Παγκόσμια ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ από αστροφυσικό για το CO2 και το κλίμα: Είναι όλα ψέματα

«Για να φέρουν τυραννία»

Ο Willie Wei-Hock Soon είναι Μαλαισιανός αστροφυσικός και μηχανικός αεροδιαστημικής που εργαζόταν εδώ και καιρό ως ερευνητής μερικής απασχόλησης εξωτερικά χρηματοδοτούμενος στο Τμήμα Ηλιακής και Αστρικής Φυσικής (SSP) του Κέντρου Αστροφυσικής | Harvard & Smithsonian!

Παρότι δέχεται εν μέρει την κλιματική αλλαγή, ως μία αλλαγή του κλίματος, αρνείται ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ πως αυτή προκαλείται από τον άνθρωπο, ενώνοντας την φωνή του με νομπελίστες επιστήμονες που αρνούνται την θεωρία συνωμοσίας της κλιματικής κρίσης.

Σε ένα ακόμα απόσπασμα από σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Τάκερ Κάρλσον, δήλωσε:

 

«Συνεχίζουμε να ακούμε ”Υπάρχει μια επιστημονική ομοφωνία για την κλιματική αλλαγή. Όλοι οι επιστήμονες πιστεύουν τα ίδια για αυτήν!!!!”

Εργαζόμουν πάνω σε αυτό το ζήτημα ”Προκαλεί το διοξείδιο του άνθρακα την κλιματική αλλαγή ή ποιοι άλλοι παράγοντες μπορούμε να αναρωτηθούμε ότι κάνουν το κλίμα να αλλάζει;”

Και πάνω σ’ αυτό το ερώτημα, πιστεύω πως έχουμε μια πολύ αξιόπιστη απάντηση.

Αυτό που γνωρίζουμε τώρα είναι ότι το διοξείδιο του άνθρακα τίποτα δεν πρόκειται να προκαλέσει!!!! Δεν πρόκειται να αλλάξει μεγάλο μέρος του ”κλιματικού συστήματος”, το οποίο σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει την ταχύτητα των τυφώνων, δεν θα αλλάξει το πόσο γρήγορα ή το πόσο συχνά σχηματίζονται σίφωνες, δεν θα προκαλέσει καν στην πραγματικότητα κάποια διαφορά στον πληθυσμό των πολικών αρκούδων!!!!!

Δεν θα καθορίσει καν πόσα ψάρια δεν θα ψαρέψεις ή θα ψαρέψεις. Δεν θα προκαλέσει καν αυτό που ονομάζουν οξίνιση των ωκεανών… Δεν θα προκαλέσει καν αυτό το πρόβλημα που ισχυρίζονται… Όλο αυτό είναι προσποιητό!!!! Όλα όσα κάνουν!!! Όλα είναι φαντασιώσεις από το μοντέλο τους και την τυραννία των λίγων!!!!!Εκείνοι οι λιγοστοί άνθρωποι απλώς σκαρφίστηκαν αυτήν την τρομακτική ιστορία που απλώς δεν ισχύει!!!!!».

 

loading...