«Σεισμός»: Οι Ρώσοι μίλησαν για το τσιπάκι στον εγκέφαλο

Τι αναφέρεται στο Russia Today με καλεσμένους από όλον τον κόσμο

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν, στην συνέντευξή του με τον Τάκερ, αναφέρθηκε και στον Έλον Μασκ, ο οποίος εμφύτευσε το πρώτο μικροτσίπ σε άνθρωπο!

Συγκεκριμένα, όπως έχετε άλλωστε διαβάσει στο ΕΛ, στον πρώτο άνθρωπο τοποθετήθηκε ένα εμφύτευμα από την εταιρεία Neuralink του Έλον Μασκ, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τηλέφωνα ή υπολογιστές μέσω της σκέψης.

Ωστόσο, αρχικά, η τεχνολογία θα χρησιμοποιείται σε άτομα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα άκρα τους, λόγω κάποιας αναπηρίας, καθώς η κάθε τεχνολογία για να γίνει ευρέως αποδεκτή, αφορά στην αρχή την Υγεία, χωρίς να δίνεται βάρος στους κινδύνους, οι οποίοι μπορεί να προκύψουν από ένα εμφύτευμα!

Εξάλλου, η τεχνολογία είναι ωφέλιμη, αρκεί να μην την διαχειρίζονται λάθος χέρια!

Στο Russia Today αναρωτιούνται: «Είναι ένα ιατρικό θαύμα που θα φέρει μόνο καλό ή μια ανησυχητική παρέμβαση στον εγκέφαλο των ανθρώπων;».

Αφού παρουσιάζονται τα προτερήματα τονίζεται στο παρακάτω βίντεο:

«Η τεχνολογία σε λάθος χέρια θα μπορούσε να οδηγήσει σε πραγματικά τηλεκατευθυνόμενα άτομα από το κράτος ή, από ένα υβριδικό εταιρικό κράτος»!

Και δυστυχώς τα λάθος χέρια βρίσκονται είτε στην μία πλευρά (νέα διεθνιστική τάξη πραγμάτων – Bill Gates κτλ.) είτε στην άλλη (παλαιά παραδοσιακή τάξη πραγμάτων – Έλον Μασκ κτλ.).

Δείτε το βίντεο:

 

loading...