Οι Παλαιστίνιοι φίλοι μας άρθρο του Gilbert Guingant

Και οι φίλοι μας να είναι και φίλοι τους. Τίποτα δεν είναι αρκετά δυνατό για να τους δικαιώσει . Η Δύση καταρρέει από την απανθρωπιά χωρίς σχεδόν καμία υποστήριξη από τον λαό της . Τεράστια είναι η υποστήριξη για τους Παλαιστίνιους: αυτοί οι «προηγμένοι πολιτισμένοι άνθρωποι»

 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

XΡΗΣΤΟΣ Α. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΉ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ζ ΕΔΩ 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Είναι παγιδευμένοι σε τέτοιες δυσφημιστικές ασυνέπειες που τίποτα δεν έχει νόημα από τα δυτικά μέσα παραπληροφόρησης . Παραδείγματα;

1. Το να είσαι αντιπαλαιστίνιος σημαίνει να είσαι… αντισημίτης ;

Ναι με την πραγματική έννοια της λέξης. Λίγοι Εβραίοι είναι Σημίτες και πολλοί περισσότεροι Παλαιστίνιοι είναι, επομένως είναι ξεκάθαρο ότι «αποδεικνύει τον εαυτό του» ότι είναι αντισημίτης να τους γενοκτονήσει .

Το να είσαι υπέρ της γενοκτονίας (ελλείψει επαρκώς εναντίον της) είναι επομένως η πιο αντισημιτική πράξη σήμερα. Ατιμασμένοι είναι όλοι οι ψεύτικοι δυτικοί ηγέτες. «Δεν είναι οι καλοί» φέρουν το σημάδι των «αποκρουστικών κακών» σύμφωνα με την απαράδεκτη φλυαρία τους ! Δεν θα δικαιολογηθούν ποτέ! Ποτέ. Ατιμάζουν υπερβολικά την ανθρωπότητα…

2. ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ εκβιασμός

« Μια συγγραφέας αποκλείεται από ένα αυστριακό φεστιβάλ λογοτεχνίας για την αντίθεσή της στη γενοκτονία στη Γάζα »… Είναι η Σερβο-Βόσνια συγγραφέας Lana Bastasic . Η ενήλικη απάντησή του, γαλήνια και γεμάτη δικαιοσύνη;

• Ένας συγγραφέας αποκλείεται από φεστιβάλ

« Σας ευχαριστώ που ακυρώσατε την πρόσκλησή μου. Δεν θα ήθελα να γίνω μέρος ενός άλλου θεσμού που όχι μόνο ακυρώνει τις δεσμεύσεις καλλιτεχνών λόγω του ακτιβισμού τους, αλλά φαίνεται να πιστεύει ότι η σιωπή και η λογοκρισία είναι η σωστή απάντηση στη γενοκτονία. Αν και ξέρω ότι η χρηματοδότηση που λαμβάνετε στο σύστημα που ζείτε πρέπει να σας έκανε να ξεχάσετε τι είναι πραγματικά η τέχνη , θέλω να σας υπενθυμίσω ότι (ευτυχώς για συγγραφείς σε μια επισφαλή κατάσταση όπως εγώ), δεν είστε λογοτεχνία. Τα λεφτά σου δεν είναι Λογοτεχνία . Οι εκδόσεις S. Fischer δεν είναι λογοτεχνία. Η Γερμανία δεν είναι λογοτεχνία. Και εμείς, οι συγγραφείς, θα το θυμόμαστε ».

Στη Γαλλία, οι φεμινιστικές ενώσεις γίνονται στόχος. Εκτός αν « προκριθεί στις 7 Οκτωβρίου 2023 εναντίον της Χαμάς ». Είτε εσκεμμένα πει ψέματα, χρησιμοποιήστε παραπληροφόρηση (θυμηθείτε ότι, για να «επιλέξετε τα προσόντα», είναι θέμα διευκρίνισης ότι ήταν η σιωνιστική αεροπορία που πυροβόλησε τον πληθυσμό της κατά τη διάρκεια του ρέιβ πάρτι κοντά στη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου. Και όχι η Χαμάς Η Χαμάς δεν παραδέχτηκε ποτέ τους υποτιθέμενους βιασμούς!).

Άρα επιδοτούμενος αλλά… αν δεν πεις τη μόνη δυνατή απάντηση (το ιδεολογικό ψέμα – το ψέμα που πληρώνεται από ανάξια χρήματα) δεν είσαι πια… Η παραπληροφόρηση σέρνεται παντού!

Στα γαλλικά αυτό έχει όνομα και δεν είναι λαμπρό! «Εκβιασμός», η πράξη του εκβιασμού και της κατάχρησης χρημάτων. Υπάρχει νόμος κατά αυτής της μορφής παραβατικότητας!

– Σημειώστε ότι αυτές οι δύο ανώμαλες, παρόμοιες συμπεριφορές συμβαίνουν σε δύο ευρωπαϊκές χώρες . Και ότι προέρχονται από χαρακτήρες που ζουν ξεκάθαρα « σε παραπληροφορημένες φυσαλίδες ». Τόσο πραγματικά έξω από την πραγματικότητα. Και οικειοθελώς. Αφήστε τους να νομίζουν ότι είναι ηγέτες όταν είναι ψεύτικοι ηγέτες. Προφανώς είναι αδύνατο να διεκδικήσεις να ηγηθείς μιας χώρας αν είσαι ως επί το πλείστον παραπληροφορημένος και ιδεολογικοποιημένος. Αν κανείς δεν παρέμβει για να σκάσει την τοξική του φούσκα, θα μπορούσε να δηλητηριάσει τις καπνιστές χώρες. Σοβαρά… Για άλλη μια φορά πραγματοποιείται μια στροφή: οι ψευδείς δυτικοί ηγέτες θέτουν χώρες σε κίνδυνο και οι απλοί πολίτες μας βγάζουν από αυτούς τους κινδύνους. Λόγω αυτών των θανατηφόρων υπερβολών των ψευδών ηγετών…

– Και πάλι, η πλήρης διαταραχή του να πιστεύει κανείς ότι είναι « πλήρης κάτοχος των επιδοτήσεων»… και όχι προσωρινοί θεματοφύλακες και ποιος πρέπει να λογοδοτήσει. Ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι «η εκλογική πραγματικότητα» είναι μια αναγνωρισμένη πλειοψηφία αποχών και μη εγγεγραμμένων, η οποία μπορεί να φτάσει το 60%. Αυτό συμβαίνει επειδή η «πολιτική προσφορά» είναι πολύ στενή και «μη αντιπροσωπευτική». Που δεν τους ταιριάζει καθόλου. Με καλό λόγο, σωστά; Και ότι αυτή η σιωπηλή πλειοψηφία πληρώνει « κυρίως » πληρώνει εισφορές και άλλα. Έτσι τροφοδοτεί πολλές επιδοτήσεις. Τα οποία δεν μπορούν (σε μια δημοκρατία) να χρησιμοποιηθούν χωρίς να τα σκεφτόμαστε.

Χρυσός ?

Η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι ξεκάθαρα στην παλαιστινιακή πλευρά . Ως αποτέλεσμα, οι επιδοτήσεις δεν μπορούν να εκτραπούν για να τους ωθήσουν σε υπερβολικά μειοψηφική θέση … γι’ αυτό όλα αυτά πρέπει πάνω από όλα να παραμείνουν… ουδέτερα. Οι επιδοτήσεις που υπόκεινται σε πολιτικές απόψεις παραδέχονται «ότι μόνο μία θέση» είναι (τότε) «δυνατή»: αυτή των κυβερνήσεων και επομένως οριακή (σε σύγκριση με τις μαζικές αποχές). Που δεν λειτουργεί πλέον καθόλου: υπερβολικά οπισθοδρομικό!

3. Πάντα σε ένθερμες κοινές συζητήσεις που οδηγούν στα θαύματα των… δημοψηφισμάτων

Από το 2005, μηδέν δημοψηφίσματα : που δεν έχει δει ΠΟΤΕ στη Δημοκρατία. 2005; Ένα τεράστιο όχι, αποτρόπαιο πλαστό σε ένα ναι στο τόσο παράνομο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Η εξομολόγηση; Ναι, επί του παρόντος, αυτοί οι υπνοβάτες καμμένοι από ιδεολογίες (ποτέ ξανά στην πραγματικότητα: κανονικά ξεφεύγουν από κάθε υγιή συζήτηση . Που, μακροπρόθεσμα, σου κάνει το κεφάλι πολύ άρρωστο!), λένε συνεχώς ψέματα. Η εξομολόγηση; Η «σιωπηλή πλειοψηφία». Η πλειοψηφία παραδέχεται ότι ναι, δεν είναι αυτοί. Είναι η διεφθαρμένη μειοψηφία, που φωνάζει, ψεύδεται, εξαπατά, ποτέ δεν είναι νόμιμο, που συνεχίζει τον ανελευθερισμό τους. Πιο ανελεύθεροι από αυτούς, αδύνατο: πάντα πιο πάνω από το έδαφος. Αιωρούνται στις νοσηρές αυταπάτες τους.

Βλέπετε, φίλοι Παλαιστίνιοι, σε ποιον κόσμο τόσο παράλογο αλλά «υπερρατσιστικό από πάνω» ζει η πλειοψηφία των δυτικών λαών. Εκτός από ? Εκτός… ένα βήμα… πλάγια = βγαίνεις από το κουτί. Και βλέπεις (έτσι) πολιτικά χαρτιά να επιβιώνουν μόνο από παιδαριώδη μπλάμπλα. Και καταλαβαίνετε σε ποιο βαθμό το μέλλον τους κρέμεται από μια κλωστή . Αλλάζεις στα κεφάλια/καρδιές σου βιδώνονται. Απλό, σωστά;

4. Θανατηφόρα κολλημένος αλλά αυτό στο παρελθόν ??

Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα για το τι συμβαίνει στη Γάζα μέχρι να αποκρυπτογραφήσουμε ένα μίσος υπερ-απαρτχάιντ. Αυτό της Νότιας Αφρικής, λευκοί Αφρικανοί ακριβώς. Το «δεν είναι άνθρωποι αλλά ζώα » προέρχεται από εκεί! Αυτός ο υπερρατσισμός τόσο μισητός που εφηύρε παράλογους παραλογισμούς για να συνεχίσει να γενοκτονεί μαύρους ανθρώπους. Οι Σιωνιστές τους μιμούνται 100%. Έτσι αυτές οι « εκτοπίσεις πληθυσμών (η Νάκμπα – η παλαιστινιακή έξοδος) του 12% του πληθυσμού (δηλαδή 6 εκατομμυρίων μαύρων) = η μανιακή εμμονή των Σιωνιστών. Δεν βασίζεται σε τίποτα αφού η Παλαιά Διαθήκη δεν είναι πλέον σύντομη. Από το έτος 70 που οι Ρωμαίοι κατέστρεψαν τα πάντα από παραλήρημα. Δεν υπάρχει πλέον «εκλεκτός λαός» – πολύ λιγότερο «Γη της Επαγγελίας». Τίποτα, η Συμμαχία διαλύθηκε σχεδόν… πριν από 2000 χρόνια! Εξ ου και (αδιάκοπες επαναλήψεις!) τα αξιοθρήνητα ψέματα του Νετανιάχου «θα προστατεύσουμε τους άμαχους πληθυσμούς ». Είδαμε πώς: με μια γενοκτονία που δεν βασίζεται σε κανένα νόμο ή λογική λογικής και χωρίς πολιτισμένο κανόνα. Γι’ αυτό, τελικά, οι Σιωνιστές ανήκουν στον αληθινό « άξονα του Κακού » (με τις ΗΠΑ). Και περιγράφουν τους εαυτούς τους ως « αδίστακτα κράτη » (επιπλέον με το Ηνωμένο Βασίλειο). Που πραγματικά μεταμορφώνει τις αντιλήψεις!

Στη Γαλλία, μια από τις πιο καθυστερημένες κάστες στον κόσμο : οι « Παριζιανοί» που δεν είναι Παριζιάνοι. Αλλά οι στενοί φανατικοί του υπερσυγκεντρωτισμού λειτουργούν με έντονη διαφθορά. Αυτοί οι Παριζιάνοι έχουν γίνει απλοϊκοί που δεν έχουν καμία επαφή με τις συγκεκριμένες πραγματικότητες. Σε απερίγραπτη εσωτερική μιζέρια… Λίγες λέξεις έχουν μείνει στο μυαλό τους. Και είναι πάντα άσχετοι … Παράδειγμα των Κίτρινων Γιλέκων που επιβλήθηκαν με αντισημίτες τόσο άσχετο. Τι σχέση έχει αυτό με τον δίκαιο θυμό τους; Τότε δεν υπάρχει αντισημίτης ανάμεσά τους. Όλα είναι λάθος, ειδικά για τα πάντα , οι Παριζιάνες! Έξοδος … και αυτή η αναχρονιστική διαδήλωση 160.000 αληθινών αντιρεπουμπλικανών και πολύ αντιδημοκρατών μας έδειξε πόσο ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ και δεν εκπροσωπούν πραγματικά κανέναν. Άρα η αξία της συνεχιζόμενης συκοφαντίας τους είναι μηδενική. Δεν έχουν επίσης δικαίωμα να λογοκρίνουν· πρέπει να επιτρέψουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών (σύμφωνα με το «ελεύθερο εμπόριο» «όχι;)… Κάτι που υπογραμμίζει ότι ο παθητικός αποκλεισμός τους εναντίον των γενοκτονημένων Παλαιστινίων θα παραμείνει πολύ αδικαιολόγητος.

Φίλοι Παλαιστίνιοι, είμαστε αναγκασμένοι να σας επισημάνουμε ότι «το δικαίωμα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας», από το οποίο υποφέρετε εξωφρενικά, δεν είναι το ίδιο για τη Ρωσία. Για τις αυτοκρατορικές ΗΠΑ όλος ο κόσμος θα ήταν δικός τους, ώστε να μπορούν να γαργαλήσουν τα ρωσικά σύνορα. Είναι δικοί τους. Αλλά… Η Ρωσία δεν έχει το δικαίωμα στα δικά της σύνορα . Εάν το ΝΑΤΟ περάσει τα σύνορα, δεν έχει το δικαίωμα να… «αμυνθεί». Είναι μια επιθετικότητα, μια εισβολή και ο Πούτιν είναι «χασάπης». Νετανιάχου όχι ! Εν ολίγοις, τα διπλά μέτρα και τα δύο μέτρα και σταθμά, τα οποία η γαλλική κυβέρνηση ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μην πιστεύουν ότι υπάρχουν – υπάρχουν ορατά παντού. Εκτός από τα… κεφάλια τους… Εκείνα των μόνιμων εκβιασμών, θυμάσαι;

Το «δικαίωμα στην υπεράσπιση του εαυτού», που απεικονίζεται από το αρχαίο Talion , για το οποίο μιλάει η Βίβλος στην Έξοδο, είναι πολύ ακριβές: αυτό το δικαίωμα πρέπει να παραμένει… ανάλογο και να ανταποκρίνεται ακριβώς στα γεγονότα. Διαφορετικά είναι σοβαρή αδικία και φόνος. Τα διπλά μέτρα και τα δύο μέτρα και μέτρα μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρή αδικία και φόνο. Άρα οι Δυτικοί οπαδοί και οι Σιωνιστές που θα είχαν «όλα τα δικαιώματα» πάνε ενάντια στις παραδόσεις της Ιστορίας (που λέει περιορισμένους νόμους και κανόνες ! Γι’ αυτό η γενοκτονία των Παλαιστινίων πρέπει να δει μια άμεση κατάπαυση του πυρός!);

Η «άμυνα» δεν μπορεί να σημαίνει τη δολοφονία αμάχων πληθυσμών, ειδικά . Ειδικά όταν το 70% των θυμάτων είναι παιδιά και γυναίκες… ανυπεράσπιστοι … Άρα οι Παλαιστίνιοι, όπως ο Πούτιν, δεν έχουν «το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους»; Που δεν είναι πλέον δικαίωμα αλλά ασυγχώρητη βαρβαρότητα. Πού είναι η «ισότητα όλων ενώπιον του νόμου»;

• Πώς μας αποδεικνύουν οι Παλαιστίνιοι ότι είναι προηγμένοι πολιτισμένοι άνθρωποι!

Εφόσον, αντιμέτωποι με αυτούς τους απεχθή υπερρατσιστές, αυτοί οι καταναγκαστικοί αποκλειστές και λογοκριτές (όσο λιγότερο καταλαβαίνουν, τόσο περισσότερο λογοκρίνουν.) κ.λπ. Οι Παλαιστίνιοι δείχνουν ότι καλωσορίζουν όλες τις φυλές, όλες τις θρησκείες, πολλές διαφορές… χωρίς την παραμικρή διάκριση . Χωρίς αποκλεισμούς ποτέ… χωρίς την παραμικρή ευνοιοκρατία που σαπίζει όλη την κοινωνία κ.λπ. Για να δείτε τις καθολικές τους ιδιότητες, σκεφτείτε τον παραπάνω σύνδεσμο

Γι’ αυτό είναι πραγματικά πολιτισμένοι και τόσο προηγμένοι και τρέφουν το κοινό μέλλον .

Και που απαιτεί μια άνευ όρων «κατάπαυση του πυρός» … Φτάνει πια με τα δολοφονικά τέρατα … μουμιοποιημένα ντεμοντέ!

Πιστεύουν ότι βρίσκονται στο αρχαίο καθεστώς … εκείνο πριν από το 1789!

Εκεί που δεν υπάρχουν φίλοι Παλαιστίνιοι

πηγή: Imagiter

loading...