Με τη Siemens τι έγινε ρε παίδες; Με τις υποκλοπές; Με τα εξοπλιστικά;

“ΚΟ ΚΟ ΚΟ”
Παραπάνω από 10 εκατομμύρια γεύματα έχει μοιράσει δωρεάν η κοινωνική κουζίνα “ο άλλος άνθρωπος” από την ημέρα που ιδρύθηκε.
Σε μία χώρα που ο Πρωθυπουργός της την παρουσιάζει ως χώρα πρότυπο, που το ελατήριο της οικονομίας έχει εκτιναχθεί, που προσελκύει επενδυτές, αγοράζει υπερσύγχρονα αεροπλάνα και έχει κάνει τις πόλεις της να τις ζηλεύουν το Παρίσι, η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο ο “άλλος άνθρωπος” έχει μοιράσει 10 μύρια γεύματα από το 2011.
10 μύρια γεύματα σε μία χώρα που κανονικά δεν θα έπρεπε κανένας άνθρωπος και κανένα παιδί να πεινάει. Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να πεθαίνει άδικα. Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να μεγαλώνει σε ίδρυμα. Κανονικά.
Η κανονικότατα όμως σε αυτή τη χώρα χωματερή είναι άλλη.
Αρχικά, αυτή η κυβέρνηση πρότυπο, του καλύτερου και καταλληλότερου Πρωθυπουργού και πιο γκόμενου που πέρασε από αυτόν τον σκουπιδότοπο έβαλε στο μάτι το “χαμόγελο του Παιδιού”. Βέβαια ο Γιαννόπουλος, που δεν μασάει από κάτι τέτοια έχει αντανακλαστικά και σε χρόνο ρεκόρ βγαίνει στα κανάλια και καλεί τον Πρωθυπουργό σε συζήτηση ένας προς έναν. Και το “χαμόγελο του παιδιού” μπήκε στο στόχο της κυβερνησάρας επειδή η miss Domna Mixailidou δέχτηκε ανώνυμο γράμμα, ένα ανώνυμο γράμμα, ότι το “χαμόγελο” κάνει ξέπλυμα χρήματος και ελέγχεται για κακομεταχείριση παιδιών.
Δεν τους πέρασε όμως γιατί είπαμε, ο Γιαννόπουλος είναι άλλη φάση.
Οπότε σειρά πήρε η “Κιβωτός του κόσμου” και τώρα “Ο Άλλος Άνθρωπος”.
Κι όλα αυτά από μία φώτο που δείχνει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο να παίζει φρουτάκια. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Πολυχρονόπουλος παίζει φρουτάκια από τις δωρεές των απλών και ταπεινών ανθρώπων.
Πολύ γρήγορα αντανακλαστικά έχει αυτή η κυβέρνηση. Ειδικά με ότι έχει να κάνει με παιδιά και με ανθρώπους που έχουν ανάγκη τα αντανακλαστικά της ξεπερνάνε τη ταχύτητα του φωτός.
Τα κανάλια εν τω μεταξύ μας δείχνουν τη φώτο του Πολυχρονόπουλου να παίζει φρουτάκια. Και τον κατακρίνουν. Τα κανάλια που τη μισή μέρα τουλάχιατον διαφημίζουν τυχερά παιχνίδια. Τα κανάλια που πριν όχι και τόσα πολλά χρόνια παρότρυναν το κόσμο να παίξει στο χρηματηστήριο και ύστερα από λίγο καιρό όλη η χώρα έπεσε στον κουβά.
Τα κανάλια που την εποχή των μνημονίων τρομοκρατούσαν τον κόσμο και έστρεφαν την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης κάθε φορά που τολμούσε κάποια να κάνει μία απεργία.
Τα κανάλια που σου λένε ότι για την ακρίβεια φταίει ο Πούτιν, η Χαμάς και ο πιγκουίνος στην Ανταρκτική που τον έχει πάει αίμα γιατί πρωί πρωί έφαγε τυρόπιτα με μίλκο τα οποία τα πήρε από την καντίνα του εκεί Έλληνα μετανάστη χωρίς να του κόψει απόδειξη.
Μαζί τα φάγαμε.
Και αυτά τα κανάλια, τα οποία καταδικάζουν με μία φώτο, με μία καταγγελία και με ένα ανώνυμο τηλέφωνο τον Πολυχρονόπουλο κάποιοι τα πιστεύετε και χρησιμοποιείτε και την φώτο του MEGA μουουουουουουου για να την πέσετε στον “Άλλο Άνθρωπο”.
Ούτε μία πισινή δε κρατάτε. Ούτε τα προσχήματα.
Και εντάξει, είναι αλήθεια ότι φημιζόμαστε για την εξυπνάδα μας ως λαός. Γράψτε μας κάτι εκεί στις σελίδες σας με τους χιλιάδες ακόλουθους για τους δημοσιογράφους. Κάτι για τους πολιτικούς ίσως.
Με τη Siemens τι έγινε ρε παίδες; Με τις υποκλοπές; Με τα εξοπλιστικά; Τι γίνετε με αυτούς και με αυτές ρε παιδιά που μπαίνουν με ένα σπίτι στη πολιτική και φεύγουν με 122;
Τι γίνετε με αυτούς και με αυτές που μπαίνουν στη πολιτική με 50.000 ευρώ στην άκρη και ξαφνικά ύστερα από 5 χρόνια βρίσκονται με κάτι καταθέσεις μαμούθ πάντα σε τράπεζες του εξωτερικού βεβαίως βεβαίως;
Τι γίνετε με τα Τέμπη; Όλα καλά;
Τι γίνετε με τα παιδιά που περιμένουν να κάνουν ένα χειρουργείο δύο χρόνια;
Με τους παιδοβιαστές;
Με αυτούς που πνίγηκαν στις πλημμύρες; Που κάηκαν στις φωτιές;
Όλα κομπλέ;
Και νιώθετε πίκρα για τον Πολυχρονόπουλο επειδή είχατε κάνει και εσείς κάποτε μία ή παραπάνω δωρεές. Εντάξει αφού το λέτε κάνετε δωρεές. Μπράβο σας. Βέβαια ο περισσότερος κόσμος που κάνει δωρεές δεν το λέει, αλλά ο περισσότερος κόσμος να ξέρετε προσπαθεί να βοηθήσει τις οικογένειες του και άλλες που έχουν ανάγκη. Έχουν ανάγκες από βασικά πράγματα που δεν θα έπρεπε να λείπουν από κανένα.
Δεν έχουν ανάγκη από like, καρδούλες και χα χα.
Δε το μάθατε από μένα.
Ξέρω ξέρω, εσείς δεν ασχολείστε με την πολιτική. Ούτε με τους πολιτικούς. Ασχολείστε με τους συνανθρώπους σας που κάνετε δωρεές και σας τα τρώει ο Πολυχρονόπουλος στα φρουτάκια.
Ε είδατε και λίγο MEGA μουουουουουουουου και ΣΚΑΙ – ξεφτίλες και την πέσατε στον “Άλλο Άνθρωπο”. Αλλά με τους πολιτικούς και τη κυβέρνηση που σας έχει γλεντήσει και σας έχει ξεβράκωσει κιχ δεν βγάζετε. Μόκο. Α ξέχασα σόρυ, δεν ασχολείστε.
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος αμέσως μετά την διαπόμπευση του από τα έγκυρα και έγκριτα κανάλια, από αυτά που λένε ότι “μία οικογένεια μπορεί να ζήσει με 4 τόστ”, δήλωσε ότι “παραιτούμαι από τα καθήκοντα μου μέχρι να γίνει η δίκη και να καταρριφθούν όλες οι κατηγορίες εναντίον μου. Γιατί δεν πρόκειτε να βρουν τίποτα γιατί απλά δεν υπάρχει τίποτα”.
Να προσέχετε πάντως μερικοί και μερικές που χτυπάτε κάποιον πάνω σε κάποια αδυναμία του ή σε κάποιο πάθος του. Ξέρετε γιατί να προσέχετε; Γιατί όλοι έχουμε αδυναμίες και πάθη. Ούτε αυτό το ξέρετε; Τόσο Ηλίθιοι και Ηλίθιες είστε;
Αλήθεια, ποιος πολιτικός παραιτήθηκε από βουλευτής ή από Υπουργός ύστερα από σκάνδαλα που έχουν συμβεί;
Από δυστυχήματα; Από αμέλεια; Από δόλο;
Ποιος πολιτικός ή Υπουργός παραιτήθηκε της ασυλίας του;
Ποιος πήγε φυλακή;
Ποιος δημοσιογράφος από τα χρόνια της χρεωκοπίας και μετά έπαψε να είναι δημοσιογράφος;
Ποιος δημοσιογράφος ελέγχεται που τα παίρνει από 5 δουλειές;
Αυτός!!! 1 – 0.
Και δεν μας έφταναν όλα αυτά, να έχουμε αυτούς τους πολιτικούς και αυτούς τους δημοσιογράφους, που στα συρτάρια των γραφείων τους έχουν εκατοντάδες φακέλους που τα ευρωπαϊκά δικαστήρια τους έχουν καταδικάσει, αλλά η ασυλία τους προστατεύει από κακόβουλες πράξεις, πολύ αστείο, έχουμε και εσάς που νιώθετε πίκρα στη τοποθεσία Facebook που σας εξαπάτησε ο Πολυχρονόπουλος.
Και έπαιξε τις δωρεές σας στο τζόγο. Ότι μία κυβέρνηση και ένα μάτσο σάπιοι δημοσιογράφοι τζογάρουν τις ζωές σας και ειδικά τις ζωές των παιδιών σας κάθε μέρα δεν σας απασχολεί και πολύ.
Αλλά δεν ήσασταν εσείς στα Τέμπη. Ούτε τα παιδιά σας. Ούτε τα παιδιά του γείτονα. Ούτε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Δεν ήσασταν εσείς. Εσείς κάνατε δωρεές.
Στη τελική να το ψάχνετε πολύ που κάνετε τις δωρεές. Εγώ ας πούμε δεν κάνω, αν έκανα θα το έλεγα, τι; όχι ;
Εύχομαι και η “Κιβωτός” και “ο Άλλος Άνθρωπος” να βρεθούν αθώοι ύστερα από όλο αυτό που συμβαίνει. Πραγματικά το εύχομαι. Και το θέλω επίσης.
Για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι για να συνεχίσετε εσείς που κάνετε τις δωρεές και το καυχιέστε έμμεσα αλλά και άμεσα να συνεχίσετε να τις κάνετε μήπως και σωθεί κάνας άνθρωπος και κάνα παιδί παραπάνω.
Από αυτούς τους ανθρώπους και αυτά τα παιδιά που καθημερινά σκοτώνει μία κυβέρνηση και ένα κράτος αλλά εσείς δε λέτε και δεν γράφετε κάτι γιατί δεν ασχολείστε με κάτι τέτοια.
Ασχολείστε με πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Όπως πως φτιάχνεται ένας πετυχημένος μουσακάς.
Τέλος θα γράψω τα τελευταία λόγια της Μαρίας Καρυστιανού, της Μάνας που έχασε το 20χρονο κορίτσι της στη κρατική δολοφονία των Τεμπών, που είπε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, η οποία θα εξετάσει ένα χρόνο μετά αν, αν λέμε αν υπάρχουν ευθύνες από πολιτικά πρόσωπα.
“Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο κύριοι και κυρίες μου”.
Υ. Γ: Έβαλα και ‘γω την φώτο του Πολυχρονόπουλου στα φρουτάκια με το λογότυπο του MEGA μουουουουουουουου.
Και το έκανα μόνο και μόνο για να σας πω ότι οι φωτογραφίες με το λογότυπο του ΣΚΑΙ – ξεφτίλες είναι πολύ πιο όμορφες και πολύ πιο έγκυρες από αυτές του MEGA μουουουουουουουου.
Αλλά εκτός από κο κο κο είστε και άσχετοι. Και δεν ξέρετε να φτιάχνετε και μουσακά…
(γράφει ο Λούκυ Λουκ)

loading...