχών της επταετίας (1967-1974) και διαφόρων παρακρατικών οργανώσεων που απειλούν την τάξη και την ασφάλεια της κοινωνίας και τα “θεμέλια” αυτής τον Διονυσιακό πολιτισμό,  την ιδιοκτησία, τον παράνομο πλουτισμό, την αναξιοκρατία, την παρακμή και την σήψη. (2)

Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 θα θυμηθούμε μία εποχή που υπήρχαν ακόμη αρχές-αξίες και είχαμε αρκετούς ανθρώπους, με φιλότιμο, αξιοπρέπεια, αγάπη, ηθική και πίστη. Δεν υπήρχε τόση μεγάλη σαπίλα, παρακμή, και χυδαιότητα, όπως υπάρχει σήμερα. Δυστυχώς από την δεκαετία του 1960, είχαμε ήδη, τα πρώτα εμφανέστατα σημάδια, για ότι κάτι πολύ άσχημο, θα επακολουθήσει, στις επόμενες δεκαετίες. Επίσης ένα ακόμη βασικό στοιχείο εκείνων των δεκαετιών, ήταν ότι οι περισσότεροι Έλληνες, ήταν αφελείς και εντελώς ανυποψίαστοι, για τα επερχόμενα δεινά, τα οποία ζούμε σήμερα. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι ένας από τους τυχερούς-ευλογημένους αυτής της γενιάς καθώς την δεκαετία του 1980 ήμασταν παιδιά και ζήσαμε ανθρώπινα χρόνια.

Φεύγουν τα καλύτερα μας χρόνια, ώρα με την ώρα βιαστικά, νιάτα που περνούν που δεν θα ξαναρθούν. Φεύγουν τα καλύτερα μας χρόνια κάποιος μας τα “κλέβει” μυστικά. Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων, στο ομώνυμο τραγούδι, τα “Θερινά Σινεμά”, ο Λουκιανός Κελαηδόνης. Στις αρχές εκείνης της δεκαετίας πηγαίναμε στο δημοτικό σχολείο και στο γυμνάσιο-λύκειο. Αρκετοί από εμάς πρόλαβαν το εξαήμερο δημοτικό σχολείο και τον υποχρεωτικό εκκλησιασμό. Υπήρξε τάξη και αγάπη για την πατρίδα και την Ορθοδοξία. Φορούσαμε όλοι πανέμορφες μπλέ ποδιές. Όσοι αγαπούσαμε την ομορφιά και την τάξη έβαζαν οι μητέρες μας άσπρους γιακάδες επάνω στις ποδιές. Επίσης είχαμε σεβασμό στους μεγαλύτερους και βοηθούσαμε τους αδύναμους ηλικιωμένους να μεταφέρουν τα προϊόντα που αγόραζαν από τα μίνι μάρκετ της γειτονιάς, είτε να τους αγοράσουμε εμείς κάποια πράγματα καθώς δεν ήταν σε θέση να βγούνε από το σπίτι.

Την δεκαετία του 1980 επιτρεπόταν στους δασκάλους, να χτυπούν όλους τους άτακτους μαθητές. Αξέχαστος μας έμεινε ο κυρ Στρατής, ο οποίος έφερνε την τέμπλα του από τα κτήματα για να μην μετακινείται και πηγαίνει στα τελευταία θρανία, για να χτυπά τους ζωηρούς μαθητές. Μεταξύ άλλων δεν υπήρχε διαδίκτυο και τα παιχνίδια μας ήταν ζεστά και ανθρώπινα. Το πρώτο παιχνίδι στην προτίμηση μας, το πιο αγαπητό ήταν το ποδόσφαιρο, ενώ μεταξύ άλλων παίζαμε μπάσκετ, κρυφτό, κουτσό, αμπάριζα, τρίλιζα  κλπ. Επίσης οι πιο τολμηροί έπαιζαν και μπουκάλα.

Αντίστοιχα τα κορίτσια παίζανε μήλα, σχοινάκι. Τα πιο μικρά κορίτσια με τις κούκλες τους, καθώς και με άλλα κοριτσίστικα παιχνίδια. Ήταν η δεκαετία κατά την οποία οι περισσότερες κοπέλες ήταν πολύ ηθικές και συνδύαζαν άριστα τον Αριστόκλειο πολιτισμό (χρηστά ήθη-παιδεία) μαζί με την νέα τάξη Διονυσιακά αξιώματα, μόδα, μπικίνι κλπ). Εδώ μιλάμε για τον απόλυτο συνδυασμό.

Εκτός από καλούς χαρακτήρες τα κορίτσια εκείνη την εποχή είχαν πάρα πολύ υψηλό εμφανισιακό επίπεδο. Αρκετές νεαρής ηλικίας γυναίκες κατά την δεκαετία εκείνη, το πρώτο αγόρι που γνώριζαν το παντρεύονταν και έκαναν οικογένεια. Εκείνη την εποχή δεν ήταν πολλές οι ζωηρές. Οι περισσότερες είχαν ηθικές αρχές και δεν είχαν διαβρωθεί από την σήψη που προωθεί μανιωδώς ο απαίσιος Savazios. Δεν ήταν λίγες οι κοπέλες εκείνη την εποχή που πήγαιναν με την συνοδεία των συγγενών τους, στις ντίσκο και στις καφετέριες.

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

Τα Σαββατοκύριακα μόλις άρχιζε η άνοιξη, κάναμε όλοι μαζί πεζοί τις βόλτες μας στο λιμάνι, με τα πανέμορφα κορίτσια μας να στολίζουν με μοναδικό τρόπο την πόλη μας. Τα κορίτσια μας, οι αδελφές, οι συμμαθήτριες και οι φίλες κοσμούσαν με την παρουσία τους, με έναν ανεπανάληπτο τρόπο το κάστρο μας, τα δάση, τους θερινούς κινηματογράφους, και τα καλοκαίρια μας, με τα ατελείωτα μελτέμια.

Εκείνες τις δεκαετίες ευχαριστούσα καθημερινά τον Χριστό, γιατί με άφησε να γεννηθώ μέσα στον παράδεισο με την πανέμορφη Ελληνική φύση. Πάνω από όλα ευχαριστούσα τον Χριστό διότι μου επέτρεψε να γεννηθώ Έλληνας άνδρας, στην ενδοξότερη χώρα του κόσμου, και να βρίσκομαι ανάμεσα στις ωραιότερες γυναίκες της γης. Ακόμη και χιλιάδες χρόνια να ζούσα, θα ήταν εντελώς αδύνατον, να ξεπληρώσω, το δώρο, και την ευλογία του Θεού, που μου επέτρεψε να γεννηθώ άνδρας, και να απολαμβάνω, τα πιο υπέροχα πλάσματα του κόσμου, τις Ελληνίδες γυναίκες.

Είη το κράτος της Βασιλείας σου σε ευλογημένον. Τα κορίτσια μας εκείνες τις εποχές είχαν φυσική ομορφιά, ποτέ δεν έκαναν πλαστικές επεμβάσεις, ούτε μακιγιάρονταν πολύ. Πάνω από όλα είχαν φυσιολογική-γυναικεία διάπλαση και αρχές. Δεν ήταν με παιδικά σώματα. Αυτή την μόδα την δημιούργησαν οι άρρωστοι νεοταξίτες για να ωθήσουν όσους περισσότερους γίνεται στην παιδεραστία.

Επί παραδείγματι όταν μια γυναίκα 36 ετών έχει το σώμα ενός κοριτσιού 12 ετών, τότε περνούν στο υποσυνείδητο κάποιων με χαλαρές αρχές το μήνυμα της παιδεραστείας. Την τιμητική της την δεκαετία του 1980 είχε και η τηλεόραση, με πολλές αξιόλογες και ενδιαφέρουσες σειρές.  Ο “Χριστός ξανασταυρώνεται”, οι Πανθέοι”, “Πίπη η φακιδομύτη”, “το μικρό σπίτι στο λιβάδι”, “Ο Μεθοριακός σταθμός”, “Το Λούνα-Παρκ”, “Ο συμβολαιογράφος”,  “Η Λωξάντρα”, “Ο κήπος με τα αγάλματα” και πολλά άλλες.

 

 

Φυσικά την δεκαετία του 1980 ο  απόλυτος κυρίαρχος στην Ελληνική τηλεόραση ήταν η Αμερικανική σειρά The Dukes of Hazzard https://www.bitchute.com/video/CmFHRDAot4Hs/, η οποία έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ το 1981. Η σειρά οι Δούκες του Χάζαρντ «μεγάλωσε» πολλά παιδιά από εμάς, καθώς είχε διάρκεια επτά ολόκληρες τηλεοπτικές σαιζόν, ενώ ταυτόχρονα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Για 147 ολόκληρα επεισόδια μέσα από μια σειρά η οποία ήταν περιπέτεια και κωμωδία διδαχτήκαμε με πολύ ευχάριστο τρόπο το ιερό αξίωμα του Αριστοκλή. Άξιος τιμής σε μια πόλη είναι όποιος δεν αδικεί.

Όμως όλα τα αξιώματα και τις τιμές μιας πόλεως, της αξίζουν όλοι όσοι σταματούν τις αδικίες (Αριστοκλής-Νόμοι). Είναι προτιμότερο να αδικηθείς παρά να αδικήσεις (Μέγας Αριστοκλής). Όλες οι αδικίες στην πολιτεία του Χάζαρντ, γινόταν από τον επίτροπο Μπός Χόγκ και τον Σερίφη Ρόσκο Π. Κολτρέιν. Αυτοί οι δύο προσπαθούσαν κατά κύριο λόγο με πλεκτάνες τις οποίες έστηναν σε βάρος των Ντιούκς, να καλύψουν τις δικές τους απάτες και κομπίνες. Άλλες φορές το κίνητρο ήταν διπλό. Αφενός ήθελαν να καλυφθούν για τις παρανομίες και αφετέρου όταν τους εξαπατούσαν οι απατεώνες με τους οποίους συνεργαζόταν, διότι δεν ήταν ικανοί να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους, αναγκάζονταν να εμπλέξουν στις βρώμικες δουλειές τις οποίες έκαναν τους Ντιούκς.

Οι Ντιούκς πάντοτε με πολύ κόπο και πολλές φορές διατρέχοντας κινδύνους, επέτυχαν να αποδείξουν την αθωότητά τους πιάνοντας τους αληθινούς εγκληματίες και απατεώνες. Επίσης μονίμως η οικογένεια των Ντιούκς, βοηθούσε οποιονδήποτε άλλο πολίτη του Χάζαρντ είχε αδικηθεί από τον Μπός Χόγκ και τον Ρόσκο Π. Κολτρέιν.

Αγωνιζόταν όλα τα μέλη της οικογένειας με όλες τις δυνάμεις τους, για να υπερασπιστούν τους αδικημένους και για να αποδείξουν την αλήθεια από τις σκευωρίες που είχαν γίνει εις βάρος τους. Ενδεικτικό της σειράς ήταν ότι ακόμη και οι ίδιοι οι σκευωροί Μπός Χόγκ-Ρόσκο, όταν έβλεπαν ότι το είχαν παρακάνει με τις κομπίνες και τις απάτες τους με συνέπεια να  κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, κάποιες φορές αποκαθιστούσαν οι ίδιοι το δίκαιο και την τάξη. Η σειρά Ντιούκς δεν είχε μόνο πολύ υψηλά ηθικά διδάγματα, αλλά και πάρα πολύ γέλιο και περιπέτεια. Είχαμε φλάτ άουτ οδήγηση, μεγάλα άλματα και τρελά κυνηγητά στους χωματόδρομους του Χάζαρντ. Τα κυνηγητά αυτά οδηγούσαν τις περισσότερες φορές τον σερίφη Ρόσκο και τους βοηθούς του μέσα στις λίμνες του Χάζαρντ. Μάλιστα δύο φορές ο σερίφης Ρόσκο επειδή έχασε τον έλεγχο ανέβηκε με το αυτοκίνητό του επάνω σε δέντρο !!!

Σε μια από τις καταδιώξεις μεταξύ του σερίφη και των Ντιούκς, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο με αποτέλεσμα να περάσουν τα σύνορα της πολιτείας του Χάζαρντ. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέσα στην γειτονική πολιτεία όπου εκεί σερίφης ήταν ο Σπάϊκ Λούμις. Ο Σ. Λούμις ήταν αυστηρός. Γινόταν αμείλικτος με τους παραβάτες του ορίου ταχύτητος, και με όλους όσους μετέφεραν παράνομα ουίσκυ. Την ώρα που είχαν περάσει οι Ντιούκς με τον Ρόσκο τα σύνορα της πολιτείας του Χάζαρντ, και είχαν εισέλθει στην γειτονική πολιτεία, έτυχε να έχει μπλόκο ο σερίφης Λούμις.

Οι Ντιούκς θα μπορέσουν να διαφύγουν από το μπλόκο του σερίφη Λούμις, όχι όμως και ο Ρόσκο. Η ποινή για όλους τους παραβάτες του ορίου ταχύτητας, που επέβαλλε ήταν απίστευτη. Με ένα τεράστιο καρφί ξερίζωνε τις πόρτες και τα καπό των αυτοκινήτων. Όμως ο σερίφης Ρόσκο καθώς ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, απέναντι στον σκληροτράχηλο σερίφη, παρακολουθούσε την καταστροφή του περιπολικού του, κάνοντας το γνωστό του γέλιο, το οποίο τον καθιέρωσε μέσα στις καρδιές εκατοντάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών. Ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου σε ηλικία 11 ετών που γέλασα μέχρι δακρύων.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ. Ακόμη ποιος μπορεί να ξεχάσει την εξαδέλφη των Ντιούκς την Νταίζη (Κάθριν Μπάχ), που είχε κλέψει τις καρδιές όλων των εφήβων. Εκείνη την εποχή στην έκτη δημοτικού είχαμε μια συμμαθήτρια την ωραία και γλυκιά Σοφία. Η Σοφία είχε ανάπτυξη κοριτσιού μεγαλύτερης ηλικίας, είχε πολύ ωραίο σώμα και το πρόσωπό της έμοιαζε ως ένα σημείο με την Κάθριν Μπάχ (Νταίζη), την εξαδέλφη των Ντιούκς. Ο συμμαθητής μου ο Δημήτρης ήταν σε υπερθετικό βαθμό ερωτευμένος μαζί της. Το αποτέλεσμα ήταν από την έκτη δημοτικού μέχρι και την τρίτη λυκείου, η Σοφία να αποτελεί το βασικό σημείο των αναφορών του. Κάθε ημέρα μου μιλούσε για την Σοφία. Δεν θυμάμαι πόσες χιλιάδες φορές είχα ακούσει για εκείνη. Τον είχε ξετρελάνει η εμφάνιση και η μεγάλη γλυκύτητα της κοπέλας.

Εκτός από την μεγάλη ερωτική επιθυμία ήρθε και η Αμερικάνικη σειρά να ενισχύσει το πάθος του για το κορίτσι. Τα κολλητά τζιν της Σοφίας και τα μικρότερα σε μέγεθος μπικίνι στα χρόνια του λυκείου, είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερο θαυμασμό και ενθουσιασμό στον Δημήτρη και σε όλα τα αγόρια. Ανάμεσα στα προσόντα της Σοφίας, θα πρέπει να αναφέρω το πολύ ωραίο πρόσωπο και τα μαύρα μακριά μαλλιά, το ύψος και την σωματοδομή. Επίσης είχε ένα ακόμη πάρα τεράστιο πλεονέκτημα. Χαμογελούσε γλυκά-ζεστά και αυθόρμητα σχεδόν όσο η Βασιλική.

Η γλυκιά Σοφία ήταν ένα από τα κορίτσια που με την παρουσία της και το ζεστό θηλυκό (αυθόρμητο) χαμόγελό της και όχι το ψεύτικο-ξινό που έχουν οι σημερινές γυναίκες της Διονυσιακής Κουλτούρας έκανε ωραιότερες τις ζωές μας. Όσο αφορά εμένα προσωπικά με είχε κερδίσει η Βασιλική, που ήταν ωραιότερη και χαμογελούσε ακόμη πιο γλυκά από την Σοφία. Τα χρόνια περνούσαν. Μεγαλώνοντας και βλέποντας σε επανάληψη τους Ντιούκς, διαπίστωσα ότι η Νταίζη (Κάθριν Μπαχ), δεν ήταν τόσο ωραία όσο φάνταζε στα παιδικά μας μάτια λόγω του νεανικού ενθουσιασμού. Κάνοντας μια σύγκριση με την συμμαθήτριά μου την Σοφία που είχε τον ίδιο τύπο, η Νταίζη (Κάθριν Μπάχ) υπολείπονταν αρκετά σε ύψος-σωματότυπο, πρόσωπο καθώς η Σοφία ήταν μακράν ανώτερη σε όλους τους τομείς. Καμία σχέση.

Σε προσωπικό επίπεδο ποτέ δεν θα ξεχάσω την Βασιλική. Η Βασιλική εκτός από την φυσική ομορφιά σε κέρδιζε με ένα ζεστό και αυθόρμητο χαμόγελο. Ήξερε να σε κατακτά με αυτό το πραγματικά-γλυκό χαμόγελο και δεν ήταν εύκολο να της αρνηθείς. Θυμάμαι όταν πρωτογνωριστήκαμε πήγαινα να πάρω από το σχολείο τον μικρότερο μου φίλο τον Δημήτρη.

Εκείνη ερχόταν με ένα πολύ όμορφο χαμόγελο, από την εξωτερική πόρτα του σχολείου προς εμένα, και απρόσκλητη ανέβαινε στο μηχανάκι λέγοντας στον Δημήτρη : “Εμένα θα πάρει σήμερα ο Άγγελος εσύ πήγαινε με τα άλλα παιδιά με το λεωφορείο”. Όλος μου ο κόσμος είχε γίνει πλέον ένα χαμόγελο. Όποτε την συναντούσες πάντα χαμογελούσε.

Κάποτε οι Ελληνίδες ήταν οι ωραιότερες γυναίκες του κόσμου, είτε από τις πιο εμφανίσιμες της οικουμένης. Δυστυχώς αυτήν την εποχή μαζί με την ηθική και πνευματική-κοινωνική κατάπτωση, έχει κατέβει και το εξωτερικό επίπεδο ενός σημαντικού ποσοστού Ελληνίδων. Την δεκαετία του 1980 είχαμε ανθρωπιά, αληθινούς-αγνούς έρωτες και πραγματική ομορφιά. Ειλικρινά λυπάμαι τα νέα παιδιά γιατί δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον πραγματικό γνήσιο έρωτα, που δεν έχει καμιά σχέση με το άρρωστο σαρκικό-Διονυσιακό σεξ.

Για εμάς τους πραγματικούς Έλληνες άνδρες, οι γυναίκες είναι πρώτα κόρες, αδελφές-φίλες και μετά είναι ερωμένες. Δεν είναι αντικείμενα του σεξ, όπως τις εξευτελίζει και τις παρουσιάζει η Διονυσιακή Κουλτούρα. Ένας από τους βασικότερους τομείς εξέλιξης είναι η ανθρωπιά. Η ανθρώπινη ζεστασιά που χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι. Οι σωστές γυναίκες μας δίνουν ζωή. Χαμογελούν και η ψυχή σου γίνεται ένας πανέμορφος γαλάζιος ουρανός, μια αιώνια άνοιξη μέσα στις πιο ωραίες θάλασσες, με τα πιο ξεχωριστά δάση και φυτά. Γεμίζει η ψυχή σου λουλούδια μαζί με όλες τις ομορφιές του κόσμου. Όλα αυτά γίνονται μόνον με ένα αληθινό-ζεστό γυναικείο χαμόγελο όπως έκαναν η Βασιλική και Σοφία !!! Αλλάζει όλος σου ο κόσμος και όλη σου η διάθεση.

Εξαιτίας τις γυναικείας θαλπωρής είμαστε γεμάτοι ζωή-διάθεση για δημιουργικότητα και εξέλιξη. Προσωπικά σέβομαι και τιμώ, εδώ και 14 συναπτά έτη και έχω γράψει πολλές ιστορικές και κοινωνικές εργασίες, για τις σημαντικές Ελληνίδες γυναίκες, όλων των εποχών από τον Αριστόκλειο πολιτισμό.

Χαρακτηριστική είναι η προσωπική μου ιστορική παρατήρηση, για την αυτοκράτειρα Ειρήνη.

Mytilenepress : Η Αυγούστα Ειρήνη η Αθηναία έσωσε τον Ελληνισμό από σίγουρο αφανισμό. 

Oι εργασίες της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου Γεωστρατηγικού-Γεωπολιτικού αναλυτή και αρχισυντάκτη του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς την έγκριση του του Mytilenepress και της στήλης. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση του 50% των εργασιών Απαραίτητη προυπόθεση για την αναδημοσίευση είναι η προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο Mytilenepress.

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν. Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους να πιστεύουν όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

 

 

 

 

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν οπαδοί του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες.

 

loading...