mRNA & Εγκυμοσύνη – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Νέα Τουρκική Μελέτη: Σε εγκύους αρουραίους χορηγήθηκε εμβόλιο mRNA Pfizer COVID-19.
Οι νεογέννητοι αρουραίοι ανέπτυξαν αυτισμό, είχαν λιγότερους νευρώνες, μειωμένη κινητική λειτουργία, νευροεκφυλισμό και κακή νευροανάπτυξη Συγκλονιστική νέα μελέτη που μόλις δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2024! Οι ερευνητές έδωσαν Pfizer mRNA σε 8 έγκυους αρουραίους και εικονικό φάρμακο σε 7 έγκυους αρουραίους, 21 βιώσιμα νεογνά γεννήθηκαν στην ομάδα mRNA και υποβλήθηκαν σε τεστ συμπεριφοράς (θα νόμιζες ότι αυτές οι μελέτες θα είχαν γίνει πριν από την κυκλοφορία τους σε εκατομμύρια εγκύους σε όλο τον κόσμο)
Οι αρουραίοι στη συνέχεια θανατώθηκαν και οι εγκέφαλοί τους αναλύθηκαν. «Το εμβόλιο mRNA του COVID-19 φαίνεται να προκαλεί συμπεριφορές που μοιάζουν με αυτισμό σε αρσενικούς αρουραίους»
«Η μείωση του αριθμού των νευρώνων σε αυτούς τους αρσενικούς αρουραίους υποδηλώνει πιθανές δομικές αλλαγές στον εγκέφαλο που προκαλούνται από το εμβόλιο» «Η κινητική απόδοση επηρεάστηκε σημαντικά με τρόπο εξαρτώμενο από το φύλο στην εμβολιασμένη ομάδα»
«Αυτά τα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων συμπεριφορών που μοιάζουν με αυτισμό, μειωμένου αριθμού νευρώνων και μειωμένης κινητικής απόδοσης, τονίζουν τις πιθανές νευροαναπτυξιακές επιπτώσεις του εμβολίου, ευθυγραμμίζοντας με την υπάρχουσα βιβλιογραφία για τους ρόλους της οδού WNT και της σηματοδότησης BDNF στις νευροαναπτυξιακές διαταραχές».
«Συνοπτικά, αυτή η μελέτη παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τις επιδράσεις του εμβολίου COVID-19 mRNA BNT162b2 στην οδό WNT και στα επίπεδα BDNF, ιδιαίτερα σε σχέση με τα νευροαναπτυξιακά αποτελέσματα. Η παρατηρούμενη ειδική για τον άνδρα ευπάθεια και η σύγκλιση με την υπάρχουσα βιβλιογραφία υποστηρίζουν τη συμμετοχή αυτών των μοριακών οδών σε νευροαναπτυξιακές διαταραχές. Ωστόσο, απαιτείται περαιτέρω έρευνα για την επικύρωση αυτών των ευρημάτων σε ανθρώπινους πληθυσμούς.
WNT (κωδικοποιεί εκκρινόμενες πρωτεΐνες σηματοδότησης που εμπλέκονται στην ογκογένεση και τη νευροανάπτυξη)
“η έκφραση του γονιδίου WNT μειώθηκε σημαντικά στην ομάδα του αρσενικού εμβολίου mRNA COVID-19 BNT162b2″
BDNF (διεγείρει και ελέγχει την ανάπτυξη νέων νευρώνων)
«Ο νευροτροφικός παράγοντας που προέρχεται από τον εγκέφαλο (BDNF) είναι ένα βασικό μόριο που εμπλέκεται στη συναπτική πλαστικότητα και την υγεία των νευρώνων· οι αλλαγές στα επίπεδά του μπορεί να είναι ενδεικτικές αλλαγών στη συναπτική πλαστικότητα, που μπορεί να συσχετίζονται με νευροαναπτυξιακές ανωμαλίες». ”
Τα επίπεδα BDNF στον εγκέφαλο μειώθηκαν σημαντικά στην ανδρική ομάδα του εμβολίου COVID-19 mRNA BNT162b2″
Τα εμβόλια Pfizer COVID-19 mRNA, όταν χορηγήθηκαν σε έγκυους αρουραίους, προκάλεσαν στους αρσενικούς νεογνούς αρουραίους να αναπτύξουν αυτισμό (σημαντική μείωση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και επαναλαμβανόμενα πρότυπα συμπεριφοράς), δομικές αλλαγές στον εγκέφαλο όπως μειωμένος αριθμός νευρώνων, μειωμένη κινητική απόδοση και αλλοιωμένη γονιδιακή έκφραση βασικών νευροαναπτυξιακών οδών.
Είναι καιρός να σταματήσουμε αμέσως τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 και να αρχίσουμε να αξιολογούμε την ανυπολόγιστη ζημιά που προκαλείται στην επόμενη γενιά

loading...