Πολεμικό το κλίμα στην Αμερική! «Επιθέσεις» εναντίον διεθνιστών πολιτικών – ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολεμικό κλίμα θα γίνουν οι εκλογές! Και ο Θεός βοηθός
Η κατάσταση στις ΗΠΑ παραμένει «θερμή» και όλο και περισσότεροι Αμερικανοί στρέφονται ενάντια στην κεντρική ομοσπονδιακή κυβέρνηση του Λευκού Οίκου και όσων στηρίζουν την πολιτική της είτε είναι Δημοκρατικοί βουλευτές είτε διεθνιστές Ρεπουμπλικανοί!

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως ο Λευκός Οίκος οδηγεί και τον Αμερικανικό Νότο που συνορεύει με το Μεξικό στην φτώχεια, την εισβολή αλλοδαπών και εν τέλει σε μεγάλο πόλεμο, με τον Μπάιντεν να αποκαλείται «ο μεγαλύτερος έμπορος ανθρώπων στον πλανήτη»!

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο, στο οποίο ένα θυμωμένος ψηφοφόρος έψεξε την προεδρική υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων. αντίπαλο του Τραμπ για το χρίσμα, διεθνίστρια Νίκι Χέιλι, στην προεκλογική εκστρατεία, επικρίνοντας την πρώην κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνας ότι ήθελε να χρηματοδοτήσει ατελείωτους πολέμους σε βάρος του αμερικανικού λαού.

«Όχι νέους πολέμους!» ο άνδρας φώναξε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στην πολιτεία της, τη Δευτέρα, προσθέτοντας: “Τέλος με το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα!”.

«Ξέρουμε από πού προέρχονται τα χρήματά σου, Νίκι. Ξέρουμε», συνέχισε ο άνδρας, προσθέτοντας, «έχουμε βαρεθεί τους πολέμους. Θέλουμε την Αμερική πάνω απ’ όλα».

Ο άνδρας προχώρησε στο να σκίσει μια πινακίδα της εκστρατείας της Haley! Ίδια περιαστικά παρατηρούνται και εναντίον άλλων διεθνιστών πολιτικών στις ΗΠΑ!

 

loading...