ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ…ΗΡΩΔΗΣ: «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ…»

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΩΡΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…
ΒΙΝΤΕΟ
Αρχιραβίνος .. Ηρώδης: ”Σκοτώστε τους όλους στη Γάζα σκοτώστε και τις γυναίκες και τα μωρά θα είναι οι αυριανοί μαχητές…Η δολοφονία Παλαιστίνιων μωρών επιτρέπεται σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο και τη θρησκεία..
Αρχιραβίνος Ηρώδης: Σκοτώστε τους όλους στη Γάζα σκοτώστε και τα μωρά θα είναι οι αυριανοί μαχητές.. «Σήμερα είναι μωρό, αύριο είναι μαχητής».
Ο Ραβίνος Eliyahu Mali, επικεφαλής της σχολής εποίκων yeshiva στην κατεχόμενη Jaffa, υποκίνησε τους φοιτητές του που υπηρετούσαν στις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής να σκοτώσουν όλους στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων των μωρών.
Αναφέρθηκε στις λεγόμενες εβραϊκές αρχές του πολέμου, δηλώνοντας: «Ο νόμος: δεν θα ζήσει ψυχή. Αν δεν τους σκοτώσεις, θα σε σκοτώσουν. » Όταν ρωτήθηκε αν περιλαμβάνονται μωρά, απάντησε: «Το ίδιο, πυροβολήστε τα».
Η δολοφονία παλαιστίνιων μωρών επιτρέπεται σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο και τη θρησκεία – Αρχιραβίνος (Ynet)
Ο Ραβίνος Eliyahu Mali, διευθυντής της Σχολής Shirat Moshe yeshiva, πιστεύει ότι ο Ισραηλινός Στρατός θα πρέπει να ακολουθεί την αρχή του Halakhah – «Σύμφωνα με το νόμο, καμία ψυχή ζώσα δεν θα ζήσει» – επειδή αυτός είναι ένας πόλεμος mitzvah. ( η εβραϊκή λέξη mitzvah αναφέρεται σε μια εντολή από τον Θεό που πρέπει να εκτελείται ως θρησκευτικό καθήκον.)
loading...