ΈΚΘΕΣΗ ΟΗΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ:

ΈΚΘΕΣΗ ΟΗΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ: «112 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΙΣΡΑΗΛ. 87 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ. ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ 22 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟ 70,7% ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ!»

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ!

ΒΙΝΤΕΟ

Μια διεθνής έκθεση που εκδόθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη και πολλούς διεθνείς οργανισμούς και οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα αναφέρει τις καταστροφικές συνέπειες για τον Παλαιστινιακό λαό ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης επιθετικότητας.

Ωστόσο ο πόλεμος δεν είναι εναντίον της Χαμάς, αλλά εναντίον ολόκληρου του παλαιστινιακού αραβικού λαού, μέχρι το τελευταίο έμβρυο στην μήτρα της μητέρας του, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση Παλαιστίνης και των παλαιστινιακών φατριών.

Επομένως, όποιος θέλει να βοηθήσει τον παλαιστινιακό αραβικό λαό δεν πρέπει να σιωπά, δυστυχώς κάποια αραβικά και ισλαμικά καθεστώτα και η Δύση συνεργούν με το Ισραήλ, παρά τις πολιτικές θέσεις που εκφράζουν, από μομφή, παραπλάνηση και εξαπάτηση του εαυτού και των άλλων.

Ανάμεσα στα πιο σημαντικά σημεία που περιέχονται στη συγκλονιστική και σπαρακτική έκθεση: Πρώτον

– καταγράφηκαν 112 περιπτώσεις βιασμού στις ισραηλινές φυλακές γυναικών κρατουμένων από τη Γάζα, 3 από τις οποίες συνέβησαν με παρθένα κορίτσια και ο βιασμός ήταν ομαδικός. Μία από αυτές τις περιπτώσεις μεταφέρθηκε υπό διεθνή επίβλεψη σε μυστική τοποθεσία, επειδή ήταν έγκυος.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...