Iurie Rosca Κισινάου Φόρουμ 2023: «Να ξέρεις τον εχθρό σου» – ο Χρυσός Κανόνας της Τέχνης του Πολέμου στην Τεχνοκρατική Εποχή

«Η Ατζέντα 21 του ΟΗΕ και η Μεγάλη Επαναφορά.
Η πτώση από τον φιλελευθερισμό στον τεχνοκρατισμό και τον διανθρωπισμό».
Κισινάου Φόρουμ, Mολδαβία 9/11-10/11.2023
Iurie Rosca: «Να ξέρεις τον εχθρό σου» – ο Χρυσός Κανόνας της Τέχνης του Πολέμου στην Τεχνοκρατική Εποχή
Συγγραφέας, δημοσιογράφος, εκδότης και πρόεδρος του Λαϊκού Πανεπιστημίου της Μολδαβίας (People’s University of Moldova.) Κύριος οργανωτής του Φόρουμ του Κισινάου.

.

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Τα τελευταία χρόνια, όλοι έχουμε εμπλακεί στον αγώνα ενάντια στην απαίσια φάρσα του Covid-19 και όλων των τυραννικών μέτρων που επιβάλλονται από το παγκόσμιο ενιαίο κέντρο διοίκησης μέσω κυβερνήσεων μαριονέτες. Ρισκάραμε τις καριέρες και την ελευθερία μας και κάποιοι από εμάς έχασαν τη ζωή τους σε αυτή την αντιπαράθεση με το παγκοσμιοποιητικό τεχνοκρατικό καθεστώς. Μπορέσαμε να διερευνήσουμε εκτενώς την κρυφή ατζέντα της σκιώδους δύναμης που προτιμά να μας απευθύνεται μέσω των μπροστάριδών της, όπως ο Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, ο Κλάους Σουάμπ, ο Μπιλ Γκέιτς ή ακόμα και μέσω εκείνων που τυπικά είναι οι εθνικοί μας μονάρχες, πρόεδροι, πρωθυπουργοί, επιτρόποι της ΕΕ και ούτω καθεξής.

Τις περισσότερες φορές, όμως, αντί να εστιάζουν σε μεμονωμένα άτομα, οι έντονα επιχειρηματολογημένες και δικαιολογημένες επικρίσεις μας αφορούσαν το κύριο κίνητρο αυτών των ιδιωτικών οντοτήτων οι οποίες τραβούν τα νήματα, που και ταυτοποιήσαμε ως απληστία και εμμονή με την απόλυτη εξουσία. Ναι, είναι αλήθεια ότι αυτές οι θεμελιώδεις αμαρτίες χαρακτηρίζουν τους υπηρέτες των σκιωδών δυνάμεων όπως κανένα άλλο αναγνωριστικό σημάδι. Όμως χρειάζεται να κοιτάξουμε ακόμα βαθύτερα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε την πραγματική φύση των κυρίων αυτού του απαίσιου παιχνιδιού.

Πώς θα μπορούσαμε, λοιπόν, να ορίσουμε τη φύση των κινητήριων δυνάμεων πίσω από την κουρτίνα;
Πρόσφατα χαρακτηρίζαμε τους παγκοσμιοποιητές ως ψυχοπαθείς, τρελούς, μανιακούς, ακόμη και στερούμενοι λογικής. Στην πραγματικότητα, όμως, έχουμε να κάνουμε με απόλυτα λογικά πλάσματα. Αυτά επιβάλλουν μεθοδικά τη στρατηγική τους, που επικεντρώνεται στην μείωση του πληθυσμού, στην απανθρωποποίηση, στην ηθική διαστροφή και στη φυλάκιση των επιζώντων αυτού του παγκόσμιου ολοκαυτώματος στην ψηφιακή φυλακή, καθοδηγούμενα ως είναι, από κάποιο είδος ανώτερης δύναμης που υπερβαίνει τις δυνάμεις μας για σχηματική ερμηνεία.
Με άλλα λόγια, προκειμένου να καταλήξουμε σε έναν σωστό ορισμό των καταπιεστών μας, πρέπει να οπλιστούμε με τον χρυσό κανόνα της τέχνης του πολέμου. Διότι βρισκόμαστε σε πόλεμο` σε έναν ακήρυκτο, πονηρό, διεστραμμένο, αλλά ολοκληρωτικό και καταστροφικό πόλεμο. Και αναφέρομαι την παλιά αρχή που διατύπωσε ο αρχαίος Κινέζος στρατηγός Sun Tzu, «Γνώρισε τον εχθρό σου».

Σχετικά με αυτό, κατά την άποψή μου, διαπράττουμε ένα πολύ σοβαρό λάθος όταν επιδιώκουμε να περιγράψουμε οριστικά το συλλογικό προφίλ των δυνάμεων που πραγματοποιούν μια καθολική επίθεση κατά της ανθρωπότητας. Συνήθως, τελούμε αντιτιθέμενοι σε πολιτικά πρόσωπα και κρατικούς αξιωματούχους, σε διεθνείς γραφειοκράτες, τραπεζίτες και ιδιοκτήτες Big Pharma – και φυσικά αυτό είναι το κανονικό. Αλλά ταυτόχρονα, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά τα στοιχεία είναι απλώς οι εκτελεστές εντολών που προέρχονται από κάποια οντότητα που κρύβεται πίσω τους.

Και εδώ, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους μου που έχουν διαφορετικές απόψεις ως προς αυτό. Νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε, ώριμο τω τρόπω, ότι σε ορισμένα σημεία δεν συμφωνούμε. Κατά την άποψή μου, το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει το στρατόπεδό μας σήμερα είναι η λανθασμένη θεώρηση. Τουτέστιν, εάν δεν επιστρέψουμε στην πρωταρχική πηγή του κακού – στις απαρχές του επιστημονισμού και της τεχνοκρατίας – κινδυνεύουμε να περιοριστούμε σε μια μερική ή κατακερματισμένη ερμηνεία της πραγματικότητας. Πρέπει να αναθεωρήσουμε ολόκληρη την περιπέτεια της Νεωτερικότητας, ξεκινώντας από την ανοησία του Big Bang και ολόκληρου του αφηγήματος της εξελικτικής θεωρίας.

Από την επιβολή της κρατικής τυραννίας ως τρέχουσας πολιτικής υπό τις συνθήκες «της νέας κανονικότητας», οι εχθροί μας έχουν βγάλει τη φιλελεύθερη μάσκα. Και τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε και εμείς – κατ’ αντιστοιχία – ό, τι αυτοί έχουν ήδη κάνει: να απορρίψουμε τη φιλελεύθερη ψευδαίσθηση. Από όλους τους ανθρώπους, εμείς οι διανοούμενοι επηρεαζόμαστε και μολυνόμαστε περισσότερο από αυτές τις θανατηφόρες προκαλούμενες «ασθένειες» που έχουν σχεδιαστεί για να εξαπατούν και να καπελώνουν την ανθρωπότητα. Για κάποιους από εμάς, η προσπάθεια να εγκαταλείψουμε αυτό το σύστημα αναφοράς είναι πολύ δύσκολη` είναι σαν να αποστρέφεται κανείς την ίδια την ενδόμυχη ταυτότητα του.

Η μοιραία εννοιολογική αλυσίδα: υλισμός – εξελικτισμός – ανθρωποκεντρισμός – επιστημονισμός – θετικισμός – μηδενισμός και οι λογικές συνέπειες αυτής – όπως η τεχνοκρατία και ο υπερανθρωπισμός – πρέπει να γίνουν κατανοητές στο σύνολό τους. Διαφορετικά, θα παραμείνουμε όμηροι ενός αναγωγικού οράματος που αδυνατεί να μας οδηγήσει στην αλήθεια. Επιπλέον, παραμένοντας αιχμάλωτοι του φιλελεύθερου παραδείγματος που προωθούν στο συλλογικό μυαλό οι εχθροί μας, όχι μόνο δεν έχουμε καμία πιθανότητα να προσδιορίσουμε σωστά και βαθιά τις πραγματικότητες γύρω μας, αλλά γινόμαστε ακόμη και χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος που δηλώνουμε ότι αντιτιθέμεθα.

Η επί μέρους νοοτροπία μας ή ο περικεκομμένος τρόπος σκέψης μας, προσλαμβάνει τις θαυμάσιες μορφές φιλοσοφικών δογμάτων, κοινωνιολογικών ρευμάτων, οικονομικών σχολών ή πολιτικών ιδεολογιών. Όμως, όπως κι αν εκδηλώνονται, οι ψευδείς διχογνωμίες γεννούν ψεύτικες αντιθέσεις και κρατούν τη σκέψη των αντισυστημικών αντιφρονούντων υπό τον έλεγχο του εχθρού. Επομένως, για να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο, χρειαζόμαστε μια τεράστια αλλαγή παραδείγματος.

Από αυτή την άποψη, ο κακόβουλος εγκέφαλος του WEF, Yuval Noah Harari, μπορεί να είναι πολύ διδακτικός για εμάς. Ο ίδιος ο τίτλος του βιβλίου του, που είναι ένα είδος «Βίβλου» των παγκοσμιοποιητών, Homo Deus, καθώς και οι ατελείωτες διακηρύξεις του για τη σύντηξη ανθρώπου και μηχανής και τη διαιώνιση της επίγειας ζωής του ανθρώπου, είναι εξαιρετικά διδακτικοί.
Θυμάστε αυτή την ιστορία;

Γεν. 3,4             καὶ εἶπεν ὁ ὄφις τῇ γυναικί· οὐ θανάτῳ ἀποθανεῖσθε·

Γεν. 3,4                     Είπε δε τότε ο όφις προς την γυναίκα· “δεν θα αποθάνετε· κάθε άλλο.

Γεν. 3,5             ᾔδει γὰρ ὁ Θεός, ὅτι ᾗ ἂν ἡμέρᾳ φάγητε ἀπ᾿ αὐτοῦ, διανοιχθήσονται ὑμῶν οἱ ὀφθαλμοὶ καὶ ἔσεσθε ὡς θεοί, γινώσκοντες καλὸν καὶ πονηρόν.

Γεν. 3,5                     Σας απηγόρευσεν ο Θεός να φάγετε από το δένδρον αυτό, διότι εγνώριζεν ότι κατά την ημέραν, κατά την οποίαν θα φάγετε, θα ανοιχθούν τα μάτια σας και θα είσθε και σεις σαν θεοί, όμοιοι με αυτόν, γνωρίζοντες καλόν και πονηρόν”.

(https://orthodoxoiorizontes.gr/Palaia_Diathikh/Genesis/Genesis_kef.1-5.htm#kef.3 )

Ακούγεται οικείο, έτσι δεν είναι; «Δεν θα πεθάνεις… θα είσαι σαν τον Θεό». Η απόσταση μεταξύ του μηνύματος του πειρασμού της Βίβλου και του λόγου του Χαράρι είναι ακριβώς μηδενική. Είναι το ίδιο μήνυμα, με τον ίδιο σκοπό: να ξεγελάσει τον άνθρωπο και να τον λυγίσει ώστε να ακολουθήσει έναν αυτοκτονικό σκοπό.

Ένα άλλο απόσπασμα από τον ίδιο ψευδοπροφήτη, τον Harari, συμπληρώνει το προφίλ ταυτότητας των δυνάμεων για τις οποίες μιλάει:
«Θέλω να πω, όλη αυτή η ιστορία για τον Ιησού που αναστήθηκε από τους νεκρούς και ότι είναι ο Υιός του Θεού είναι ― αυτή είναι ψευδής είδηση.»[1]

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι παγκοσμιοποιητές απορρίπτουν και αρνούνται την Ανάσταση του Χριστού και το γεγονός ότι είναι ο Υιός του Θεού. Και εμείς, οι αντιπαγκοσμιοποιητές: τι έχουμε να απαντήσουμε; Ή μήπως το δηλητήριο του μηδενισμού, του αδιαφανούς και αυταρκειστικού ανθρωποκεντρισμού έχει παραλύσει ανεπανόρθωτα ακόμη και την αντίληψή μας για την υπερβατική πραγματικότητα; Αν έχει, δεν μπορούμε να εναντιωθούμε αποτελεσματικά στις δυνάμεις που μας ξεγέλασαν και μας κρατούν στην νοητική τους φυλακή.

Οπότε, εφόσον απορρίπτουμε την παγκοσμιοποιητική ατζέντα, προτού απευθυνθούμε στον λαό με το κάλεσμα «Ξύπνα!», πρέπει να αναρωτηθούμε εάν εμείς, οι ίδιοι οι αντιφρονούντες, μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τη δική μας κατάσταση λήθαργου. Για άλλη μια φορά, το να παραμείνεις, στα τυφλά, αιχμάλωτος του εχθρού σημαίνει να υπηρετήσεις τον σκοπό του.

Τα τελευταία χρόνια, πολύ διαφορετικά άτομα από το στρατόπεδό μας έχουν ονομάσει τους παγκοσμιοποιητές εχθρούς μας ως σατανικές δυνάμεις. Όταν μιλάμε για την πανδημική απάτη, τις υποχρεωτικές ενέσεις, τον κλιματικό πόλεμο, τους τρανσέξουαλ ή την παιδο-εγκληματικότητα, η θρησκευτική ορολογία είναι ολοένα και πιο παρούσα στα εναλλακτικά μέσα μας. Αλλά τυπικά, χρησιμοποιούμε αυτή την έννοια ως μεταφορά, ως σχήμα λόγου. Ωστόσο, η πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει να λειτουργούμε με τέτοιες έννοιες κυριολεκτικά, γιατί μιλάμε για κακές πνευματικές δυνάμεις, για οντότητες της κολάσεως, για μη ανθρώπινα όντα.

Προσωπικά, προωθώ την εγκατάλειψη των μοντερνιστικών περιπλανήσεων και την επιστροφή στην παράδοση ως μοναδική ευκαιρία για την ανθρωπότητα να επιβιώσει. Δεν είναι θέμα προτίμησης, αλλά ζωτικής ανάγκης. Η εκ νέου ανακάλυψη της μυστικιστικής αλήθειας, της μεταφυσικής, της υπερβατικής διάστασης θα μας οδηγήσει κατευθείαν στον ακριβή ορισμό του εχθρού μας. Και από εκεί στη θρησκεία ως προσωπική εμπειρία είναι απλώς ένα βήμα.

Οι παγκοσμιοποιητές εχθροί μας έχουν κάνει την επιλογή τους. Έκαναν συμφωνία με τον διάβολο, ενώ εμείς μένουμε μόνοι απέναντι σε έναν απείρως ισχυρότερο εχθρό. Έτσι, καταδικάζουμε τους εαυτούς μας στη θέση των αιώνιων και ανεπανόρθωτων ηττημένων.
Έτσι, οι εχθροί μας έκαναν την κίνησή τους συμμαχώντας με τον Σατανά. Είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε αυτή τη συγκλονιστική πραγματικότητα; Και αν ναι, μπορούμε να αναζητήσουμε τη συμμαχία και την προστασία του Παντοδύναμου και Αήττητου Θεού μας; Ή θα προτιμήσουμε να καλλιεργήσουμε τις προκαταλήψεις και την αδράνεια της σκέψης μας και να κατοικήσουμε στην ψυχολογική κόγχη που δημιουργεί μια ψευδαίσθηση εννοιολογικής συνοχής;

Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι του κοινού μας αγώνα, αυτός είναι ένας θρησκευτικός πόλεμος, μια ολοκληρωτική πνευματική επίθεση εναντίον όλης της ανθρωπότητας. Κι’ εφόσον αυτή είναι η πραγματικότητα, η αντίδρασή μας πρέπει να είναι ανάλογη. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε την παραμικρή ευκαιρία να επιβιώσουμε χρησιμοποιώντας μόνο πολιτικά, ακαδημαϊκά και ενημερωτικά μέσα. Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή της ιστορίας και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο κάνοντας κινήσεις, στα τυφλά, ενάντια στο απόλυτο κακό. Η αμυντική μας στρατηγική πρέπει να είναι πρωτίστως πνευματική. Δεν μπορούμε να έχουμε αποτελεσματική Αντίσταση χωρίς αυτόν τον τρόπο σκέψης και δράσης.
Ο εχθρός μας έχει δηλητηριάσει όλη την ανθρωπότητα με την πλάνη της πρωτοκαθεδρίας της οικονομίας, με τον επιστημονισμό και την τεχνολογία. Και αυτή η παλιά και καταστροφική δαιμονική στρατηγική απαιτεί μια άμεση και βαθιά επαναξιολόγηση του συστήματος αναφοράς μας.

Ο Σατανάς ως συγκεκριμένη πολιτική ενσάρκωση έχει εισέλθει στην παγκόσμια σκηνή με το πλήρες ανάστημά του, επιταχύνοντας την άφιξη του τερματικού σταδίου της ανθρωπότητας. Σε αυτήν την κατάσταση άνευ προηγουμένου βαρύτητας, πρέπει να αναρωτηθούμε: Είμαστε σε θέση να καθορίσουμε μια ριζική αλλαγή σε αυτή τη θανατηφόρα τροχιά; Είτε ταιριάζει, είτε όχι στο εννοιολογικό μας παράδειγμα, αυτή τη σοβαρή αυτοανάκριση δεν είμαστε σε θέση να αποτινάξουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι η ευκαιρία μας να αφήσουμε πίσω την ποιότητά μας ως αντικείμενο χειραγώγησης, κυριαρχίας και μαζικής δολοφονίας βρίσκεται στον ακόλουθο δρόμο: Χρειάζεται να αποτινάξουμε την ταπεινωτική κατάσταση του να είμαστε αντικείμενα εξωτερικής χειραγώγησης και, αντί τούτου, να γίνουμε υποκείμενα της ειδικής μας «μοίρας». Για να ξεπεράσουμε τη συνθήκη της ανυπέρβλητης στρατηγικής κατωτερότητας, έχουμε μόνο ένα μέσο. Πρέπει να συμμαχήσουμε, δηλαδή, με Αυτόν που είναι απείρως ανώτερος από την δική Του πεπτωκότα δημιουργία.

Δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ζούμε το τέλος του κόσμου ή ακόμα και το τέλος αυτού του κόσμου. Αλλά είτε το πιστεύετε, είτε όχι, πρέπει επειγόντως να βρούμε την πηγή της ενδυνάμωσής μας που δύναται να μας κάνει ακόμη και αήττητους. Και αυτή η πηγή προέρχεται μόνο από ψηλά. Πρέπει να είμαστε εξίσου έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τόσο τον θάνατο του καπιταλισμού μέσω της ελεγχόμενης κατεδάφισης όσο και το τέλος της ιστορίας. Αλλά σε κάθε περίπτωση, πρέπει να εξοπλιστούμε με πνευματικά εργαλεία ή όπλα υιοθετώντας μια εσχατολογική προσέγγιση. Το έτος 2020 ξεκίνησε μια δεκαετία που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία και μάλιστα καταληκτική για όλη την ανθρωπότητα. Όχι τυχαία, ξεκίνησε κάτω από μια ψευδή πανδημία και εκτυλίσσεται κάτω από τον τρόμο της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών.

Η πίεση του χρόνου και η επείγουσα ανάγκη να βρούμε λύσεις που σώζουν ζωές μας αναγκάζουν να δράσουμε γρήγορα. Διαφορετικά, το αύριο μπορεί να μην υπάρχει καν. Η ανατρεπτική μας πραγματικότητα απαιτεί ανάλογες ανατρεπτικές αλλαγές στο όραμά μας. Αυτός ο σεισμός γεγονότων, με τεράστιο αντίκτυπο στην ανθρωπότητα, απαιτεί μια ανάλογη απάντηση, που ξεφεύγει από την προηγούμενη αντίληψή μας.
Και αυτό ακριβώς θέλω να σας πω ως αισιόδοξος χριστιανός.

Σας ευχαριστώ.

[1] 21 Μαΐου 2022, YouTube, “Covid is critical because that is why people accept total biometric surveillance”/ «Η Covid είναι καταλητική διότι αποτελεί την αιτία να αποδεχτούν οι άνθρωποι την ολοκληρωτική βιομετρική επιτήριση.» https://www.youtube.com/watch?v=e8CZuv4OO6Q

• Ο Γιούρι Ρόσκα είναι ένας συντηρητικός δημοσιογράφος από τη Δημοκρατία της Μολδαβίας, ο οποίος στο παρελθόν ήταν αντικομμουνιστής αντιφρονών, αρχηγός κόμματος, βουλευτής και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο οποίος είναι τώρα ένας συγγραφέας κατά της παγκοσμιοποίησης με ισχυρές χριστιανικές και εθνικιστικές πεποιθήσεις.

Μετάφραση στα Ελληνικά ληξουριώτισσα

angelokarageorgos.gr

loading...