ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ..ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ… ΆΔΕΙΑΣΕ ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ”…

Ο Ελπιδοφόρος μετέβαλε το μυστήριο της βάπτισης το εισαγωγικό μυστήριο στο χριστιανισμό σε πάρτυ αλά Μύκονος…

Ιερώνυμος για παιδιά ομόφυλων ζευγαριών: Η εκκλησία θα περιμένει να μεγαλώσουν και, εάν επιθυμούν να βαπτιστούν, θα βαπτιστούν

«Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, δεν είμαστε κατά των παιδιών»

Ιερώνυμος για παιδιά ομόφυλων ζευγαριών: Η εκκλησία θα περιμένει να μεγαλώσουν και, εάν επιθυμούν να βαπτιστούν, θα βαπτιστούν..

Η άλλη πλευρά μιλά κλαυθμηρίζοντας με κροκοδείλια για δικαιώματα παιδιών όταν τους στέρησαν το πρωταρχικό δικαίωμα στα πιο τρυφερά τους χρόνια να έχουν έναν πατέρα και μια μάνα μια οικογένεια.. και τα έχρισαν πειραματόζωα.. Υποκρισία στο έπακρον..

«Η εκκλησία θα περιμένει αυτά τα παιδιά να φτάσουν σε μία ηλικία και, όταν μεγαλώσουν και επιθυμούν να βαπτιστούν, θα βαπτιστούν», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει η εκκλησία με τη βάπτιση των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα της βάπτισης, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τόνισε πως «πρέπει να επιστρέψουμε ξανά στην παράδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...