Αυτό είναι το σημείο που μπορεί να ξεκινήσει μέγα εμφύλιο στις ΗΠΑ (video)

Και φυσικά παγκόσμιο χαμό

Κορυφώνεται η κρίση μεταξύ ομοσπονδιακών και πολιτειακών αρχών στο Τέξας, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να επιτρέψει στην κυβέρνηση του Λευκού Οίκου να ξηλώσει το κοφτερό, λεπιδοφόρο συρματόπλεγμα που έστησε μονομερώς ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ κατά μήκος των νότιων συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού, με στόχο να εμποδίσει την είσοδο παράνομων μεταναστών στην χώρα.

Πίσω από την αντιπαράθεση Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών, ομοσπονδιακής και πολιτειακής εξουσίας, στο Τέξας, κρύβεται, πέραν των σχεδίων της διεθνιστικής πλευράς Μπάιντεν, ο βαθιά εθνό-πατριωτικός χαρακτήρας της αμερικανικής πολιτείας και η ενίσχυση των κινημάτων ανεξαρτησίας, τα οποία έχουν δυναμώσει τόσο στην ύπαιθρο και στα ράντζα όσο και στα μεγάλα αστικά κέντρα της Πολιτείας του Αμερικανικού Νότου!!

Πλέον το κλίμα μυρίζει έντονα μπαρούτι!!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημείο σύγκρουσης, δηλαδή τον φράχτη του Τέξας που θέλει να ξηλώσει η διεθνιστική Ουάσινγκτον!

Ο Αντικυβερνήτης του Τέξας, Νταν Πάτρικ, λέει ότι το Τέξας, έχει διασφαλίσει τα σύνορά τους και πως πρέπει να το αφήσουν ήσυχο!

 

loading...