«ΒΟΜΒΑ» για τα φάρμακα και τα συμπληρώματα διατροφής! Ποιά θέλουν να απαγορεύσουν;;;

Κρίσιμη χρονιά το 2024, λένε ΜΜΕ

Αγώνα δρόμου κάνουν καθημερινά οι πολίτες στην αναζήτηση του φαρμάκου τους!

Σύμφωνα με τους φαρμακοποιούς οι ελλείψεις σε αρκετά σκευάσματα συνεχίζουν να υπάρχουν. Ο πόλεμος για τις ελλείψεις φαρμάκων κρατάει τα τελευταία δύο χρόνια ενώ, έπειτα από την δυσλειτουργία που επέφερε στις αγορές διεθνώς η, κατά πολλούς προσχεδιασμένη, πανδημία, έχει ενταθεί!

Και από ότι φαίνεται το θέμα θα έχει ακόμα περισσότερες διαστάσεις!

ΜΜΕ στην Αμερική λένε πως η κυβέρνησή τους δεν αποκλείεται να απαγορεύσει φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής, τα οποία δεν θα θεωρούνται εγκεκριμένα!

 

Όπως γράφεται:

 

«Μόλις πριν από λίγα χρόνια, θα ήταν αδιανόητο ότι η κυβέρνησή μας θα απαγόρευε ποτέ την πρόσβαση σε φάρμακα που σώζουν ζωές. Η πανδημία του COVID-19, ωστόσο, μας άνοιξε τα μάτια για το πόσο μακριά θα έφτανε η κυβέρνησή μας!

Ασφαλή και αποτελεσματικά πρωτόκολλα έγκαιρης θεραπείας, όπως η χρήση της Ivermectin σε συνδυασμό με δοξυκυκλίνη ή υδροξυχλωροκίνη σε συνδυασμό με αζιθρομυκίνη, απαγορεύτηκαν από κυβερνητικούς γραφειοκράτες και κατηγορήθηκαν από πολλούς στο ιατρικό κατεστημένο που ανησυχούσαν πολύ περισσότερο για την προστασία των μεγάλων φαρμάκων των πολυεθνικών παρά για την προστασία της ζωής των Αμερικανών.

(…)

Γνωρίζουμε τι έκαναν οι παγκοσμιοποιητές το 2020 και ξέρουμε ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν την εξουσία, γεγονός που καθιστά το 2024 μια δυνητικά πολύ επικίνδυνη χρονιά για τους Αμερικανούς».

 

Υπάρχουν φόβοι λοιπόν πως θα αυξηθεί η λίστα απαγορευμένων φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής, ειδικά μάλιστα αν ψηφιστεί από τα κράτη η Συμφωνία για την Πανδημία (ΕΔΩ), η οποία θα δίνει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας υπερξουσίες, ενδεχομένως και δυνατότητα παρέμβασης στα σκευάσματα για την Υγεία! Ήδη στις ΗΠΑ τρέχουν να στοκάρουν φάρμακα και συμπληρώματα!

loading...