ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 42 ΧΡΟΝΙΑ»

Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος

φέρεται να διαγνώστηκε με καρκίνο αυτή την εβδομάδα, αξίζει να ξαναδούμε την ιστορία ενός γιατρού ονόματι Stanislaw Burzynski.

 

Η Big Pharma και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να κρατήσουν το όνομά του και την ιατρική του έρευνα μακριά από την κοινή θέα για δεκαετίες. Η ιστορία του Burzynski είναι μόνο μία από τις πολλές. Είναι θαύμα όμως το ότι ο Δρ Burzynski, και η κλινική του, κατάφερε να αποκρούσει όλες τις επιθέσεις επί δεκαετίες, δεν χρειάστηκε να φύγει από τις ΗΠΑ για να επιβιώσει, & ο Δρ Burzynski δεν υπέστη κάποιο μυστηριώδες ατύχημα (ή αυτοκτόνησε).

Σε συνέντευξή του το 2021, ο Δρ Μπουρζίνσκι λέει ότι πιστεύει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον η παρέμβαση θα μπορεί να γίνει μέσω μιας συγκεκριμένης συχνότητας αντί για ένεση (κάτι σαν την τεχνολογία Νίκολα Τέσλα θα μπορούσαμε να πούμε).

Στην πραγματικότητα, αφού έμαθα γι ‘αυτόν και παρακολουθώ το ντοκιμαντέρ που πρόκειται να σας δείξω, νομίζω ότι αυτό το άτομο το συνοψίζει τέλεια:

 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά κακοί. Δεν μπορεί να τον άφηναν να θεραπεύσει τον καρκίνο, γιατί αυτό θα αφαιρούσε όλα τα κέρδη! Ορίστε λοιπόν η σύντομη ιστορία… είχαν τη θεραπεία για 42 χρόνια:

 

Περισσότερα εδώ:

 

Όπως μας λένε στην επίσημη ιστοσελίδα τους

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ BURZYNSKI

  • Πρωτοποριακή και αιχμής εξατομικευμένη θεραπεία καρκίνου ακριβείας
  • Ιατρική τεχνογνωσία βασισμένη σε πάνω από 40 χρόνια κλινικής εμπειρίας και έρευνας

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ:

Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξελιγμένη φροντίδα για τον καρκίνο χρησιμοποιώντας μια εξατομικευμένη και στοχευμένη με ακρίβεια προσέγγιση ανοσοθεραπείας.

Η εξατομικευμένη μας θεραπεία καρκίνου χρησιμοποιεί την κατανόηση της γενετικής και ανοσοθεραπευτικής σύνθεσης κάθε ασθενούς για να ξετυλίξει τη βιολογία του καρκίνου του και να εντοπίσει αποτελεσματικές θεραπευτικές στρατηγικές χρησιμοποιώντας στοχευμένες θεραπείες και ανοσοθεραπείες που στοχεύουν σε συγκεκριμένα γονίδια ή πρωτεΐνες που βρίσκονται μόνο σε καρκινικά κύτταρα ή το περιβάλλον τους.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1977

Η κλινική Burzynski, που ιδρύθηκε το 1977, έχει εξελιχθεί σε ένα εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο καρκίνου που παρέχει θεραπείες καρκίνου αιχμής.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η έρευνα για τον καρκίνο και η φροντίδα των ασθενών του Δρ. Burzynski εμπνέονται από τη φιλοσοφία του γιατρού Ιπποκράτη: «Πρώτον, μην κάνεις κακό». Ως εκ τούτου, η προσέγγισή μας στη θεραπεία είναι «εξατομικευμένη» σε μια προσπάθεια να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα και να ελαχιστοποιήσουμε τις παρενέργειες για κάθε καρκινοπαθή.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Η εξατομικευμένη και ακριβής θεραπεία του καρκίνου χρησιμοποιεί την κατανόηση της γενετικής σύνθεσης κάθε ασθενή για να ξετυλίξει τη βιολογία του καρκίνου του. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, οι γιατροί μας προσπαθούν να προσδιορίσουν θεραπευτικές στρατηγικές που μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές και να προκαλούν λιγότερες παρενέργειες από ό,τι θα αναμενόταν με τις τυπικές θεραπείες. Πραγματοποιώντας γονιδιωματικές δοκιμές και αναλύσεις, οι γιατροί μας προσαρμόζουν τη θεραπεία στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Η εξατομικευμένη ιατρική μπορεί να περιλαμβάνει τον συνδυασμό στοχευμένων θεραπειών και ανοσοθεραπειών με συμβατική θεραπεία. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τη χρήση ερευνητικών παραγόντων (Antineoplastons), όπως έχει εγκριθεί από το νόμο. Οι ασθενείς και/ή οι φροντιστές τους λαμβάνουν εκπαίδευση για τη χορήγηση όλων των θεραπειών στο σπίτι, καθώς και διατροφική συμβουλευτική.

ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Λόγω του διεθνούς χαρακτήρα της κλινικής μας, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας σε διάφορες ξένες γλώσσες.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Για οσους εισαστε τακτικοι αναγνωστες θα γνωριζετε οτι σας εχω αναφερει οτι “οι συχνοτητες” ειναι η κορυφαια ιατρικη προσεγγιση.

Σας εχω αναφερει ονοματα και διευθυνσεις εδω στην Ελλαδα και μαλιστα ο κορυφαιος εδω και ενας απο τους 2-3 καλυτερους στον κοσμο τυγχανει να ειναι πλεον και προσωπικος μου φιλος.

Σας εχω αναφερει προσωπικη εμπειρια με τον πατερα μου που οι γιατροι του εδιναν 1 μηνα ζωης μετα απο 4πλο μεταστατικο “καβουρα” και ο ανθρωπος πλεον στα 84 του ειναι μια χαρα….εχοντας περασει απο τοτε 14 χρονια….!!!

Εχω παραδειγματα για ολη μου την οικογενεια  και δικα μου αλλα επιγραμματικα ανεφερα το σοβαροτερο…

Προσωπικα εχω ν ασχοληθω με την χημικη ιατρικη πανω απο 15 χρονια….

Ψαχτειτε μονοι σας τι ειναι καλο για την υγεια σας ….

Η ζωη ειναι δικη σας κι εσεις αποφασιζετε….

ΠΗΓΗ

sinomosiologos

loading...