Ό,τι συμβαίνει στην παγκόσμια σκηνή είναι σχεδόν πάντα μια ψυχολογική επιχείρηση.

Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν, οι psy ops είναι ψυχολογικές επιχειρήσεις από τις δυνάμεις που υπάρχουν, για να επηρεάσουν και να χειραγωγήσουν τη συμπεριφορά, τις σκέψεις και την ικανότητα λογικής των ανθρώπων.

Ο 1ος και ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ψυχολογικές επιχειρήσεις, και η ίδια ομάδα ανθρώπων χρηματοδότησε και τις δύο πλευρές. Η 9/11 ήταν επίσης μια ψυχολογική επιχείρηση, όπως και το όλο θέμα με τα “Όπλα Μαζικής Καταστροφής”. Σχεδόν κάθε πόλεμος είναι μια ψυχολογική επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένου αυτού στη Γάζα (που στην πραγματικότητα είναι απλά μια γενοκτονία), και αυτού που συμβαίνει στην Ουκρανία.

Το “COVID” ήταν και είναι μια ψυχολογική επιχείρηση, ο “ιός” δεν έχει απομονωθεί ποτέ και το τεστ PCR δεν τον εξέταζε καν, ο Kerry Mullis (ο εφευρέτης του) είπε μάλιστα ότι δεν διαγιγνώσκει τίποτα. Η ασθένεια Χ είναι επίσης μια psy op, η οποία πιθανότατα θα συνδεθεί με τις επιδράσεις του “εμβολίου” (το οποίο είναι επίσης μια psy op).

Η ίδια η κυβέρνηση είναι επίσης μια ψυχολογική επιχείρηση. Η λέξη “κυβερνώ” προέρχεται από τη λατινική λέξη “gubernare” που σημαίνει κατευθύνω, ελέγχω, κυβερνώ, καθοδηγώ ή κατευθύνω. Και το ‘ment’ προέρχεται επίσης από τη λατινική λέξη ‘mentes’ που σημαίνει νους, εξ ου και ο κόσμος ‘mental’ που σημαίνει νους. Έτσι, κυβέρνηση σημαίνει κυριολεκτικά να ελέγχεις το μυαλό. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα διαφωνήσουν και θα πουν ότι το ‘ment’ είναι κατάληξη, κάτι που δεν είναι σωστό, αλλά, ακόμα κι αν το πείτε αυτό, η λέξη ‘κυβερνώ’ εξακολουθεί να σημαίνει ελέγχω. Τι πιστεύετε λοιπόν ότι ελέγχεται, αν όχι το μυαλό των ανθρώπων, ώστε η κυβέρνηση να μπορεί να ελέγχει τη συμπεριφορά τους; Αυτό είναι κυριολεκτικά ο σκοπός των ψυχολογικών επιχειρήσεων.

Έτσι, η κυβέρνηση είναι απλώς άλλη μια ψυχολογική επιχείρηση, σχεδιασμένη να κάνει τους ανθρώπους να αποδεχτούν την υποδούλωσή τους ακολουθώντας “νόμους” (καταστατικά και πράξεις) που δημιουργούνται από ανθρώπους των οποίων όλη η δουλειά είναι να σας ελέγχουν για λογαριασμό των σατανιστών και σκοτεινών αποκρυφιστών αφεντικών τους. Μια από τις μεγαλύτερες ψυχολογικές επιχειρήσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ ήταν η δημιουργία μιας πράξης και ενός καταστατικού που νομιμοποιούσε την ανοιχτή δουλεία, αλλά ποτέ δεν καταργήθηκε, απλά έγινε πιο κρυφή.

redit

loading...