Ένας “τεράστιος βωμός” για τη θυσία των κόκκινων δαμάλεων κατασκευάστηκε στο Ισραήλ

Από την εποχή του Μωυσή, μόνο εννέα κόκκινες δαμάλες έχουν θυσιαστεί. Τώρα, ένας “τεράστιος βωμός” για τη δέκατη θυσία κόκκινων δαμάλεων έχει κατασκευαστεί στο Ισραήλ, και υπάρχει μια τεράστια ποσότητα εικασιών ότι θα μπορούσε να συμβεί σύντομα. Τον Σεπτέμβριο του 2022, πέντε κόκκινες δαμάλες μεταφέρθηκαν αεροπορικώς από την πολιτεία του Τέξας στη γη του Ισραήλ.

Έκτοτε, μία από αυτές έχει αποκλειστεί, αλλά οι άλλες τέσσερις συνεχίζουν να είναι υποψήφιες για θυσία κόκκινης δαμαλίδας. Όπως συζήτησα την περασμένη εβδομάδα, το 2023 έγινε “μια πρακτική εξάσκηση της τελετής εξαγνισμού”. Αλλά πρέπει να διεξαχθεί μια επίσημη τελετή πριν οι δαμάλες γίνουν πολύ μεγάλες για να χρησιμοποιηθούν για μια τέτοια θυσία.

Θα θυσιαστεί λοιπόν μια κόκκινη δαμάλα στο Ισραήλ το 2024;

Σύμφωνα με το CBS News, ένας “τεράστιος βωμός” έχει ήδη κατασκευαστεί. Στο βίντεο που έχω ενσωματώσει παρακάτω, μπορείτε να δείτε πλάνα αυτού του βωμού που ξεκινούν από το σημείο των δύο λεπτών…

Έμεινα απόλυτα έκπληκτος όταν το είδα για πρώτη φορά.

Η θυσία των κόκκινων δαμάλεων θα έπρεπε να γίνει στο Όρος των Ελαιών, και η γη όπου θα γινόταν η θυσία ανήκει στον Ραββίνο Yitshak Mamo…

Σύμφωνα με αυτούς που εργάζονται για το έργο, η τελετή της κόκκινης δαμαλίδος πρέπει να γίνει στο Όρος των Ελαιών, και σε ένα μέρος που θα έβλεπε κατευθείαν στο σημείο όπου βρισκόταν ο Ναός. Η γη ακριβώς ανατολικά του Όρους του Ναού, που αγοράστηκε πριν από 12 χρόνια, πληροί και τις δύο αυτές προδιαγραφές.

Ο ραβίνος Yitshak Mamo είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της γης στο Όρος των Ελαιών. Ο Mamo είναι μέλος της Uvne Yerusalim, μιας ομάδας που διατηρεί την ιστορία του Ισραήλ και εργάζεται για την εκπαίδευση των μελλοντικών γενεών.

Όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες της γης, δήλωσε στο CBN News: “Έπρεπε να είναι ακριβώς στο μπροστινό μέρος του τόπου ώστε ο ιερέας που έκανε αυτή την τελετή να μπορεί να δει το Άγιο του Αγίου Τόπου”.

Όμως ο χρόνος περνάει.

Αν οι δαμάλες γεράσουν πολύ, δεν θα πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης δημόσιας εμφάνισης, ο Μάμο εξήγησε ότι “είμαστε πολύ κοντά στον τρίτο χρόνο αυτών των αγελάδων”…

“Αν υπάρχει κάποιος [μαθηματικός] εδώ, μπορείτε να καταλάβετε ότι είμαστε πολύ κοντά στο τρίτο έτος αυτών των αγελάδων”, αποκαλύπτει ο Mamo. “Πράγμα που σημαίνει ότι με τη βοήθεια του Θεού, θα πάρουμε την άδεια από τον Θεό και από τους ανθρώπους για να κάνουμε την τελετή. Και τότε θα μπορέσουμε να είμαστε καθαροί”.

Πρόσφατα, υπήρξε μεγάλη φημολογία ότι θα μπορούσαμε πράγματι να δούμε μια θυσία κόκκινων δαμάλων πολύ σύντομα.

Τον περασμένο μήνα, το All Israel News ανέφερε ότι το Ινστιτούτο του Ναού θέλει να πραγματοποιήσει μια θυσία “πριν από το Πάσχα του 2024″…

Μέχρι στιγμής, τέσσερις από τις δαμάλες παραμένουν αψεγάδιαστες και, σύμφωνα με τους ραβίνους του Ινστιτούτου του Ναού, ελπίζουν να πραγματοποιήσουν την τελετή πριν από το Πάσχα του 2024.

Φέτος, ο εβραϊκός λαός θα γιορτάσει το Πάσχα στις 22 Απριλίου.

Αυτό απέχει περίπου ένα μήνα.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκπομπής, ο Γκλεν Μπεκ συζήτησε επίσης την πιθανότητα ότι μια θυσία κόκκινης δαμαλίδος θα μπορούσε να συμβεί στο πολύ κοντινό μέλλον. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο αυτής της εκπομπής…

Αν πρόκειται να ανοικοδομήσετε το ναό, πρέπει να τον εξαγνίσετε.

Και ο καθαρισμός του, σύμφωνα με το βιβλίο των αριθμών, κεφάλαιο 19, είναι μια δαμάλα. Μια τελετή με κόκκινες δαμαλίδες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μείγματος τέφρας και νερού.

Και αυτό καθαρίζει ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ. Από την τελετουργική ακαθαρσία.

Και στη συνέχεια, η τελετή απαιτεί να ραντιστεί λίγο από το αίμα στο μπροστινό μέρος της σκηνής. Αυτό αργότερα έγινε ο ναός.

Συνήθως γινόταν στο Όρος των Ελαιών, όπου σχεδιάζουν να το κάνουν και πάλι τις επόμενες ημέρες.

Είναι απαραίτητο για όλες τις πτυχές του ναού, και τη λατρεία του ναού για να πραγματοποιηθεί.

Επιπλέον, οποιοσδήποτε συμμετέχει στη λατρεία του ναού, θα έπρεπε να ραντίζεται με το νερό της στάχτης.

Πέρα από αυτό, ακόμη και χωρίς την παρουσία ενός φυσικού ναού, η τελετή θα επέτρεπε στον γενικό πληθυσμό να καθαριστεί τελετουργικά και να αφαιρέσει μεγάλο μέρος της θρησκευτικής απαγόρευσης για την εβραϊκή παρουσία στο Όρος του Ναού.

Πότε σκοπεύουν να το κάνουν;

Λοιπόν, εισήγαγαν αυτές τις κόκκινες δαμάλες πριν από τις 7 Οκτωβρίου.

Γνωρίζουμε τώρα ότι η Χαμάς είπε, ότι αυτό επρόκειτο να συμβει – αυτό ήταν και ενας λογος της πραξης τους , επειδή πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τις κόκκινες δαμάλες για να καθαρίσουν τον ναό, ο οποίος αποτελεί βεβήλωση γι’ αυτούς.

Καθαρίζοντάς τον, ώστε να μπορούν στη συνέχεια στην πραγματικότητα να ανέβουν ακόμα και αν δεν υπάρχει ναός. Μπορούν να προσευχηθούν σαν να βρίσκονταν στο ναό.

Θα το κάνουν αυτό, το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.
Υπήρξαν πολλές εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η θυσία της κόκκινης δαμαλίδος θα μπορούσε ενδεχομένως να λάβει χώρα στις 29 Μαρτίου, επειδή το “Σάββατο της κόκκινης δαμαλίδος” αρχίζει με τη δύση του ηλίου εκείνο το βράδυ…

Το Σαμπάτ Πάρα για το εβραϊκό έτος 5784 αρχίζει με τη δύση του ηλίου την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 και τελειώνει με το σούρουπο του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2024. Αυτό αντιστοιχεί στην Παρασάτ Τζαβ.

Το Σαμπάτ Παραχ (“Σάββατο [της] κόκκινης δαμαλίδος” שבת פרה) λαμβάνει χώρα το Σάββατο πριν από το Σαμπάτ ΧαΧοντές, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Πάσχα. Το Αριθμοί 19:1-22 περιγράφει την parah adumah (“κόκκινη δαμάλα”) στον εβραϊκό ναό ως μέρος του τρόπου με τον οποίο οι κοχανίμ και ο εβραϊκός λαός εξαγνίζονταν, ώστε να είναι έτοιμοι (“καθαροί”) να θυσιάσουν το korban Πεσάχ.

Δεν μπόρεσα να βρω καμία επιβεβαίωση ότι η θυσία θα γίνει στις 29 Μαρτίου.

Επομένως, δεν ξέρω αν θα δούμε να συμβαίνει κάτι εκείνη την ημερομηνία ή όχι.

Ωστόσο, πιστεύω ότι το Ινστιτούτο του Ναού έχει πλήρη πρόθεση να πραγματοποιήσει μια θυσία κόκκινης δαμαλίδος κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Και όταν συμβεί αυτό, οι εχθροί του Ισραήλ θα γίνουν έξαλλοι.

Όπως ανέφερε το CBS News, η Χαμάς παραδέχτηκε στην πραγματικότητα ότι οι κόκκινες δαμάλες ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκε στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου…

Όταν ο εκπρόσωπος της Χαμάς, Αμπού Ουμπάιντα, ξεκίνησε μια ομιλία για την 100ή ημέρα του πολέμου στη Γάζα, μια μπερδεμένη και συνάμα εντυπωσιακή διακήρυξη ξέφυγε από τους τίτλους των εφημερίδων. Απαριθμώντας τα κίνητρα για τη σφαγή της παλαιστινιακής μαχητικής ομάδας στις 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ, κατηγόρησε τους Εβραίους ότι “έφεραν κόκκινες αγελάδες” στους Αγίους Τόπους.

Οι αγελάδες για τις οποίες μιλούσε είναι κόκκινες δαμάλες, οι οποίες τώρα βόσκουν σε μια ασφαλή, άγνωστη τοποθεσία στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη. Ορισμένοι Εβραίοι και Χριστιανοί πιστεύουν ότι είναι το κλειδί για την ανοικοδόμηση του εβραϊκού ναού που κάποτε βρισκόταν στην Ιερουσαλήμ και για να καλέσουν τον Μεσσία.

Μόλις οι εχθροί του Ισραήλ συνειδητοποιήσουν ότι μια κόκκινη δαμάλα έχει θυσιαστεί, θα τρελαθούν εντελώς.

Οπότε αυτό είναι μια πραγματικά μεγάλη υπόθεση.

Ας συνεχίσουμε να παρακολουθούμε και να προσευχόμαστε γιατί φαίνεται ότι τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή πρόκειται να γίνουν πολύ, πολύ ενδιαφέροντα.

shtfplan.com

loading...