ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝ! ΑΠΟΝ! ΑΠΟΝ! ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝ!

ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ,ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ,ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ .ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Ν.Ν.

Συνήθως αποφεύγω να βρίσω το ελληνικό κράτος χαρακτηρίζοντάς το μπουρδέλο για να μην προσβάλω βάναυσα όλα τα μπουρδέλα της υφηλίου, τα οποία είναι υπόδειγμα οργάνωσης και τάξης.
Το κράτος ήταν διαχρονικά απόν και θα συνεχίζει να είναι απόν διότι είναι αποδιοργανωμένο και διότι ουδείς έχει ασχοληθεί με την οργάνωσή του και την αναδιοργάνωσή του αν κάπου κατά λάθος είναι οργανωμένο.
Η Μάντρα απέδειξε ότι το κράτος ήταν διαχρονικά απόν! Κανείς δεν έφταιγε. Η κλιματική αλλαγή έφταιγε την οποία δεν μπορείς να τη συλλάβεις και να τη φυλακίσεις. Οι τρείς νεκροί ζητούν δικαίωση. Ποιος, στο ανάλγητο αυτό κράτος, θα δικαιώσει τις ψυχές των ανθρώπων αυτών;
Στο Μάτι το κράτος ήταν απόν και συνεντευξιάζετο δηλώνοντας ξεδιάντροπα ότι δεν υπήρχε ούτε ένας νεκρός. Δυστυχώς δεν βρέθηκε ούτε ένας στρατηγός να αηδιάσει και να πετάξει στη μούρη των πολιτικών τα ψεύτικα αστέρια και τα γιαλαντζί παράσημά του. Οι εκατό δύο νεκροί ζητούν δικαίωση. Δυστυχώς οι οικείοι αυτών των νεκρών δεν θα νοιώσουν ποτέ τη δικαίωση διότι στο κράτος αυτό οι ανευθυνοϋπεύθυνοι ασχολούνται με το κουκούλωμα των ευθυνών.
Στα Τέμπη το κράτος ήταν διαχρονικά παντελώς απόν. Άκρα του τάφου σιωπή. Πενήντα εφτά ψυχές νεαρών φοιτητών ζητούν εις μάτην δικαίωση.
Μόνο αν μπορέσετε να έλθετε νοερά στη θέση των δυστυχών γονιών αυτών των νεαρών παιδιών θα μπορέσετε να νοιώσετε έστω και λίγο ποιο ψυχολογικό δράμα βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι.
Δεν θα ήθελα ποτέ μου να βρεθώ στη θέση των γονιών αυτών των παιδιών. Αλλά και θα ήθελα ποτέ μου να βρεθώ στη θέση που εξ αιτίας μου να χανόντουσαν άνθρωποι, πολύ δε περισσότερο πενήντα νέα παιδιά, διότι δεν θα άντεχα τα φρικτά βασανιστήρια με τα οποία οι ερινύες θα με βασάνιζαν και θα επιζητούσα τη λύτρωση.
Αν ανατρέξει κάποιος στο εγγύς και άπω παρελθόν θα βρεί παρά πολλές φρικτές ιστορίες που υπήρχαν υπεύθυνοι που όμως η τυφλή και αδέκαστη δικαιοσύνη τους ρίχνει συνεχώς στη κολυμβήθρα του Σιλωάμ που τους εξαγνίζει
Ας ασχοληθούμε λίγο και με τα πρόσφατα γεγονότα που αποδεικνύουν περίτρανα ότι την ανοργανωσιά του κράτους αυτού.
Θυμάστε τον Παπαντώνη με τη Κιβωτό του Νώε. Ουδείς ασχολήθηκε με τον απατεώνα παπά. Ούτε και η καθ’ ύλην αρμόδια, η Εκκλησία. Κανένας δήμαρχος, κανένας περιφερειάρχης, κανένας εισαγγελέας. Αλήθεια οι εισαγγελείς τη δουλεια κάνουν σ’ αυτή τη χώρα; Καμία εφορία καμία Διοίκηση, κανένα απόν Κράτος, κανένας πολίτης.
Τώρα έχουμε τον ‘‘άλλο άνθρωπο’’. Και εδώ το Κράτος έλαμψε δια της απουσίας του. Λάθος! Στη περίπτωση αυτή έλαμψε με την παρουσία του και την επιβράβευση του ‘‘άλλου ανθρώπου’’.
Η κερά Κατίνα που στην αρχή της θητείας της για να πεί το όνομά της χρησιμοποιούσε σκονάκι, έσπευσε να τον βραβεύσει, μόνο που δεν ήξερε ποιόν βράβευσε και γιατί τον βράβευσε.
Στη χώρα αυτή: Οι αστυνομικοί δεν ασχολούνται διότι κάποιος πρέπει να τους διατάξει ενώ οι προϊστάμενοι δεν διατάσσουν. Οι εισαγγελείς, που είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, αδιαφορούν, αλλά πιο πολύ φοβούνται να κάνουν τη δουλειά τους. Οι αρχές καθεύδουν. Η Εφορία διακατέχεται από ευφορία. Είμαστε μια χώρα που ευδοκιμεί κάθε παρανομία. Είμαστε μια χώρα που οι άνθρωποί της δεν βλέπουν, δεν ακούνε και δεν σκέπτονται.
Αθήνα 06-02-2024
Ο αιρετικός

loading...