Γεράσιμος Καλογεράκης: ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Φίλοι μου

Οι άπειρες αντιθέσεις και ο διπολισμός ή δυϊσμός δημιουργούν το σύμπαν. Δράση και αντίδραση, θετικό και αρνητικό, φως και σκοτάδι, ημέρα και νύχτα, άνδρας και γυναίκα;

Η φυσική επιστήμη διδάσκει τον ακατάλυτο συμπαντικό νόμο της έλξεως των ετερωνύμων ή των αντιθέτων και της απωθήσεως των ομωνύμων. Αυτός είναι ο καθολικός χαρακτήρας του διπολισμού του σύμπαντος, που συντελεί την συνέχιση της υπάρξεως του.

Πολύ φασαρία γίνεται στην Ελλάδα για τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Είχαμε λύσει όλα τα προβλήματα μας και θεωρούμε πρωταρχικό μας πρόβλημα μια συμπαντική εκτροπή, η οποία είναι προϊόν του άκρατου ηδονισμού ο οποίος δεν προσφέρει τίποτε στο κοινωνικό σύνολο και στην διαιώνιση του ανθρωπίνου γένους εκτός από την ηδονή της σάρκας. Ο άνδρας και η γυναικά παράγουν παιδιά, δυο άνδρες ή δύο γυναίκες δεν παράγουν απολύτως τίποτε πέρα από την ικανοποίηση των παθών τους. Αν θέλουν παιδιά να κάνουν μόνοι τους αν μπορούν, και όχι να υιοθετούν για να τα κάνουν δυστυχισμένα.

Η επιμονή του Πρωθυπουργού για τα θέματα των ομοφυλοφίλων, δικτατορικό δικαίω, δείχνει την τρομερή εξάρτησή του από σκοτεινά κυκλώματα, είναι ο μόνος πρωθυπουργός που έβαλε πρόστιμο σε όσους δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, διέλυσε την Χρυσή Αυγή ως ναζιστές και έγινε το σκυλάκι του αρχιναζί Ζελένσκι της Ουκρανίας και του έδωσε βήμα στην Ελληνική βουλή.

Εξαπατά τον λαό και τον οδηγεί στην φτώχια και στην εξαθλίωση σύμφωνα με τις εντολές που έχει πάρει.

Έχουμε την δύναμη να πολεμήσουμε τον εθνικό ολετήρα, στις Ευρωεκλογές δεν πρέπει να βρει την ψήφο του και όσοι βουλευτές ψηφίσουν τους γάμους ομοφυλοφίλων θα πρέπει να μην ξαναμπούν στην βουλή.

Φιλικότατα

Γεράσιμος Καλογεράκης

 

loading...