ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ IURIE ROȘCAΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γράφει ο Iurie Roșca
Αγαπητοί φίλοι, πέρυσι η διεθνής ομάδα του Φόρουμ του Κισινάου – το οποίο συγκεντρώνει πολλούς διανοούμενους, συγγραφείς, μελετητές, εμπειρογνώμονες και δημοσιογράφους από διάφορες χώρες που συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα κατά της παγκόσμιας τυραννίας μιας κακοήθους παγκοσμιοποιητικής ελίτ – έκανε εξαιρετική δουλειά.
Η κύρια εκδήλωσή μας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, ήταν το Φόρουμ του Κισινάου 2023, με τίτλο «Ατζέντα 21 του ΟΗΕ και η Μεγάλη Επαναφορά: Η πτώση από τον φιλελευθερισμό στην τεχνοκρατία και τον μετανθρωπισμό».
 Είχαμε 33 ομιλητές που συνέβαλαν λαμπρά με τις ομιλίες τους στην ανάλυση και την αποσυναρμολόγηση των στρατηγικών της παγκοσμιοποίησης για την καταστροφή και την υποταγή της ανθρωπότητας.
Επεκτείνουμε αυτή την εκδήλωση σε τέσσερις μήνες δημοσιεύοντας τακτικά, δύο φορές την εβδομάδα, τις ομιλίες κάθε συμμετέχοντος με τη σειρά, τόσο σε έκδοση βίντεο όσο και σε έκδοση κειμένου.
Επιπλέον, οι ομιλίες των συμμετεχόντων μας έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες – γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, ρωσικά, ελληνικά, ρουμανικά κ.λπ. – καθώς και σε πολλές εναλλακτικές πλατφόρμες μέσων.
Καθώς προχωρούσε αυτή η εκστρατεία διάδοσης, καταφέραμε να τοποθετήσουμε τις ομιλίες σε διάφορες πηγές μέσων ενημέρωσης και να διανείμουμε μαζικά τα άρθρα και τα βίντεο των συντρόφων μας και δώσαμε πολλαπλές συνεντεύξεις, όλες αυτές οι δραστηριότητες προσδίδουν ιδιαίτερη σημασία και αξιοσημείωτη προβολή στο μεταπολιτικό μας σχέδιο που προωθείται μέσω του διεθνούς think tank Chișinău Forum.
loading...