« …. για την Ελλάδα των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών»

«…. και λευτερωθήκαμε από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμαν σε ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης» (Ι. Μακρυγιάννης)

Στις 14.8.2015, ψήφισε η Βουλή των «Ελλήνων» το 3ο μνημόνιο και τον νόμο, σύμφωνα με τον οποίο παραδίδεται στις δυνάμεις κατοχής η εθνική κυριαρχία για τα επόμενα 100 χρόνια ( 13.8.2115), δίνοντάς τους  έτσι το λεύτερο να υλοποιήσουν τα σχέδια τους, που προβλέπουν, τον διαμελισμό της χώρας, τη βίαιη ανταλλαγή του πληθυσμού της, τη βίαιη ισλαμοποίησή της, την κατάργηση κάθε τι εθνικού, ιερού  και οσίου θεσμού, συμβόλου, ήθους και εθίμου, που θυμίζει Ελλάδα, όπως και το βιασμό του Συντάγματος και την μετατροπή του Κράτους σε προπύργιο της εγκληματικότητας και του εθνομηδενισμού.

Η Ελληνική κοινωνία, καλώς ή κακώς, δεν αντέδρασε έως τώρα στο καθεστώς κατοχής και στη Χούντα των τυράννων που διοικεί, επ’ ονόματί του την αποικία. Είναι δικαίωμα των Αμερικάνων / Γερμανών να εκλέγουν τον κάθε κλέφτη, απατεώνα και σεξουαλικά ανώμαλο ως Πρόεδρό / Καγκελάριό τους, αλλά δεν δικαιούνται να επιβάλλουν τρόπους ζωής και αξίες, που  υιοθετεί μόνο το 0,5% της Ελληνικής κοινωνίας (ΛΟΑΤΚΙ, μασσώνοι, παιδόφιλοι κλπ.) ή να βρωμίζουν τη Σημαία με τς ακαθαρσίες τους και τον Εθνικό Ύμνο με συνθήματα του τύπου «στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, να πεθάνει η Ελλάς να ζήσουμε εμείς».

Τους σταύλους του Αυγεία θυμίζουν σήμερα οι θεσμοί, η Εκκλησία, η κοινωνία μαζί με όλη  αυτή τη σάρα και τη μάρα, που τους περιστοιχίζει. Ποιός Τσολάκογλου θα ήταν τόσο ασυνείδητος και προδότης όσο αυτός που υπέγραψε «μνημόνια συνεργασίας και αμύνης» (το 2022 /ψήφιση από τη Βουλή το 2024) με τις ΗΠΑ, που προβλέπουν, την ενεργή συμμετοχή των Ελληνικών Ε.Δ. στον πόλεμο της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας;  Βάζουμε τέλος στην αντιρωσική υστερία των Ναζί και στην προσπάθεια  τους να παρουσιάσουν τον Πούτιν ως τον κακό λύκο. Δεν ξεχνάμε, ότι στους πολέμους, οι σύμμαχοι των Γερμανών ανήκαν πάντα στους χαμένους, γι αυτό συμπορευόμαστε στο εξής με τον άξονα Μόσχας/Πεκίνου/(Trump) και όχι με τους προτεστάντες δολοφόνους και τους νεοταξίτες «δημοκράτες».

Η διαφθορά, η αδικία, η φτώχεια, η ανεργία, η εγκληματικότητα, η ατιμωρησία, η αναξιοκρατία, η μασσωνία, η «εκπούστευση και η εκπουτάνευση της κοινωνίας» (Σ. Καργάκος), είναι ο εχθρός μας. Η επαναφορά της χώρας στη συνταγματική της νομιμότητα και η επανίδρυση του κοινωνικού κράτους δικαίου, με θεσμούς, που σέβονται και υπηρετούν κάθε Έλληνα πολίτη είναι ο στόχος μας και συνάμα ο μόνος δρόμος που οδηγεί την χώρα, γυαλό γυαλό, σε ήρεμα νερά και στην επανάκτηση της εθνικής της κυριαρχίας!

Εθνική κυριαρχία σημαίνει, ότι η χώρα πορεύεται σύμφωνα με το εθνικό και το διεθνές δίκαιο και όχι με το νυν κατοχικό και δη:   .

 1. …. καταγγέλοντας ενώπιον των Δικαστηρίων τις δανειακές συμβάσεις του Δημοσίου με τους δανειστές του, μαζί με τα μνημόνια, που τις διέπουν, ως παράνομες και καταχρηστικές.
 2. …. απαιτώντας την επιστροφή των 350 δις. €, που στοίχησαν οι τράπεζες στο Δημόσιο λόγω των ανακεφαλοποιήσεών τους και …. ακυρώνοντας, αναδρομικά από 01.01.2015 όλες τις κατασχέσεις / πλειστηριασμούς ακινήτων, που έγιναν για λογαριασμό αλλοδαπώνFundς. 3. …. ακυρώνοντας κάθε είδους παραγραφή, αναδρομικά από 01.08.1974, για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά της ανθρώπινης ζωής και κατά του δημοσίου συμφέροντος.
 3. …. ανοίγοντας τον Φάκελο της Κύπρου, …. υλοποιώντας τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για το Κυπριακό και ….. κάνοντας «έξωση» στις δυνάμεις κατοχής (της Τουρκίας / Μ. Βρετανίας).
 4. …. προστατεύοντας τους Βορειοηπειρώτες και τις περιουσιες τους και…. εφαρμώζοντας το πρωτόκολο της Κέρκυρας για μια αυτόνομη και κυρίαρχη Β. Ήπειρο.
 5. …. απελαύνοντας τους λαθρομετανάστες, που εισήλθαν μετά την 01.01.2010 στην χώρα.7. …. καταγγέλοντας τη συμφωνία των Πρεσπών και ….. κλείνοντας τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα έως ότου παύσουν οι Σκοπιανοί/ ΗΠΑ και Γερμανία να καπηλεύονται το όνομα, τα σύμβολα και την ιστορία της Μακεδονίας.
 6. …. απορρίπτοντας την πρόταση των ΝΑΤΟ/ ΗΠΑ/ Γερμανίας, να δωθεί το 50% του Αιγαίου, των νήσων του, της Θράκης και της Κύπρου στη Τουρκία.
 7. …. καταγγέλοντας το σύμφωνο μη επιθέσεως με τη Γερμανία και …. αντικαθιστώντας το με σύμφωνο φιλίας, που θα εγγυάται την αποπληρωμή των αποζημιώσεων του Β’ Π.Π. και του κατοχικού δανείου (περ. 640 δις. €), όπως αυτό προβλέπεται στο διεθνές δίκαιο.
 8. … καταγγέλοντας την Ουκρανία για εγκλήματα πολέμου κατά της Ελληνικής μειονότητας
 9. …. μη συμμετέχοντας στον πόλεμο των Ε.Ε., ΝΑΤΟ και Ουκρανίας κατά της Ρωσίας.
 10. …. καταγγέλοντας τη Δύση (Γερμανία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ,Ε.Ε.) για την ελεεινή πολιτική που εφαρμόζει στο Κόσσοβο και στη Βοσνία, επί Σερβικού εδάφους, στην Μολδαβία, επί Ρωσικού εδάφους και στα Σκόπια, Αλβανία και Κύπρο, επί Ελληνικού εδάφους.
 11. …. καταγγέλοντας τη συμφωνία της Ελλάδος με ΗΠΑ /ΝΑΤΟ για τις βάσεις.
 12. …. ιδρύοντας μια νέα Κεντρική Τράπεζα και ένα νέο τραπεζικό σύστημα, που θα λειτουργεί παράληλλα με το ήδη υπάρχον και θα βασίζεται στη «Χρυσή Δραχμή», αξίας ίσης με μία ουγγιά χρυσού, που θα χρησιμοποιηθεί ως εγγύηση/ βάση για την έκδοσητου αξιόγραφου της «Νέας Δραχμής», που θα κυκλοφορεί παράλληλα με το χρεόγραφο του «€».
 13. …. συμμετέχοντας στην Ε.Ε , στην Ευροζώνη και στο ΝΑΤΟ εξ ασφαλούς αποστάσεως!
 14. …. επιλύοντας οριστικά το «Πολιτειακό» κατά τρόπον που δεν θα επιτρέπει σε προδότες, μισέλληνες, άθεους και ανόητους να ηγούνται του Ελληνικού κράτους.
 15. …. φέρνοντας πίσω στη γενέτειρά τους, τους «Ολυμπιακούς αγώνες».

Η αντιμετώπιση της  καθημερινότητας ζητά λύσεις  ….

ρεαλιστικές και με εξασφαλισμένη την χρηματοδότησή τους (μέσω της διαχείρησης των υπαρχόντων κεφαλαίων και αξιών, συνολικού ύψους, περίπου7,0 τρις € ).

Εγγυόμαστε στον κάθε Έλληνα πολίτη …. την μείωση των χρεών του, στο σύνολόν τους,  προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες κατά 150.000 €, …. την μείωση του χρέους των ελεύθερων επαγγελματιών προς τα ασφαλιστικά ταμεία ίσης με το άθροισμα των εισφορών, για τις οποίες δεν υπήρξε ανταποδοτικότητα, …. δικαιούχο να λαμβάνει κοινωνική πρόνοια, ένα ελάχιστο μηνιαίο εισόδημα ύψους 650 €, …. την δημιουργία 150.000 νέων θέσεων εργασίας ετησίως, …. την ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση του στο ΕΣΥ και στην Παιδεία/ εκπαίδευση (κατάργηση των φροντιστηρίων), …. την μείωση των φόρων κατά 50%, …. την πρόσθετη μείωση των τιμών για προϊόντα , υπηρεσίες και καύσιμα κατά 30% , …. έναν κατώτατο μισθό για τον ανειδίκευτο στα 1.200 € και στα 1.950 € για τον ειδικευμένο υπάλληλο, ….  την άμεση αύξηση των συντάξεων κατά 40%, …. την νομοθέτηση ανθρώπινων νόμων, που θα διέπουν στο εξής το εργασιακό / ασφαλιστικό καθεστώς, …. την εθνικοποίηση της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου, του τουρισμού, της ενέργειας, της ύδρευσης και των δρόμων, …. την ακύρωση όλων των συμφωνιών, που οδήγησαν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας,  …. την επίλυση του δημογραφικού, …. και εν τέλει, τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία όλων των κλεφτών και επιόρκων, που εζημίωσαν, από 01.8.1974 έως σήμερα, το Δημόσιο και το Κοινωνικό συμφέρον.

Η Χούντα των Αθηνών απέκτησε εφέτος, 50 έτη μετά την ενθρόνισή της, ημερομηνία λήξης. Πρώτα ο Θεός, εμπιστευόμαστε το μέλλον της Πατρίδος στα ΛΟΚ της Ορθοδοξίας και στους απογόνους όλων εκείνων, που αγωνίστηκαν τα τελευταία 200 έτη για την λευτεριά της όπως π.χ., του Κολοκοτρώνη, της Μπουμπουλίνας, του Κ. Σμολένσκυ, του Π. Μελά, του Δαβάκη, του Γ. Αυξεντίου, του Χ. Καραθανάση, του Κ. Κατσίφα και των λοιπών εκατοντάδων χιλιάδων ηρώων, που πολέμησαν και θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελλάδα. Στον αγώνα μας αυτό, καλοδεχούμενος είναι επίσης κάθε ακομμάτιστος, ανιδιοτελής και αγνός πατριώτης, που θέλει να συμμετάσχει ενεργά στην όλη προσπάθεια.

Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε.

Καλή Λευτεριά

Πάνος Γιαννακουλόπουλος (γ.γ.)

Νέα Φιλική Εταιρεία                          .

 

Υ.Γ.: Αφιερωμένο στους αδικοχαμένους, λόγω μνημονίων και εμβολίων και στους λοιπούς δολοφονημένους ανθρώπους μας στην Μάνδρα, στο Μάτι, στα Τέμπη και στη ζούγκλα της καθημερινότητας.

https://nea-filiki-eteria.blogspot.com/2024/03/2-5.html

loading...