Νταβός: Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης – Ερωτικά πάρτι, ναρκωτικά και ιερόδουλες Sold Out και το 2024

Και η φετινή συνάντηση του World Economic Forum (WEF) στο Νταβός φαίνεται να οδεύει προς τη συνήθη κατεύθυνση των σεξουαλικών πάρτι με ναρκωτικά.

Backdoor_Open_Wide,back,door,sex,πισω,πίσω,πόρτα,θύρα

Ο ιστότοπος της τοπικής υπηρεσίας «συνοδείας» ανακοίνωσε επίσημα: «Όλοι οι τοπικοί πάροχοι υπηρεσιών έχουν κρατηθεί πλήρως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του WEF.» Το θέμα του WEF για το 2024: «Αναδημιουργώντας την εμπιστοσύνη»

Η ελίτ του κόσμου συγκεντρώνεται κάθε χρόνο σε μια εκδήλωση που ονομάζεται «Super Bowl του καπιταλισμού» – και μπορεί να είναι μια πολυτελής και άγρια υπόθεση.

Για μια εβδομάδα κάθε Ιανουάριο, δισεκατομμυριούχοι, διασημότητες, πολιτικοί και μέλη των δικαιωμάτων συγκεντρώνονται σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στην Ελβετία για να συλλογιστούν τα προβλήματα της κοινωνίας σε μια εκδήλωση που ονομάζεται «Super Bowl του καπιταλισμού».

Η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum (WEF) , που ονομάστηκε «Νταβός» για την πόλη που το φιλοξενεί, βλέπει περίπου 3000 συμμετέχοντες να συμμετέχουν σε εκατοντάδες παρουσιάσεις και πάνελ.

Παγκόσμιοι ηγέτες, Rich Listers και επικεφαλής εταιρειών του Fortune 500 συρρέουν σε συνεδρίες για τα πάντα, από την κλιματική αλλαγή μέχρι το παγκόσμιο εμπόριο και την τεχνητή νοημοσύνη και το φετινό θέμα είναι «η ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης».

Όταν δεν συμμετέχουν σε αυτό που υπόσχεται το WEF ότι είναι «εποικοδομητικός, προνοητικός διάλογος», η παγκόσμια ελίτ θα αφήνει τα μαλλιά της κεφαλής της, σε σουαρέ που δεν είναι στο «επίσημο πρόγραμμα».

Εδώ είναι που οι ευκαιρίες για δικτύωση και…όργια – για το οποίο πολλοί έρχονται συγκεκριμένα στο Νταβός – μπορούν να γίνουν πραγματικά άγριες, με τις περιβόητες ιστορίες για βαρύ ποτό, σεξ και ναρκωτικά τα προηγούμενα χρόνια.

Οταν δύει ο ήλιος

DAVOS ΝΤΑΒΟΣ
 

Τα βραδινά πάρτι στο Νταβός έχουν το παρατσούκλι «nightcaps», αλλά πολλά από αυτά είναι κάθε άλλο παρά χαλαρές και ειρηνικές υποθέσεις.

Μεγάλες εταιρείες και δισεκατομμυριούχοι playboy ανταγωνίζονται, με στόχο να προσελκύσουν ποιος είναι ποιος από τις επιχειρήσεις, την πολιτική και το σόου μπίζνες.

Σαμπάνια σε υψηλές τιμές, σπάνιο χαβιάρι, αστακός από τη Βοστώνη, σεφ με αστέρι Michelin, διασημότητες και μουσικοί σταρ είναι όλα στο μενού.

Τα προηγούμενα χρόνια, ένα από τα πιο καυτά εισιτήρια στο Νταβός ήταν μια αποκλειστική πρόσκληση σε ένα εντυπωσιακό σουαρέ που διοργάνωσε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Όλεγκ Ντεριπάσκα στο αχανές σαλέ του σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο έξω από την πόλη, που διοργανώθηκε από κοινού με τον Βρετανό μεγιστάνα των οικονομικών Nat Rothschild.

Εδώ, όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν υποδέχθηκαν «ατελείωτες ροές από την καλύτερη σαμπάνια, βότκα και ρωσικό χαβιάρι ανάμεσα σε Κοζάκους που χορεύουν και όμορφα Ρωσικά μοντέλα», αποκάλυψε κάποτε ένας πρώην βοηθός του Αμερικανού οικονομολόγου Νουριέλ Ρουμπίνι.

Από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις παγκόσμιες κυρώσεις σε ολιγάρχες, ο κ. Deripaska απουσίαζε από το Νταβός.

Το 2013, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Sean Parker – τον οποίο υποδύεται ο Justin Timberlake στην ταινία The Social Network, για την άνοδο του Facebook – ανέλαβε περίφημα ένα dive bar στην πόλη για ένα «πάρτι με ταξίδι».

 

Η σκοτεινή πλευρά του Νταβός

DAVOS ΝΤΑΒΟΣ
DAVOS ΝΤΑΒΟΣ

Περίπου το 80 τοις εκατό των συμμετεχόντων στο Νταβός είναι άνδρες. Σε έρευνα της βρετανικής εφημερίδας The Times το 2020 αποκάλυψε αμέτρητους ισχυρισμούς για παρενόχληση από γυναίκες που είχαν παρενοχληθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Η συμπεριφορά ορισμένων ήταν «τόσο ληστρική» που οι γυναίκες συχνά προειδοποιούνται να μην παρακολουθούν μόνες βραδινές εκδηλώσεις, ανέφερε.

Ο διάσημος οικονομολόγος Nouriel Roubini είπε στους New York Times ότι η άνθηση των γενναίων τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων και των εταιρειών που εμπλέκονται στα κρυπτονομίσματα είχε δώσει στις διαδικασίες μια δυσάρεστη αίσθηση τα τελευταία χρόνια.

Ένας άλλος τακτικός που μίλησε στη New York Post σημείωσε: «Υπήρχε πάντα μια ελαφρώς σκοτεινή πλευρά του Νταβός. Ξέρετε τι λένε για τους παγκόσμιους ηγέτες και τους κορυφαίους CEO που είναι ψυχοπαθείς».

Αλλά ίσως το πιο συγκλονιστικό μέρος του Νταβός, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και σχολιαστή Χάμιλτον Νόλαν, είναι ότι όσοι παρευρίσκονται πιστεύουν ότι κάνουν τη διαφορά.

«Θα σταματήσουν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν καρδιά από χρυσό;» Ο Νόλαν έγραψε για τον Guardian πέρυσι.

«Κάθε χρόνο, οι κύριοι της πολιτικής και των οικονομικών του κόσμου οδηγούν αεριωθούμενα αεροπλάνα που εκπέμπουν άνθρακα σε ένα πολυτελές θέρετρο της Ελβετίας με ένοπλους φρουρούς, όπου σχολιάζουν με θλίψη την επίλυση της φτώχειας και της κλιματικής αλλαγής.

«Η εκδήλωση χρησιμεύει κυρίως ως ένα σπάνιο σημείο ενότητας για τις πολιτικές δεξιές και αριστερές πτέρυγες, οι οποίες συμφωνούν και οι δύο ότι όλοι εκεί πρέπει να είναι στη φυλακή».

netakias.com/

loading...