Η ασθένεια Χ είναι σίγουρο οτι ερχεται

Η ασθένεια Χ είναι σίγουρο οτι ερχεται, καθώς τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης βγάζουν πρωτοσέλιδα για την “επόμενη πανδημία” που προκαλεί “20 φορές” περισσότερους θανάτους από το COVID

Μετά την ετησια συναντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός, τα ελεγχόμενα από τις εταιρείες μέσα ενημέρωσης διαδίδουν προπαγάνδα για την επόμενη “πανδημία”, γνωστή ως “ασθένεια Χ”, η οποία, σύμφωνα με πολλές αναφορές, θα είναι “20 φορές” πιο θανατηφόρα από τον κοροναϊό της Γουχάν (COVID-19).

Η Daily Express (Ηνωμένο Βασίλειο) δημοσίευσε πρόσφατα έναν τίτλο που ισχυριζόταν ότι η επόμενη πανδημία είναι “ήδη καθ’ οδόν” και θα μπορούσε να σκοτώσει 50 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η Irish Star έβγαλε έναν τίτλο που ισχυριζόταν ότι “οι ειδικοί της ιατρικής” βρίσκονται ήδη στη διαδικασία ανάπτυξης ενός νέου εμβολίου για την ασθένεια Χ, η οποία περιγράφεται ως πιθανώς “20 φορές πιο μολυσματική από τον Covid”.

Η Sun (Ηνωμένο Βασίλειο) αναφέρει ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες στο Νταβός συγκεντρώθηκαν “πάνω από την ανατριχιαστική απειλή της “ασθένειας Χ” εν μέσω φόβων ότι η υποθετική επιδημία θα μπορούσε να σκοτώσει 20 φορές περισσότερους” ανθρώπους από ό,τι το COVID.

Ο αγγελιοφόρος λέει ότι “οι παγκόσμιες ελίτ” σχεδιάζουν την “επόμενη πανδημία”, η οποία θα είναι “20 φορές πιο θανατηφόρα από το COVID”.

Το AzerNews αναπαρήγαγε ένα μεγάλο μέρος αυτού, δημοσιεύοντας έναν τίτλο που ισχυρίζεται ότι μια νέα ασθένεια Χ “η οποία μπορεί να προκαλέσει 20 φορές περισσότερους θανάτους από το Covid-19 θα συζητηθεί στο Νταβός”.

Και ο κατάλογος συνεχίζεται και συνεχίζεται.

(Σχετικά με το θέμα αυτό: Το περασμένο καλοκαίρι, το Κογκρέσο βοήθησε στη διαμόρφωση ενός νομοσχεδίου με την ονομασία “Νόμος για την ασθένεια Χ” που φαίνεται να υπονοεί ότι σύντομα θα εξαπολυθεί στον κόσμο ένα άλλο θανατηφόρο βιολογικό όπλο που μοιάζει με το COVID).

Η ασθένεια Χ δεν είναι πραγματική – είναι ΨΕΥΔΗ όπως ακριβώς ήταν και το COVID.

Σύμφωνα με τον Dr. Robert Malone, ο οποίος γράφει για το Brownstone Institute, όλοι αυτοί οι τίτλοι αποτελούν “μαύρη” προπαγάνδα, επειδή κανένας από τους αποκαλούμενους “ειδικούς” δεν κατονομάζεται ποτέ σε κανένα από τα άρθρα, ούτε υπάρχουν οποιεσδήποτε εργασίες με αξιολόγηση από ομοτίμους που αναφέρονται ως απόδειξη για “ένα θανατηφόρο παθογόνο που προκαλεί 20 φορές περισσότερους θανάτους από το COVID-19”.

“Ωστόσο, αυτές οι αφηγήσεις είναι όλες πρωτοσέλιδα στα κύρια μέσα ενημέρωσης”, προειδοποιεί ο Δρ Μαλόουν.

“Πρόκειται απλώς για άλλη μια άσκηση παγκοσμιοποιημένων μηνυμάτων για την υποστήριξη του αφηγήματος που προωθούν ο ΠΟΥ [Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας] και το WEF ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να ρίχνουν δισεκατομμύρια στις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του κόσμου για να “θεραπεύσουν” μια ανύπαρκτη ασθένεια”.

Η “γκρίζα” προπαγάνδα που επίσης διαδίδεται επιτυγχάνει σχεδόν τον ίδιο σκοπό με τη μαύρη προπαγάνδα, με τη διαφορά ότι η γκρίζα προπαγάνδα προωθείται απευθείας από το WEF και τον ΠΟΥ, μεταξύ άλλων παγκοσμιοποιητικών οντοτήτων.

Ακόμα και στο Νταβός, παραδέχτηκαν ότι η ασθένεια Χ είναι μια “μη αναγνωρισμένη ασθένεια”, που σημαίνει ότι είναι ψεύτικη. Και όμως, οι παγκοσμιοποιητές που συμμετείχαν στη συνάντηση μίλησαν γι’ αυτήν σαν να είναι όχι μόνο πραγματική, αλλά και ήδη πιθανώς σε κυκλοφορία.

“Η μεγάλη ώθηση από τον ΠΟΥ και το WEF είναι ότι η “ασθένεια Χ” θα είναι ζωονόσος”, προειδοποιεί ο Δρ Μαλόουν. “Ότι τα χρήματα για την επιτήρηση κάθε κόκκου γης στον κόσμο είναι ο δρόμος προς τα εμπρός για να σταματήσει η ‘Ασθένεια Χ’”.

“Τι σύμπτωση που η ολοκαίνουργια CIA [Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών]/ υπηρεσία πληροφοριών που έχει οριστεί να διευθύνει το Εθνικό Κέντρο Αντιμετώπισης της Διάδοσης και Βιοασφάλειας για την επιτήρηση παθογόνων μικροοργανισμών σκοπεύει να κάνει ακριβώς αυτό. Και ότι αυτό τυχαίνει να προορίζεται να τρέξει παράλληλα με την αποστολή της CIA να παρακολουθεί τον κόσμο για άλλους (κακόβουλους;) σκοπούς”.

Ένας από τους κύριους σκοπούς πίσω από όλη αυτή την προπαγάνδα για την ασθένεια Χ είναι η εφαρμογή των λεγόμενων λύσεων “One Health” του ΠΟΥ, οι οποίες περιγράφονται από τον οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) ως εξής

“Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ερευνητές και εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς σε τοπικό, εθνικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο θα πρέπει να εφαρμόζουν κοινές απαντήσεις στις απειλές για την υγεία. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη κοινών βάσεων δεδομένων και την επιτήρηση σε διάφορους τομείς και τον εντοπισμό νέων λύσεων που αντιμετωπίζουν τα βαθύτερα αίτια και τις συνδέσεις μεταξύ κινδύνων και επιπτώσεων”.

Με άλλα λόγια, το One Health δίνει στους δημόσιους λειτουργούς παντού την αφορμή και τα απαραίτητα εργαλεία για να καταλάβουν τον απόλυτο έλεγχο των δικαιοδοσιών τους, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και άλλα αυταρχικά εργαλεία για να ρυθμίσουν το διαδίκτυο, τη γεωργία, την κλιματική αλλαγή, τη δημόσια υγεία, τα ιατρικά συστήματα, τους οικολογικούς χώρους και τόσο τις αστικές όσο και τις αγροτικές περιοχές κατά τη διάρκεια της επόμενης “κρίσης”.

katohika.gr

loading...