Ηθοποιός Διονυσιακών ταινιών κλειστού κύκλου.

Κάποτε οι ταινίες κλειστού κύκλου αποτελούσαν ένα απαγορευμένο και άγνωστο θέμα. Kανείς δεν τολμούσε να μιλήσει ανοιχτά για αυτά τα θέματα. Όμως οι καιροί άλλαξαν και οι Διονυσιακές κοινωνίες είναι ανοιχτές σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Γράφει η Μaria Μunitis απόφοιτη της φιλοσοφικής-Δασκάλα Tantric Yoga, μέλος της Ταntric Yoga Team και ηθοποιός ταινιών κλειστού κύκλου.

Ξεκίνησα πριν από δύο χρόνια όταν ήμουν 24 ετών. Ήδη όταν ήμουν πρωτοετής είχα ενταχθεί σε μια κλειστή-θρησκευτική Διονυσιακή ομάδα. Εν τούτοις δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο διαφορετικό είναι το επίπεδο των Διονυσιακών ταινιών κλειστού κύκλου από εκείνες του εμπορίου. Στις ταινίες αυτές συμμετέχουμε όσες είμαστε σε διάφορα σχήματα-ομάδες. Επίσης είμαστε απόφοιτες πανεπιστημίου ενώ έχουμε ειδικές γνώσεις στην γεωμετρία, την φιλοσοφία και την Ταντρική Γιόγκα.

Σε αυτές τις τανίες συμμετέχουν γυναίκες από τις υψηλές κοινωνικές τάξεις. Με μερικές γίναμε καλές φίλες και περνάμε ώρες μαζί. Είναι ενδιαφέρουσες προσωπικότητες σπουδασμένες και προέρχονται από την ελίτ των κοινωνικών τάξεων. Κάποιες είναι γιατροί, άλλες διευθύντριες μεγάλων εταιριών, άλλες καθηγήτριες κλπ.  Είμαι γοητευμένη από τον δυναμικό τους χαρακτήρα και τις εμμονές τους να ελέγχουν τα πάντα, ενώ την ίδια στιγμή ήταν τόσο τρυφερές και ειλικρινείς.

Δεν υπάρχουν ειδικές συνθήκες που με οδήγησαν σε αυτές τις επιλογές. Απλά μου έγιναν οι προτάσεις μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες κα τις αποδέχτηκα. Μεγάλωσα χωρίς να γνωρίζω τι σημαίνει Διονυσιακός τρόπος ζωής. Δεν ήξερα τι είναι η Διονυσιακή κουλτούρα, την οποία έμαθα αρκετά αργά σε ηλικία 19 ετών.

Επομένως δεν ήταν κάτι κακό για εμένα. Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν θα νομίζουν ότι γίναμε ηθοποιοί Διονυσιακών ταινιών κλειστού τύπου γιατί αποτύχαμε να γίνουμε κάτι άλλο στην ζωή μας. Ευτυχώς έχουν κάνει ένα τεράστιο λάθος. Όλες όσες συμμετέχουν είναι κάτι παραπάνω από καταξιωμένες κοινωνικά και επαγγελματικά.

Ωστόσο γράφω το σημερινό άρθρο με στόχο να εξηγήσω ότι η προσωπική μου ζωή δεν έχει καμία σχέση με αυτά που φαντάζονται αρρωστημένα μυαλά.

Η μύηση μiας νέας γυναίκας στην μόδα-Διονυσιακά δρώμενα είναι κάτι το μοναδικό.

loading...