Αντίστροφη μέτρηση για τον Μάιο του 2024! Παρενέβη και ο Κένεντι – ΒΙΝΤΕΟ

Με όλες τους τις δυνάμεις θέλουν να επιβάλλουν την Συμφωνία για την Πανδημία

 

Όσο πλησιάζει ο Μάιος, τόσο δυναμώνουν οι φωνές που ζητούν να μην υπογραφεί η Συμφωνία για την Πανδημία του  Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), καθώς υπάρχει ο κίνδυνος επιβολής καταστάσεων που θα παραπέμπουν σε υγειονομική χούντα και αυτή την φορά θα δεν θα αποτελεί πείραμα, όπως συνέβη με τον COVID, σχολιάζουν ΜΜΕ !

Η διορία για την υπογραφή της Συνθήκης ανάμεσα στα κράτη – μέλη προκειμένου να… αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας ανεξέλεγκτης πανδημίας, αλλά και να υπάρχει καλύτερη και πιο άμεση αντίδραση, είναι ο Μάιος του 2024!

Στην Συμφωνία αναφέρθηκε και ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ!

 

Όπως είπε:

 

«Τις τελευταίες δεκαετίες ο ΠΟΥ έχει  καταληφθεί από παγκόσμιες ελίτ και, ξένες  δυνάμεις οι οποίες δεν έχουν ως επίκεντρο το συμφέρον  της Αμερικής.

Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στον Πρόεδρο Μπάιντεν να υπογράψει την “Συνθήκη Ετοιμότητας Πανδημίας ΠΟΥ”!

Αυτή  η συνθήκη καθορίζει ένα σχέδιο, το οποίο παραχωρεί στον ΠΟΥ άνευ προηγουμένου εξουσία.

Αυτές οι δυνάμεις τίθενται σε ισχύ τη στιγμή που ο ΠΟΥ κηρύσσει μια πανδημία, -την οποία μπορεί να κηρύξει ανά πάσα στιγμή, ακόμη κι αν δεν υπάρχει πραγματική πανδημία. –

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της  Αμερικής έχουν “Σύνταγμα” για κάποιο λόγο! Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την αφαίρεση του από τους διεθνείς γραφειοκράτες και τα αφεντικά του “ομίλου δισεκατομμυριούχων  του Νταβός!».

 

loading...