Νίκη αλήθειας, ιστορική συνέντευξη σε Carlson – Putin: Η Ρωσία από το 2022 αποκρούει τον πόλεμο της Δύσης, μοιραίο λάθος Biden

Για Ουκρανία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Τρίτο Παγκόσμιο και… Έλον Μασκ & ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Την περασμένη εβδομάδα, ο Tucker Carlson ταξίδεψε στην Ρωσία για να πάρει συνέντευξη από τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτό οδήγησε την διεθνιστική Δύση σε υστερία, ενώ ζητήθηκε να γίνουν κυρώσεις κατά του Τάκερ, να καταδικαστεί για κατασκοπεία, ακόμα και να δολοφονηθεί!

Πριν από τη συνέντευξη, ο Carlson  εξήγησε  ότι είναι δουλειά του ως δημοσιογράφος «να ενημερώνει τον κόσμο», καθώς «οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν είναι ενημερωμένοι» για το τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Ως εκ τούτου οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις για την αμερικανική κοινή γνώμη θεωρήθηκαν «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ»!

 

Για το σκοπό αυτό, το ΕΛ σας δίνει τα καλύτερα σημεία, καυτές λεπτομέρειες και ΒΙΝΤΕΟ!

 

Ο Τάκερ ξεκινά τη συνέντευξη  ρωτώντας τον Πούτιν γιατί εισέβαλε στην Ουκρανία!

Ο Ρώσος πρόεδρος προχώρησε στην εμβάθυνση στην ιστορία της Ουκρανίας,  επιστρέφοντας στον Μεσαίωνα.  Ο Τάκερ τον σταμάτησε, λέγοντας «Δεν είμαι σίγουρος γιατί είναι σχετικό με αυτό που συνέβη πριν από δύο χρόνια», με τον Πούτιν να συνεχίζει με το μάθημα της ιστορίας.

«Στην Σοβιετική Ένωση δόθηκε μεγάλη έκταση που δεν της ανήκε ποτέ, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας . Κάποια στιγμή που η Ρωσία τα έλαβε ως αποτέλεσμα των Ρωσοτουρκικών πολέμων, ονομάστηκαν Νέα Ρωσία ή άλλη Ρωσία. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.  Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Λένιν, ο ιδρυτής του σοβιετικού κράτους, ίδρυσε την Ουκρανία με αυτόν τον τρόπο », απάντησε ο Πούτιν. «Για δεκαετίες, η Σοβιετική Δημοκρατία της Ουκρανίας αναπτύχθηκε ως μέρος της ΕΣΣΔ. Και για άγνωστους λόγους, πάλι, οι Μπολσεβίκοι ασχολήθηκαν με την Ουκρανοποίηση».

Το έναυσμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία:  «Αρχικά, ήταν το πραξικόπημα στην Ουκρανία που προκάλεσε τη σύγκρουση… Ξεκίνησαν τον πόλεμο στο Ντονμπάς το 2014 με την χρήση αεροσκαφών και πυροβολικού εναντίον αμάχων. Εδώ ξεκίνησαν όλα».

 

Επέκταση του ΝΑΤΟ

Φτάνοντας στο ζουμί του πολέμου της Ουκρανίας, ο Πούτιν είπε στον Carlson ότι «Η πρώην ρωσική ηγεσία υπέθεσε ότι η Σοβιετική Ένωση είχε πάψει να υπάρχει και επομένως δεν υπήρχαν πλέον ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές. Η Ρωσία μάλιστα συμφώνησε οικειοθελώς και προληπτικά στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και πίστευε ότι αυτό θα γινόταν κατανοητό από την λεγόμενη πολιτισμένη Δύση ως πρόσκληση για συνεργασία και σύνδεση».

« Μας υποσχέθηκαν ότι δεν υπάρχει ΝΑΤΟ στα ανατολικά, ούτε μια ίντσα ανατολικά, όπως μας είπαν. Και μετά τι; Είπαν, καλά, όλο αυτό δεν είναι κατοχυρωμένο σε χαρτί, οπότε θα επεκταθούμε ».

«Υπήρχαν έξυπνοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου στη Γερμανία, ο Egon Bahr, ένας σημαντικός πολιτικός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, ο οποίος επέμενε στις προσωπικές του συνομιλίες με την σοβιετική ηγεσία στα πρόθυρα της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης! Το ΝΑΤΟ δεν χρειάζεται να επεκταθεί. Αυτό είπε. Εάν το ΝΑΤΟ επεκταθεί, όλα θα ήταν ακριβώς όπως κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, μόνο πιο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.  Αυτό είναι όλο. Ήταν ένας σοφός γέρος, αλλά κανείς δεν τον άκουγε. Όλα έγιναν όπως τα είχε πει».

 

Η κατάσταση των διαπραγματεύσεων:

 

Βλαντιμίρ ΠούτινΈχω πει ήδη ότι δεν αρνηθήκαμε να μιλήσουμε.  Είμαστε πρόθυμοι να διαπραγματευτούμε.  Είναι η δυτική πλευρά και η Ουκρανία, προφανώς δορυφορικό κράτος των ΗΠΑ, που δεν θέλουν. Είναι εμφανές. Δεν θέλω να το εκλάβετε σαν να ψάχνω μια δυνατή λέξη ή μια προσβολή.  Καταλαβαίνουμε όμως και οι δύο τι συμβαίνει. Η οικονομική ενίσχυση. Δόθηκαν 72 δισεκατομμύρια δολάρια.  Η Γερμανία κατατάσσεται δεύτερη και μετά έρχονται άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ πηγαίνουν στην Ουκρανία. Υπάρχει μεγάλη εισροή όπλων. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πείτε στην τρέχουσα ηγεσία της Ουκρανίας να σταματήσει και να έρθει σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, να ακυρώσει αυτό το παράλογο διάταγμα. Δεν αρνηθήκαμε.

Tucker :  Αναφέρθηκε ότι η Ουκρανία εμποδίστηκε να διαπραγματευτεί μια ειρηνευτική διευθέτηση από τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό που ενεργούσε για λογαριασμό της κυβέρνησης Μπάιντεν . Λοιπόν, φυσικά είναι δορυφόρος. Οι μεγάλες χώρες ελέγχουν τις μικρές χώρες. Αυτό δεν είναι καινούργιο. Και γι’ αυτό ρώτησα αν πρέπει να ασχοληθώ απευθείας με την κυβέρνηση Μπάιντεν, η οποία λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις και όχι με τον Πρόεδρο Ζελένσκι της Ουκρανίας.

 

Βλαντιμίρ Πούτιν :  Λοιπόν, αν η κυβέρνηση Ζελένσκι στην Ουκρανία αρνήθηκε να διαπραγματευτεί, υποθέτω ότι το έκαναν υπό τις οδηγίες της Ουάσιγκτον . Εάν η Ουάσιγκτον πιστεύει ότι είναι λάθος απόφαση, ας την εγκαταλείψει. Ας βρει την λεπτή δικαιολογία για να μην προσβληθεί κανείς. Δεν ήμασταν εμείς που πήραμε αυτήν την απόφαση. Ήταν αυτοί. Αφήστε τους λοιπόν να επιστρέψουν σε αυτό. Αυτό είναι. Ωστόσο, πήραν τη λάθος απόφαση. Και τώρα πρέπει να αναζητήσουμε διέξοδο από αυτή την κατάσταση για να διορθώσουμε τα λάθη τους.  Το έκαναν, ας το διορθώσουν μόνοι τους. Αυτό το υποστηρίζουμε.

TuckerΘέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι δεν παρεξηγώ αυτό που λες. Νομίζω ότι λέτε ότι θέλετε μια διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων για αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία.

Βλαντιμίρ Πούτιν : Σωστά. Ετοιμάσαμε το τεράστιο έγγραφο στην Κωνσταντινούπολη που μονογραφήθηκε από τον επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας.  Είχε αποφασίσει για την υπογραφή του σε ορισμένες από τις διατάξεις, όχι σε όλες. Έβαλε την υπογραφή του και μετά είπε ο ίδιος, ήμασταν έτοιμοι να το υπογράψουμε, και ο πόλεμος θα είχε τελειώσει προ πολλού. πριν 18 μήνες. Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός Τζόνσον ήρθε, μίλησε μαζί μας και χάσαμε αυτή την ευκαιρία.

 

 

 

Άλλα σημαντικά μέρη της συνέντευξης για την Ουκρανία:

 • Για την διαπραγματευτική διαδικασία και την αποτυχία της : «Υπήρξαν [συζητήσεις] έφτασαν σε πολύ υψηλό στάδιο συντονισμού των θέσεων σε μια πολύπλοκη διαδικασία, αλλά και πάλι είχαν σχεδόν οριστικοποιηθεί. Αλλά αφού αποσύραμε τα στρατεύματά μας από το Κίεβο… η άλλη πλευρά πέταξε όλες αυτές τις συμφωνίες».
 • Για την τελευταία του συνομιλία με τον Τζο Μπάιντεν : «Λοιπόν, ναι, χρηματοδοτεί το Κίεβο, αλλά μίλησα μαζί του πριν την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, φυσικά… Πιστεύω ότι κάνετε ένα τεράστιο λάθος ιστορικών διαστάσεων υποστηρίζοντας όλα όσα συμβαίνουν εκεί, στην Ουκρανία, απωθώντας την Ρωσία».
 • Για την πιθανότητα παγκόσμιας σύγκρουσης : «Είναι αντίθετο με την κοινή λογική να εμπλέκεσαι σε κάποιο είδος παγκόσμιου πολέμου και ένας παγκόσμιος πόλεμος θα φέρει όλη την ανθρωπότητα στο χείλος της καταστροφής».
 • Σχετικά με την έννοια της αποναζιστοποίησης : «Αποναζισμός… σημαίνει την απαγόρευση κάθε είδους νεοναζιστικών κινημάτων… Πρέπει να απαλλαγούμε από εκείνους τους ανθρώπους που διατηρούν αυτήν την έννοια και υποστηρίζουν αυτήν την πρακτική.
 • Για τις εδαφικές φιλοδοξίες της Ρωσίας : «Δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον [στην Πολωνία, τη Λετονία ή οπουδήποτε αλλού]».

 

 

Elon Musk και Neuralink

Ο Πούτιν επικαλέστηκε τον Έλον Μασκ , η εταιρεία του οποίου εμφύτευσε ένα τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ανέφερε ότι ο Έλον Μασκ είναι ασταμάτητος, λέγοντας « Θα κάνει ό,τι κρίνει κατάλληλο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να βρείτε κοινό έδαφος μαζί του . Αναζητήστε τρόπους να τον πείσετε. Νομίζω ότι είναι έξυπνος άνθρωπος. Πιστεύω πραγματικά ότι είναι. Επομένως, θα πρέπει να καταλήξετε σε συμφωνία μαζί του, επειδή αυτή η διαδικασία πρέπει να επισημοποιηθεί και να υπόκειται σε ορισμένους κανόνες.  Η ανθρωπότητα πρέπει να σκεφτεί τι πρόκειται να συμβεί λόγω της νεότερης εξέλιξης στη γενετική ή στην τεχνητή νοημοσύνη; Μπορεί κανείς να κάνει μια κατά προσέγγιση πρόβλεψη για το τι θα συμβεί ».

 

 

NORD STREAM, ΗΠΑ και ΚΙΝΑ

 

 • Για την έκρηξη του Nord Stream : «Οι άνθρωποι πάντα λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, αναζητήστε κάποιον που έχει συμφέρον να το κάνει. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, δεν πρέπει να ψάχνουμε μόνο για κάποιον που ενδιαφέρεται να το κάνει, αλλά και για κάποιον που έχει δυνατότητες να το κάνει… Ποιος ενδιαφέρεται και ποιος είναι ικανός να το κάνει;».
 • Σχετικά με την παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων για τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ : «Στον πόλεμο της προπαγάνδας, είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες ελέγχουν όλα τα μέσα ενημέρωσης του κόσμου… Μπορούμε απλά να ρίξουμε τα φώτα της δημοσιότητας στις πηγές πληροφοριών μας».
 • Για τη σιωπή της Γερμανίας σχετικά με το Nord Stream : «Η σημερινή γερμανική ηγεσία καθοδηγείται από τα συμφέροντα της συλλογικής Δύσης και όχι από τα εθνικά της συμφέροντα».

 

 

Ο Πούτιν είπε πως τον αγωγό τον ανατίναξε η CIA:

 

 

 • Για τις παγκόσμιες συμμαχίες και την ασφάλεια : «Η ασφάλεια πρέπει να μοιράζεται. Αυτό είναι το μόνο σενάριο όπου ο κόσμος θα μπορούσε να είναι σταθερός, βιώσιμος και προβλέψιμος».
 • Για την χρήση του δολαρίου ΗΠΑ ως πολιτικού εργαλείου : «Η χρήση του δολαρίου ως εργαλείου αγώνα εξωτερικής πολιτικής είναι ένα από τα μεγαλύτερα στρατηγικά λάθη που έγιναν από την πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ».
 • Για τον αντίκτυπο των κυρώσεων και την απομάκρυνση από το δολάριο ΗΠΑ : «Ακόμη και οι σύμμαχοι των Ηνωμένων Πολιτειών μειώνουν τώρα τα αποθέματά τους σε δολάρια… Δεν ήμασταν εμείς που απαγορεύσαμε την χρήση του δολαρίου ΗΠΑ. Ήταν απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να περιορίσουν τις συναλλαγές μας σε δολάρια ΗΠΑ».
 • Για τη σχέση με την Κίνα : Σχετικά με την Κίνα, ο Πούτιν είπε ότι «η Δύση φοβάται την ισχυρή Κίνα» περισσότερο από ότι φοβάται μια ισχυρή Ρωσία, λόγω του πληθυσμού της Κίνας που είναι 1,5 δισεκατομμύριο. Πρόσθεσε ότι η οικονομία της Κίνας αναπτύσσεται με «άλματα». Και όταν ρωτήθηκε εάν οι BRIC κινδυνεύουν να κυριαρχηθούν από την κινεζική οικονομία, ο Πούτιν τις χαρακτήρισε «ιστορίες μπούγκιμαν».«Η φιλοσοφία εξωτερικής πολιτικής της Κίνας δεν είναι επιθετική. Η ιδέα του Πεκίνου είναι να ψάχνει πάντα για συμβιβασμό».

 

 • Για το ενδεχόμενο αλλαγής στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας : «Είναι θέμα ελίτ! Εάν η ιδέα της κυριαρχίας με οποιοδήποτε κόστος, βασισμένη σε δυναμικές ενέργειες, κυριαρχήσει στην αμερικανική κοινωνία, τίποτα δεν θα αλλάξει».

 

 • Για την φύση της εξουσίας στις ΗΠΑ : «Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να τα λύσουμε όλα. Ποιος παίρνει αποφάσεις στις εκλογές; Κάθε πολιτεία αυτορυθμίζεται… Υπάρχουν δύο κόμματα που κυριαρχούν: οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί».
 • Για τον Χριστιανισμό και την βία : «Είναι πολύ εύκολο όταν πρόκειται να προστατεύσει κανείς τον εαυτό του και την οικογένειά του, την πατρίδα του. Δεν θα επιτεθούμε σε κανέναν… Προστατεύουμε τον λαό μας, τους εαυτούς μας, την πατρίδα μας και το μέλλον μας».

 

 

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι το αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας στην Ανατολική Ευρώπη . Η Μόσχα το θεώρησε ως απειλή για την ασφάλεια της Ρωσίας. Και πρότεινε στην Ουάσιγκτον να δημιουργήσει μια κοινή ομπρέλα αντιπυραυλικής άμυνας.”

Λέω: φανταστείτε αν λύσουμε μαζί ένα τέτοιο παγκόσμιο στρατηγικό καθήκον στον τομέα της ασφάλειας. Ο κόσμος θα αλλάξει. Πιθανότατα θα έχουμε διαφωνίες, πιθανώς οικονομικές και ακόμη και πολιτικές, αλλά θα αλλάξουμε ριζικά την κατάσταση στον κόσμο. < …> Τότε ο υπουργός Άμυνας (Ρόμπερτ) Γκέιτς, ο πρώην διευθυντής της CIA Κάθισαν εδώ, σε αυτό το τραπέζι Και μου είπαν: ναι, σκεφτήκαμε, συμφωνούμε. Λέω: Δόξα τω Θεώ, υπέροχο. «Μα με κάποιες εξαιρέσεις», είπε ο πρόεδρος. «Οπότε οι Αμερικανοί πρόεδροι πήραν κάποιες αποφάσεις δύο φορές και μετά οι ομάδες τους εκτροχιάστηκαν τα πάντα;» — ρώτησε ο Κάρλσον. “Ακριβώς έτσι. Στο τέλος, μας έστειλαν μακριά”, επιβεβαίωσε ο Πούτιν.

 

Ένα άλλο βασικό μέρος της συνέντευξης ήταν η δήλωση του Πούτιν ότι οι Αμερικανοί πρόεδροι από την εμπειρία του συχνά εμποδίζονται να κάνουν ό,τι θέλουν από συμβούλους που προφανώς είναι πιο ισχυροί από αυτούς (σ.σ. Διεθνιστική ελίτ, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ).

«Λοιπόν, δύο φορές έχετε περιγράψει τους προέδρους των ΗΠΑ να παίρνουν αποφάσεις και στην συνέχεια να υποτιμούνται από τους επικεφαλής των υπηρεσιών τους. Λοιπόν, ακούγεται σαν να περιγράφετε ένα σύστημα που δεν διοικείται από τους ανθρώπους που εκλέγονται στις δηλώσεις σας», είπε ο Carlson με τον Πούτιν να συμφωνεί, «Ακριβώς».

 

 

Ένα παράδειγμα ελεγχόμενου προέδρου προέκυψε, όταν ο Πούτιν περιέγραψε ότι ρώτησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον εάν η Ρωσία μπορούσε να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Η Κλίντον φέρεται να είπε: «Νομίζω ναι», για να πει στον Πούτιν αργότερα εκείνο το βράδυ «Μίλησα με την ομάδα μου. Δεν είναι δυνατόν τώρα».

 

 

Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης ρώτησε επίσης γιατί οι ΗΠΑ ξοδεύουν τόσα πολλά χρήματα και πόρους για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ εκκρεμούν αμερικανικά ζητήματα όπως το χρέος και τα ανοιχτά σύνορα.

 

 

 

Προέβλεψε την περαιτέρω άνοδο των BRICS:

 

 

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

 

loading...