Κρυφό βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έτσι αλλάζουν την Ευρώπη από τον Νότο

Ο Érik Tegnér, εκδότης της γαλλικής εβδομαδιαίας εφημερίδας Livre Noir, αποκάλυψε κρυφές πτυχές από τις οικονομικές επιπτώσεις της μαζικής εισροής παράνομων  μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Σε ένα βίντεο που καταγράφηκε κρυφά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από το El Hierro στην Τενερίφη των Καναρίων Νήσων, ο Tegnér χρησιμοποίησε στατιστικά δεδομένα για να ρίξει φως στο τρομερό κόστος που επιβαρύνει τους ευρωπαίους φορολογούμενους λόγω της μεταφοράς αμέτρητων αλλοδαπών από την Αφρική

Όπως σχολιάζεται από ΜΜΕ, οι διεθνιστές   χρησιμοποιούν την μαζική μετανάστευση για να αντικαταστήσουν τους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς, με αποτέλεσμα συγκλονιστικές δημογραφικές επιπτώσεις που επηρεάζουν βαθιά την εθνική και πολιτιστική ταυτότητα των ευρωπαϊκών χωρών.

Το βίντεο ξεκινά με τον Tegnér σε ένα ferryboat, αποκαλύπτοντας μια εντυπωσιακή παρουσία περίπου 280 μεταναστών που έχουν επιβιβαστεί στο πλοίο μαζί του.

Παρά την εμφανή εισροή μεταναστών, ο Tegnér και ο οπερατέρ του αντιμετωπίζουν περιορισμούς στο να κινηματογραφήσουν την κατάσταση.  Πολιτικοί αστυνομικοί και προσωπικό ασφαλείας από μια ένωση παρακολουθούν στενά τις ενέργειές τους για να αποτρέψουν την εγγραφή βίντεο.

 

Δείτε απόσπασμα:

 

loading...