«Δαιμονικές» δυνάμεις και Τεχνητή Νοημοσύνη! Όλοι έρχονται στα λόγια του Λιακόπουλου

Η προσοχή αποσπάται, προκειμένου να εφαρμοστεί το «σκοτεινό» σχέδιο

Όπως γράφουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, δικαιώνοντας τον Λιακόπουλο για την Τεχνητή Νοημοσύνη, ο οποίος φυσικά σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους έχει δώσει πάσα λεπτομέρεια με το τι θα γίνει πραγματικά:

 

«Κάποιοι υποστηρίζουν ότι, ενώ μας αποσπάται η προσοχή με τον τρελό Τζο Μπάιντεν, το κύμα των παράνομων στα σύνορα και τους υπόλοιπους τίτλους των εφημερίδων, χάνουμε τη μεγαλύτερη απειλή όχι μόνο για την χώρα μας – αλλά και για τον κόσμο!

Σε έναν κόσμο όπου η τεχνητή νοημοσύνη προχωρά ραγδαία, οι υποσχέσεις για ένα φωτεινότερο μέλλον συνυπάρχουν με τις δυσοίωνες σκιές του πιθανού κινδύνου. Από τους αλγόριθμους αυτομάθησης έως την αυτόνομη λήψη αποφάσεων, η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης έχει προκαλέσει τόσο θαυμασμό όσο και ανησυχία.

Ως κάποιος που έχει εργαστεί εκτενώς με την Τεχνητή Νοημοσύνη, ο βραβευμένος εφευρέτης Jovan Hutton Pulitzer προσφέρει τις γνώσεις του. Πόσο μεγάλη απειλή είναι η τεχνητή νοημοσύνη για την ανθρωπότητα; Θα μπορούσαν οι ‘δαιμονικές’ δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη;

Όπως αναφέρει ο Pulitzer: Εάν επρόκειτο να πάμε σε ψηφιακή ταυτότητα όπως και σε κοινωνικό πιστωτικό σκορ, η AI  θα μπορούσε να υπαγορεύει τι είναι επικίνδυνο, τι είναι απειλή, θα μπορούσε πραγματικά να  αποφασίζει το κλείσιμο των υπηρεσιών, να διακόπτει τα ταξίδια, να σταματάει την δυνατότητα αγοράς ειδών παντοπωλείου!

Η “ΑΙ” θα αποφασίζει αν είστε απειλή για την κοινωνία. Πολλοί θα την υπακούν (σ.σ. σαν θεό), αν πει ακόμα και να πέσουν από τον γκρεμό»

 

loading...