Ανέκδοτo: Σε ένα τάνκερ εκτός απο τους ναυτικούς υπάρχει και μια κουκλάρα!

Σε ένα πετρελαιοφόρο που διασχίζει τον ωκεανό, η παρουσία μιας γυναίκας ταράζει τα ήσυχα νερά της ρουτίνας. Η δεσποινίς, μοναδική γυναικεία παρουσία στο ανδρικό πλήρωμα, φέρνει μαζί της μια σπίθα αλλαγής, ίσως και αναστάτωσης.

Στις πρώτες μέρες, όλα κυλούν ομαλά. Οι άντρες, ευγενικοί και φιλικοί, προσπαθούν να προσαρμοστούν στην παρουσία της. Σιγά σιγά, όμως, η ηρεμία αρχίζει να διαταράσσεται. Μικροί εκνευρισμοί, αψυχολόγητες εντάσεις, ίσως και κρυφές ζήλιες, σημαδεύουν την καθημερινότητα στο πλοίο.

Έχει μπει η τρίτη εβδομάδα και τα πρώτα ξεσπάσματα προμηνύουν θύελλα.

Την κατάσταση προσπαθεί να προλάβει ο πλοίαρχος. Μαζεύει τα αρσενικά μέλη του πληρώματος και τους λέει:

– “Κύριοι, μετά από τόσες μέρες η κυρία αισθάνεται ανία και για να σας φύγει ο πειρασμός που είναι μόνη της αποφάσισα να τη φλερτάρω εγώ σαν πλοίαρχος.”

– “Τι είπες;”, πετάγεται ο θερμόαιμος Ιταλός, “υπάρχει Ιταλός επάνω στο πλοίο και θα δοκιμάσει άλλος να φλερτάρει; Δεν θα είστε καλά!”

– “Κύριοι, σας παρακαλώ”, πετάγεται ο Γάλλος, “το φλερτ, ως γνωστόν, είναι ειδικότητα των Γάλλων.”

Ο καβγάς δεν αργεί να ανάψει. Κάθε ένας, για τους δικούς του λόγους υποστηρίζει ότι το φλερτάρισμα είναι προσωπική του υπόθεση. Σ’ όλο αυτό το διάστημα ο Έλληνας, αδιάφορος, μασουλάει πασατέμπο και αγναντεύει το πέλαγος.

Εκνευρισμένος ο πλοίαρχος του φωνάζει:

– “Εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να φλερτάρεις την κυρία;”

– “Τι να σας πω κύριε πλοίαρχε, τρεις εβδομάδες τώρα την πηδ@ω… Αν θέλετε όμως τη φλερτάρω κιόλας.”

.tvfreaks.gr/

loading...