Γιατί ο Θεός δεν επέτρεψε στους Έλληνες να απελευθερώσουν την Ρωμανία

Βλέπουμε στις μέρες μας τη πλήρη χειραγώγηση της λεγόμενης Ελληνικής και της Κυπριακής Κυβέρνησης από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και σινάμα από τους Σκοτεινούς Σπόνσορες που χρηματοδοτούν αυτούς τους θεσμούς. Η χειραγώγηση βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στις Κυβερνήσεις και στους πολιτικούς των Κυβερνώντων Κομμάτων αλλά επεκτείνεται και στα κόμματα της Αντιπολίτευσης και στους πολιτικούς που απαρτίζουν αυτά και τη πλειονότητα της λεγόμενης Ελληνικής και Κυπριακής Βουλής. Επιτελείται δε αυτή η χειραγώγηση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γίνεται πρωτογενώς και στους Δυτικοευρωπαίους πολιτικούς… Μέσω χρηματοδοτήσεων κρυφών και φανερών.

Ο “λαδωμένος” από τους Σκοτεινούς (πλην όμως Φανερούς πλέον Σπόνσορες γιατί γνωρίζουμε όλοι ποίοι είναι) Ευρωπαίος πολιτικός, χρηματοδοτεί μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα κράτη Ραγιάδες (Ελλάδα – Κύπρος) τα οποία μέσω των παραθύρων που τους αφήνει η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση ανοιχτά (αναλόγως με τη πίεση που θέλει να εφαρμόσει στους Ραγιάδες πολιτικούς της Ελλάδος και της Κύπρου) διανέμουν όπως οι ίδιοι οι πολιτικοί και οι διαπλεκόμενες με αυτούς εξουσίες γουστάρουν τις χρηματοδοτήσεις αλλά και τα προνόμια στους αυλικούς και τους παρατρεχάμενους τους σε Ελλάδα και Κύπρο….

Έτσι έχουμε τη μετάβαση προνομίων ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΈΓΧΟΥ μέσω του χρήματος και σε μορφή πυραμίδας όπου σε κάθε σκαλί προσπαθούν να χωρέσουν με κάθε ευκαιρία όλοι οι γλοιώδεις γυφτοσάλιαγκες… Το δε κωμικοτραγικό της όλης Υπόθεσης είναι ότι το τελευταίο σκαλί δεν σταματά στη Δικαστική Εξουσία, ούτε καν στα μεγαλοστελέχη των Νοσοκομείων, ούτε ακόμη και σε αυτούς τους γυφτοσάλιαγκες συστημικούς δημοσιογράφους….

 

Γιατί ο Νεοέλληνας και ο Νεοκύπριος κυνηγούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ τις αλυσίδες της Δουλείας. Ζητάνε οι ίδιοι να τους τις φορέσει ο Αφέντης. Για λίγα φράγκα ξεπουλάνε και τη Ψυχή τους. Και δεν υπάρχει πιο τρανή απόδειξη του ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΎ τους από τις προγραμματιζόμενες Ευρωεκλογές όπου στη Κύπρο θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με τις Εκλογές των Τοπικών Άρχων (Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Κοινοταρχών, Κοινοτικών Συμβούλων, Σχολικών Εφόρων κ. ο. κ)…. Θέσεις που διαχειρίζονται τα Ψίχουλα (αλλά Εκατομμύρια!!!!) από τα Δισεκατομμύρια των Ευρωπαϊκών Επιχορηγήσεων παρουσιάζοντας επιτηδευμένα φουσκωμένα τιμολόγια για αγορές , αναθέτοντας έργα σε “κολλητούς”, εξυπηρετόντας με τη σειρά τους “φίλους και τους γνωστούς” και απολαμβάνοντας παχυλούς μισθούς και….. πρόωρες συντάξεις….

Άραγε πόσοι Νεοκύπριοι καλούνται από τους Εντολοδόχους της Κυπριακής Βουλής για να συμπληρώσουν τη Κατώτατη αυτή Βαθμίδα των Ευνοημένων Γυφτοσάλιαγκων της Πυραμίδας και Πόσοι Δήλωσαν Συμμετοχή;; ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ….. :

Σε ένα κράτος των 750.000 κατοίκων καλούνται 3500 (ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΝΤΑΚΌΣΙΑ ΆΤΟΜΑ!!!!) για να συμπληρώσουν αυτή τη Κατώτατη Βαθμίδα της Πυραμίδας των Ευνοημένων Γυφτοσάλιαγκων…Δεκάδες χιλιάδες δε οι αιτήσεις προσφοράς από τους Νεοκύπριους Ραγιάδες που νομίζουν ότι θα ” πιάσουν τη καλή” αλλά ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, θα λέγαμε ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΒΛΈΠΟΥΝ από τη λαιμαργία τους το ότι μόλις ενταχθούν στη Πυραμίδα κατευθείαν παίρνουν ΕΝΤΟΛΈΣ, είναι ΥΠΌΧΡΕΟΙ, απεμπολούν τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και μεταβιβάζουν τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ τους στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ ΤΟΥΣ….

 

Άρα αποδεικνύεται ότι η Σύγχρονη Δημοκρατία σε Ελλάδα και Κύπρο είναι στη πραγματικότητα ένα ΈΚΤΡΩΜΑ όπου κυβερνούν τα Αφεντικά της Πυραμίδας τα οποία κατευθύνουν με τη σειρά τους τις ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ πολιτικούς, οι οποίοι κατευθύνουν τις Μαριονέτες των Υπολοίπων Βαθμίδων… Κάπου εδώ ΕΠΊΒΕΒΑΙΏΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ η Προφητεία του Αγίου Παΐσιου η οποία λέει “ΘΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΈΧΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΤΕ…”….

Και έρχεται τώρα το ερώτημα :Με αυτούς τους Προδότες και με τον Άθλιο αυτό λαό Γυμνοσάλιαγκων τί θα πετυχαίναμε εάν είχαμε στη Κατοχή μας τη Ρωμανία και τις Χαμένες Πατρίδες;; Θα τις στρέφαμε και αυτές κατά του Ρώσου;; Θα επιτρέπαμε σε ΝΑΤΟΪΚΑ αεροπλάνα να απογειωθούν από τη Μικρά Ασία για να Χτυπήσουν στόχους στη Ρωσία; Θα αφήναμε πυραύλους του ΝΑΤΟ να εκτοξευθούν από τη Ρωμανούπολη για να χτυπήσουν Ρωσικές πόλεις και ΝΑΤΟΪΚΑ στρατεύματα να προελάσουν από τη Τραπεζούντα και τη Σαμψούντα για να δημιουργήσουν νέα μέτωπα στα μετώπισθεν του Ρώσου;; ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΑΜΕ!!!  Και ποιά νομίζετε πως θα ήταν η απάντηση του Ρώσου σε αυτά πέραν από το να μας αφανίσει;;

Γι αυτό δεν άφησε ο Θεός να απελευθερωθούν οι Χαμένες Πατρίδες…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ!!! Ας αφήσουμε με τη σειρά μας όσους Ραγιάδες γουστάρουν να πάνε να αφανιστούνε με οπλισμό δεκαετίας 80 για να προλάβει να φύγει με τα ελικόπτερα και τα ιδιωτικά Jet η Πολιτική Ηγεσία που αποστρατικοποίησε τη χώρα και η παρατρεχάμενη Ελίτ της όπως λέει και η Προφητεία (ΘΑ ΖΗΤΉΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ …)… Θα τολμήσουμε να κάνουμε ακόμη μία ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο τέλος ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψουμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ!!! τις σημερινές μας οικείες. Όπως είπε ο Ιωσήφ Βατοπαιδινός (Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ, ΑΠΟ ΌΠΟΥ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ!!!!!)

ΚΑΛΑ ΕΆΝ Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ;; ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΊ;;

 

Εμμανουήλ (Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός)

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/03/blog-post_29.html?m=1

loading...